Întrebări frecvente hd optifine (FAQ)

1. Cum se instalează OptiFine?

Această întrebare, am primit atât de mult încât am scris un FAQ separat pe ustanovkeOptiFine.

2. Care OptiFine versiune aleg?În total OptiFine, există 3 variante: Standard, Ultra și lumină. Ce versiune de a alege până la tine, de la mine eu pot adăuga doar că pe site-ul nostru de descărcare OptiFine Ultra frecvent. Această versiune are, de asemenea, funcțiile optime pentru optimizare, care maximizează FPS. Cu toate acestea, rețineți că OptiFine standard mai compatibil pentru utilizarea cu alte moduri. OptiFine Lumina Mi-ar recomanda folosirea celor cu resurse limitate, care este, să spunem un notebook buget.

3. Do nastraivatOptiFine necesare pentru a obține cele mai bune FPS valoare?

4. Și, de fapt, OptiFine, cum să se adapteze?

5. De ce sunt unele piese de joc flicker mondial atunci când utilizează OptiFine?

6. De ce nu OptiFine?

Eu nu Vanga și nu un psihic, motivele lor ar trebui să fie descrise în detaliu, iar cuvintele „nu funcționează“, de multe ori asociate cu cuvintele „Curbe de mâini“.7. De ce OptiFine nici un efect. doar se aplică la întrebarea anterioară, atunci când funcționează OptiFine am obține același număr de cadre pe secundă, care, în mod simplu?

Personal, am această crește MAp FPS până la 200%, au spus prietenilor mei, ei au fost și rezultate mai bune, dar nu le-am văzut. În cele mai rele cazuri FPS nu poate fi sub valoarea standard de Minecraft. Sincer, opțiuni, de ce OptiFine FPS la locul de muncă poate fi redus „masina mica si camioane“, și toate, chiar nu știu, dar cel mai frecvent întâlnite.

1. Este posibil să aveți dvs. „miracol mânere“ tentativă de perfuzii de parametrii de calitate, dar unele funcții, efectul opus, cum ar fi: Render Distanța Extreme, Antialiasing, Filtrare anizotropă. Asta nu se va traduce, pur și simplu nu deranjat pentru a reseta setările la setările implicite. Ei sunt aici: Setări video -> Altele -> Reset Video Settings.

3. OptiFine nu poate fi instalat corect, sau nu poate fi instalată versiunea corectă nu este potrivit pentru versiunea a jocului, deci asigurați-vă că utilizați cea mai recentă versiune de OptiFine. Conform ideii de nici moda nu intră în conflict cu actualizarea OptiFine, cu excepția cazului în OptiFine trebuie să fie instalat după modul de instalare. Înțeleg că totul este un pic confuz, dar cred că după ce a citit de mai multe ori și să se gândească la asta, vei înțelege.

4. În plus, OptiFine, există un jurnal de erori, verificați jurnalul și vedeți eroarea, puteți utiliza Magic Launcher.