Interior venețian apartament stil

Interior venețian apartament stil

Veneția - un oraș minunat în Italia, un oraș pe apă. Stilul distinctiv al acestui oraș a intrat în măreția antichității, influența altor culturi și tendințele modei de azi. Timp de multe secole, Veneția era un stat comercial puternic, politic și liderii economici ai Europei.Aici, arhitectura unica, care operează artizani de renume mondial, produc bijuterii. Evenimentul principal al orașului - desigur, un carnaval, un eveniment care demonstrează luxul și grandoarea stilului Veneția. Veneția timp de mai mulți ani a dat tonul pentru moda pentru interior și de îmbrăcăminte.

Lux venețian interior este popular - este un semn de gust rafinat, noblețe, bogăția și statutul de mare.

În acest stil sunt strâns legate între ele și strălucire grandoare, romantism si rafinament, modernitate și antichitate.

Interior venețian apartament stil

Cum de a crea un stil de drept interior venețian?

Schema de culori - poate cel mai important în acest stil de mai multe fațete. În comparație cu multe alte stiluri, Venetian este cel mai complex, culori și nuanțe profunde. Interiorul este, cu siguranță merită să prezinte imaginea într-un argint sau aur - culorile sublinia luxul și splendoarea.

De la Veneția - oraș la malul mării, în interior, este de dorit să se introducă gama de culori marine. Acesta poate fi o varietate de nuanțe de albastru, aqua, turcoaz - și multe alte culori si mare jucaus capricioasă. interior venețian poate fi format într-o culoare bej, culoarea vinului roșu.

visiniu Noble sau roșu poate fi combinat cu aur, care este necesară pentru stilul venețian.

De multe ori găsite în culorile galben și verde interior venețiene. Caracteristica principală a venețiană de culoare - o combinație de culori contrastante, accente de culori luminoase de roșu și aur, aur cu verde sau albastru, visiniu si albastru și auriu.

Opțiunile pot fi multe. Culorile din interior venețian - sofisticate, dar ele pot fi combinate frumos. Acest stil nu-i place plictiseala și monotonia din Veneția - este un joc de pasiune, iar interiorul ar trebui să reflecte acest lucru.

Interior venețian apartament stil

Materiale pentru a recrea stilul, de asemenea, ar trebui să fie alese cu grijă - materialele trebuie să fie istorie. Este recomandabil să se utilizeze, materiale scumpe naturale de finisare - piatră naturală (de preferință, marmura), ceramica, lemn fin.

Pardoselile pot fi finisate cu plăci de marmură de orice umbră. Pereții sunt, de asemenea permis să arma pietrei naturale, pot fi utilizate în cadrul temei tapet ales - cu pictura, model de aur.Decorarea pereților poate servi ca un plasture special venețian - se pare nobil, caracterizat prin calitate înaltă a acestora. Uneori zidurile pictate manual, ornate modele, elegante.

Plafoane venețiană interioare ar trebui să fie ridicat. Puteți crea structuri de mai multe niveluri, plafonul poate fi alb, decorat cu picturi. Uneori, plafonul este complet acoperit cu desene și modele folosind un stil coloristic bogat.

Decoratiuni si ornamente

Stilul venețian a permis coloane maiestuoase, arcade elegante, nise. coloane răsucite pot decora hol si chiar camera. Intrările în camerele sunt decorate cu arcade boltite sculptate de forme complexe. Pentru a se concentreze pe accesoriile din interior poate fi prin plasarea lor în nișe speciale. Imaginea din bucătăria completează perfect arcade și coloane.

Interior venețian apartament stil

mobilier în stil venețian trebuie neapărat să fie fantezie și costisitoare. Poate antic. volum diferit mobilier, decor luxuriant. În acest stil, mobilierul în sine este o operă de artă.

Acest stil nu tolerează minimalismul - mobilierul trebuie să fie mai multe: rafinat canapele, fotolii, scaune, scaune, dulapuri masive, cu o mare varietate de cărți vechi. stil venețian pot completa detaliile baroce - stiluri au în comun.

Interior venețian apartament stil

Accesorii si elemente decorative. Stilul venețian este folosit de multe ori hărți și globuri - pentru a sublinia măreția Veneției. Harta poate fi formată în perete. Stilul necesită un număr mare de oglinzi, sticlă - pe principiul „mai mult -. Cu atât mai bine“ „Spiritul Veneția“ va ajuta transmite figurine, cutii de bijuterii, feluri de mâncare neobișnuite.

Canapele și paturi ar trebui să fie decorat cu o abundență de perne de lux.

O caracteristică specială a interiorului imaginii - lămpi și abajururi. din sticlă, ceramică sau de mătase cu vopsire specială. Incintele cu umiditate abundentă și care necesită curățarea frecventă - bucătărie, baie - poate fi decorat cu mozaicuri. Este important să se adauge la imagine spațiu de carnaval masca - stil de carte de vizită.

Interior venețian apartament stil

Textile. Perdele, draperii, draperia sunt caracteristice imaginii interioare venețiană. Dominat de un material masiv, dens, brodate, pictate.

imagine Veneția - un maiestuos și elegant, dar pentru a crea aceasta ar trebui să ne amintim câteva reguli: culori bogate, materiale naturale sunt scumpe, o multime de accesorii.

stil venețian în fotografie interior

Interior venețian apartament stil

Interior venețian apartament stil

Interior venețian apartament stil

Interior venețian apartament stil

Interior venețian apartament stil

Interior venețian apartament stil