Interpretare vis ruj ruj

Vis Interpretare vis ruj ruj, ce vis într-un vis ruj ruj? Pentru a selecta interpretarea de somn, introduceți cuvântul cheie visurilor tale în formularul de căutare și faceți clic pe prima literă caracterizează imaginea de vis (dacă doriți să obțineți o interpretare de vis online pe scrisoarea gratuit în ordine alfabetică).Acum puteți afla, ceea ce înseamnă a visa ruj ruj, citește următoarea interpretare liberă a viselor Casa cea mai bună carte de vis on-line a Soarelui!

Un vis urât; prevestește moartea

Aboneaza-te la canalul de vis!

Femeia - o intalnire romantica secretă.

Omul - ascuns interes intim în persoanele de același sex (homosexualitatea).

Vopseaua ruj într-un vis înseamnă că sunteți predispus la intimitate om care te neatractiv, dar poate face mult pentru cariera ta și bunăstarea. Bright stacojiu ruj prevesteste probleme sexuale de familie, și necăsătorit indică corectitudinea deciziei lor, prefigurând dragostea și respectul soțului ei în viitor.

Pearl, ruj turnat luciu spune că în curând va trebui să se pocăiască în propria lui indiscreție, care va fi cauza accidentului. , tonuri de calm Pale Ruj prevestește frustrare donației nu este pe gustul tau.

Cumpara ruj vis - în realitate, vei fi flatat, dar veți putea vedea pentru nesinceritatea locație externă și de invidie. Un vis în care sunt prezentate cu ruj, înseamnă că în curând va fi invitat în noua societate, care se va întâlni o persoană interesantă, care a vykazhet imediat te iubesc, si tu l reciproc.

Buzele sunt un simbol al organelor genitale feminine, vagin, si sarutul, asa ca este un simbol al actului sexual.

Dacă atingeți mâna pe buze, țintiți spre ocupația de sex oral.

buzele de țigară vorbește despre posibilitatea de a schimba partenerul sexual.

Mutarea buzelor (vorbind, de mestecat, etc.) sugerează frivolitate partenerul.

Buzele pictate spun despre tine ca partenerul tau sexual este nemulțumit, dar nu vă spun despre asta.Buze curate, moi vorbesc de un efort pentru a găsi partenerul perfect.

Buzele crăpate sau deteriorate în alt mod vorbesc despre o relație armonioasă cu partenerul tau despre temerile tale de a pierde-l.

Dacă o femeie pictează buzele într-un vis, în realitate, ea va experimenta o mare surpriză de la unele știri.

Un alt sens: pentru că este posibil intimitate cu cineva care o poate ajuta într-o carieră, bani sau alte circumstanțe de viață, dar este complet lipsit de interes pentru ei ca un partener sexual.

ruj Abuz (ruj foarte puternic și luminos, obrajii roz) - suferă din cauza propriei lor nesinceritate.

Cumpara ruj - cules pe lucruri mici la soțul ei, iubitul sau admirator.

Dacă un om cumpără un ruj, de fapt, el trebuie să fie atent și atent la femeia pe care o iubește, sau ea îl va părăsi.

Pentru a vis buze groase urât pe fața cuiva - o decizii pripite și erupții pe piele. buze pline frumos conturate - atinge armonia în relațiile cu cei dragi, la abundența în casă. Loving reciprocitate promisiuni de vis. Buzele subtiri - la faptul că puteți maestru cu ușurință o limbă străină, care va studia.

Inflamate, buzele umflate - un semn al viitoarelor dorințe nesănătoase și alegeri de viață nesănătos. Dacă visezi că nuanță buzele cu ruj, prognozează posibilitatea de a realiza dorit de către victimă pe care nimic nu te va costa financiar, dar poate provoca daune.

Pentru a picta ceva într-un vis înseamnă că, în realitate, pe care trădează involuntar secretul lui, în cazul în care acest ulei capac sau alte vopsea pereti, obiecte, și așa mai departe. D.

Ruj de buze, gene, etc - .. Un semn de acceptare universală, ci o nemulțumire veșnică.

stofa Vopsirea, piele sau blană produse de curățat din fabrică - apoi, brusc, există ceva ce mult timp pierdut și căutat fără succes.

Pentru a picta ceva întunecat în alb - o afacere riscantă, care poate aduce sau profituri mari sau pierderi mari.

Vopsit in culoarea negru - ghinion, probabil, la pierderea unui prieten; în cazul în care persoana - la durere mare.

Pictat în verde - un semn de speranță de a câștiga, succesul monetare, va călătorie lungă sau de a primi vizitatori de afaceri de departe.

Dacă sunteți pictura într-un vis ceva în roșu - ajunge atât de curând o invitație la o sărbătoare; rosu aprins - pentru a îmbunătăți sănătatea lor în vacanță.

culoare albastru deschis albastru sau în care picta pereții în apartament cu repararea - un vestitor de bucurie asupra îndeplinirii fericit de intențiile tale.

Vopsite in culoarea galben sau ocru - în realitate cauza invidie progresul prosper cuiva din cazurile lor, în orice mod vă va împiedica finalizarea lor.

Dacă utilizați în maro vopsire sau aproape tonul, să zicem, cafea, - în realitate sunt în așteptare pentru o mulțime de probleme în familie.

Un vis în care pictezi ceva vopsea de aur - va fi câștigătorul în lupta lungă și dificilă din cauza de optimism și încredere în propria lor putere.