Interpretare vis buzele de vopsea - ceea ce ar putea acest vis

O mulțime de diferite informații interesante conține o carte de vis. „Eu pictez buzele - ceea ce este visul?“ - o astfel de întrebare de mirare de multe ori fete, ei văd că o astfel de viziune. Și este foarte interesant: ce se întâmplă dacă înseamnă ceva? Pentru a găsi un răspuns la întrebarea intrigant, este necesar să se înțeleagă mai bine subiectul.Interpretare vis buzele de vopsea - ceea ce ar putea acest vis

Despre simbolismul

Primul lucru care trebuie remarcat este un avertisment. Buzele au fost întotdeauna un simbol al pasiunii, plăcere, dorință, atracție. Toată lumea știe. Dar, în scopul de a interpreta viziunea este corectă, este necesar să se ia în considerare nu numai definiția comună a unui simbol, dar, de asemenea, culoarea, forma, integritatea, și mai mult - atât sfătuiește carte de vis. „Eu pictez buzele - ce înseamnă asta?“ - o întrebare interesantă. În cazul în care fata este în curs de a se confrunta cu o dorinta de a le face cât mai mult posibil mai vii și strălucitoare, aceasta înseamnă că este în viața reală nu sunt mulțumiți de aspectul lor, și pune o mulțime de efort pentru a îmbunătăți. Expertii recomanda sa nu ia o încercare zadarnică de a schimba ceea ce este dat de natură, și te iubesc. Dar, doar pentru a sublinia tonul buzelor atingerilor netede și îngrijite - o plăcută cunoștință cu un tânăr foarte atractiv.

Interpretare vis buzele de vopsea - ceea ce ar putea acest vis

intensitatea

Multe lucruri interesante pot spune cartea de vis vechi. „Am vopsea buzele strat gros - ceea ce poate însemna?“ - această întrebare nu este mai puțin frecventă. Care va fi răspunsul? De fapt, în cazul în care ea vede ca ea pictează buzele ei intens și se aplică rujul în mai multe straturi, este de a experimenta. Poate că ea se pregătește pentru un eveniment important, care este destinat pentru o lungă perioadă de timp. Ei bine, cu această ocazie au poperezhivat. Și cu greu preocupare va fi gol și în van. Deși circumstanțe neprevăzute se pot proteja în cazul în care planul de atenție toate acțiunile sale presupuse care trebuie să le ia în cazul în care ceva se întâmplă. Acest lucru ne oferă acum o profundă carte de vis semnificație.„Eu pictez buzele, și ele devin mai strălucitoare!“ - aceasta este, de asemenea, nedumerit mulți visătorului. Și nu numai ei, de altfel. Uneori, un om este, de asemenea, un vis! Și este o astfel de viziune a reprezentanților puternice jumătate a omenirii este mult mai multe întrebări decât femeile. Ei bine, pentru tipul este un semn special. El promite să se întâlnească o fată atractivă. Dar nu se bucură! Aceasta va duce la un gol, cu un caracter neplăcut. O femeie măritată un vis - un semn rău. Prevestește o ceartă cu soțul ei și o lipsă de armonie în familie.

Interpretare vis buzele de vopsea - ceea ce ar putea acest vis

Ruj de buze: Visul Miller

Această carte de interpretări este una dintre cele mai fiabile. Ce ne poate spune? Ruj ruj stacojie - un semn rău. El vorbește despre ipocrizia care a apărut în relațiile visător și iubitul ei. Dacă ea sugerează marafet folosind ruj strălucitor, dar rezultatele sale nu sunt satisfăcătoare, aceasta indică stima de sine scazuta, pe care n-ar strica să lucreze. Utilizați strălucire altcuiva - faptul că visătorul va încerca să seduce omul altei femei. Ruj de culoare negru - un semn bun. Și el spune că visătorul va contesta în curând soarta tuturor acțiunilor sale de a juca în mâinile. Asta decoda această viziune a cărții de vis.

„Eu pictez buzele ruj roz - este pentru ce?“ - sunt adesea întrebat de către femei. De fapt, la relație romantică și pe termen lung. Dacă sunt planificate, nu pierde șansa. Dar nu e tot ce pot spune în continuare cartea de vis. Ruj ruj roșu în fața unei oglinzi - un semn de mai puțin frecvente. Aceasta înseamnă o întâlnire interesanta sau o poveste de dragoste pasionala. Totul depinde de ce fel de evenimente recent, care au loc în viața unei fete.

Visul de interpretare a secolului XXI

Este, de asemenea interpretări de carte destul de interesante. Informații utile pot spune cartea de vis. „Eu pictez buzele ruj incolor - ceea ce ar putea fi?“ - o întrebare să aud de fetele pot fi de multe ori. O astfel de carte semn descifrează ca o pierdere de timp. Cel mai probabil, ea pur și simplu nu știe ce este într-adevăr merită făcut. Expertii recomanda sa se uite în acest lucru și își găsesc vocația.

Și altceva este vorba despre o interpretare de vis. creion Ruj - ca un vis prea des! Ei bine, dacă ea vede cum ea se uită în jurul conturului, se dorește să intre într-o relație, sau cel puțin să flirteze. Îi lipsește să se concentreze, iar în momentul în care visătorul lacomi de ispită. Dar dacă ea pictează apoi buzele ei strălucească, este la alta. Deci, ea încearcă să-și ascundă dorințele sale din afară.

Interpretare vis buzele de vopsea - ceea ce ar putea acest vis

Valoare pentru femei tinere și căsătorite

Deci, atunci când un visător singuratic într-un vis se aducătoare marafet fata oglinzii vede - este pentru o dată, care va avea loc în curând. Este important să ne amintim de produse cosmetice de culoare. nuante de ruj de culoare roșie simbolizează pasiune și culori liniștitoare - dezvoltare lentă, dar constantă a relațiilor. Gloss este considerat un simbol al prieteniei.

Atunci când o femeie căsătorită visează așa ceva - este o nouă experiență de dragoste. Dar nu să-l schimbe! Cel mai probabil, este o scădere proaspătă în dragoste cu soțul ei.

Interpretare vis buzele de vopsea - ceea ce ar putea acest vis