Întrebări frecvente (FAQ) pe on-line gta

1. Cum pot rula GTA: Online?

3. De ce să se înregistreze în RGSC înainte de joc în GTA: online?

4. Cum să obțineți mașinile bonus?

- Pentru a obține masina sport una Annis Elegie RH8 pentru fiecare caracter, inclusiv multiplayer, trebuie să vă înregistrați RGSC. Pentru a obține unul pentru fiecare caracter Hotknife singur jucător și Khamelion electrice pentru multiplayer, trebuie să ramburseze codul investit într-o cutie specială și ediție de colecție.5. Care sunt sesiunea este în GTA: Online?

- opțiuni de conectare la greutatea sesiunii: puteți crea unul nou, care va fi capabil să se conecteze la jucători, poate fi conectat la cele mai multe alte, puteți juca sesiune cu prietenii sau membrii echipei, și puteți crea sesiunea personală, la care nimeni nu se poate conecta. Această ultimă opțiune este utilizată în mod obișnuit pentru a efectua orice sarcină sau deschide achivku privat.

6. Cum de a crea o sesiune privată închisă?

- Du-te la tab-ul „Network“ din meniul de pauză, de acolo, prin „Play GTA: Online“, la „Creează o sesiune privată.“

7. Câte caractere pot fi create în GTA: Online?

- Ediția regulată a jocului sunt doar două sloturi pentru caractere, fiecare dintre ele au nevoie pentru a pompa și furnizarea de bunuri imobiliare și nedorită separat. Ediție specială Colectorul și vă puteți crea mai multe cinci caractere multiplayer.

8. Pot juca o femeie în GTA: online?

- Poti juca ca un bărbat sau o femeie. Sexe diferite diferă dulap, cu toate acestea, unele obiceiuri foarte asemănătoare. Aparent, dezvoltatorii fac o gafă aici, oferind personaje feminine, cum ar fi animații, cum ar fi atunci când vizitează un club de striptease sau o prostituată, și cea a bărbaților.

9. Este posibil pentru a salva mai mult în garaj?

- Nu. Acesta rulează același sistem ca și în garaj detașat într-un singur joc. Acesta va fi posibil de a conduce la garaj numai cantitatea permisă de trafic: 2, 6 sau 10. De asemenea, jucătorul poate avea un singur garaj, prin urmare, numărul maxim de locuri de parcare în GTA: Online - 10 (zece).

10. Cum de a deschide noi locuri de muncă, haine noi, noi arme și așa mai departe?

- Pentru a deschide noi locuri de muncă, haine noi, noi arme, noi modificări ale mașinilor și alte chestii, aveți nevoie pentru a ridica nivelul de personajul tău, câștigând puncte de reputație.11. Cât de repede va crește nivelul (pentru a câștiga puncte de reputație), care nu utilizează metode interzise și bug-uri?

- Primele 20-30 niveluri sunt realizate prin studiu atent al lumii jocului, și lecții în ea. În continuare - mai rău. Metoda de mai jos descrie cît mai repede posibil, nivelarea, dar poate parea destul de plictisit, deși nu întotdeauna. Să începem cursa în jurul închisorii Bolingbroke (pe hartă este un poligon caracteristic în apropierea drumului de la Los Santos la Sendi Shors). Sarcina se numește „cazierele judiciare“ (pentru o perioadă scurtă de timp a fost, probabil, cel mai vizitat între jucători). Datorită lungimii de reputația gama set ochi (RP) este foarte rapid. Punctele pot fi obținute, iar cercurile de tăiere singur, dar cele mai multe dintre RP este dat, în cazul în care există cel puțin un adversar. Apropo, nu poți câștiga în mod necesar. Un tur, veți obține atât de multe puncte, ca puncte de RP din fondul de premii poate părea un fleac. Din păcate, scorul de puncte pentru fiecare cerc, care deține 99 lor, nu poți. In jurul nivelului de 50 de puncte maxim va aduce cursa pentru 3-4 interval. Mai aproape de numărul de ture 80th pe care doriți să le instalați 3, și apoi chiar mai puțin - 2. Faptul este că totul va fi mai mult și mai mult limitator de foc, care stabilește o limită pentru a seta ochi RP în același loc de muncă. În timpul primei runde de ochi este dat aproximativ 3000, pentru a doua - aproximativ 1000. Dacă se dorește, și persistența poate atinge înalt nivel adecvat foarte repede.

12. Care este principala problemă în GTA: Online?

- Ca și în alte jocuri online, sarcina principală - pentru a deveni cel mai tare player-ul, printre multe altele. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a ridica nivelul de personajul tău, câștigând reputația de puncte RP, dar a deschis cu noi arme și alte „bunătăți“ pentru banii necesari pentru a cumpăra arme, upgrade-uri pentru a-l. De asemenea, banii pot cumpăra apartamente cu garaje, mașini cu modificări și alte accesorii de îmbrăcăminte. În general, două obiective principale - pentru a obține puncte de reputație (RP) și să câștige vnutreigrovye bani ($). Pe de altă parte, GTA: Online cu bună știință construit pe conceptul că seria singură parte, care fiind bazată pe lume deschisă și libertatea de acțiune. Deoarece problema principală pentru ei înșiși este liber să aleagă fiecare jucător însuși.

13. Cum de a crea un raliu? Cum de a crea o cursă GTA? Cum de a crea un lot dezmatch (echipa Deathmatch)?

- Pentru a crea un raliu GTA sau rasă, trebuie să selectați una dintre rutele (sarcini), specificați tipul dorit în lobby-ul cursei. Pentru a crea un lot dezmatch (echipa Deathmatch), aveți nevoie pentru a găsi un loc de muncă adecvat sau în holul unui singur tip de echipa Deathmatch set de lovituri de departajare.

14. Cum se rostogolească?

- Perekat se poate face prin apăsarea simultană a butonului L2 și un pătrat pentru PS3 și tastele LT și X pentru Xbox 360.

15. Cum sa faci o descoperire de la începutul cursei?

- Pentru un început dramatic să apăsați tasta care este responsabil pentru pedala de accelerație (butonul R2 pentru PS3 și Xbox 360 RT), într-un moment când va exista un semnal de „GO!“. Atunci când numărătoarea inversă 3 - 1, nu apăsați.

16. Pot schimba numele personajului din GTA online?

17. Cum pot transfera de la un curs la alte console?

18. Cum salvez arma implicit favorită în GTA online?

- Introduceți single player GTA 5, cumpăra în Ammu-Nation este arma ta preferată, salvați. Bootarea în GTA Online, vei vedea arma favorită în sloturile corecte. Acum, nu e nevoie pentru a comuta arma frenetic dorit.

19. programe de completare pentru GTA: online pe PS3 și Xbox 360 nu va merge?