Înțeles numele Elena pentru fete și femei

Semnificația numelui este întotdeauna direct legată de originea sa, și apoi cu numele de Elena are o anumită complexitate. Nu există încă nici o teorie unificată a originii numelui Elena.Una dintre principalele teorii ale originii numelui este considerată a fi originea numelui zeului Helios - Ἠέλιος. Se crede de asemenea că numele de Elena se traduce ca „lumina soarelui“ sau „rază de soare“. Scris numele Elena mod grecesc - Ἑλένη. Putem spune că, potrivit acestei teorii numele de Helen inseamna „lumina soarelui“ sau „rază de soare“.

A doua teorie poate fi numită originea numelui Elena (Ἑλένη) de la cuvântul elenii (Έλληνες). Grecii - este auto-greci. Această teorie este considerată ca neavând sub un motiv convingător, se referă la etimologia experți populară.

Înțeles numele Elena pentru fete

Helen frumos copil în creștere. Ea este fata afectuos și calm, dar, de obicei, mai mult ca un tată. Un pic închis, dar îi place să se joace cu copii, cu toate că relațiile colegiale sunt construite dur.

Studiu în viața Lenei este destul de importantă. Are o memorie excelentă, și o ajută în procesul de învățare. Uneori Elena apar pierdute elemente, adică cele în care a încetat să înțeleagă programul. În astfel de cazuri, este nevoie de o mulțime de efort pe care ar trebui să ajungă din urmă. Principalul lucru pe care a fost cel mai apropiat următoarea persoană pentru a ajuta și sprijini-o în această perioadă.

Sănătate Lena bun. Ea iubește petrecerea timpului în mod activ și de sport, în special. Există probleme asociate cu metabolismul, dar aceasta dieta va ajuta. În orice caz, în cazul unor probleme de sănătate, contactați profesioniștii.

Numele abreviat Elena

Lena, Lesya, Lenok, Lenusha, Lenusya, Alain. Elenka, Lucy, județul Uppland, Losya, Lola, El. Al, Elyusya.nume diminutive pentru animale de companie

Helen, LENCE, Helen, Lenushka, Elenka, Alenka, Alenochka, Alenka, Elyusha.

Nume Elena în Engleză

În limba engleză, numele Elena are mai multe grafii - Helen, Elen, Ellen și Elena.

Nume Elena pentru pașaport - ELENA.

Traducerea pe nume Helen în alte limbi

în Arabă - إلينا
în armeană - Հեղինե (Egine)
Belarus - Alena
în limba bulgară - Elena
Maghiară - Ilona, ​​Heléna
în limba greacă - Ελένη
Spaniolă - Elena, Helena
Italiană - Elena, Elenia
în Chineză - 葉蓮娜
Latină - Helena
Germană - Helene, Helena
Poloneză - Helena
Portugheză - Helena
Română - Elena
Sârbă - Јelena Elena
în limba ucraineană - Olena, Єlena
Franceză - Hélène
în limba finlandeză - Helena, Helene, Elena, Elina
Croată - Helena, Jelena, Elena
în Cehă - Helena, Elena
Suedeză - Helena, Hélčne, Elina
Japoneză - 太陽 他 - Tayota. (O opțiune).

Numele Helen pe biserică (în credința ortodoxă) rămâne neschimbată. Nume la botez nu se poate schimba și folosiți-o în sacramente (comuniune și mărturisire).

Numele caracteristicii Elena

Caracterul Elenei este capricios suficient, dar ea știe în mod clar în cazul în care aceasta poate fi exercitată, și în cazul în care nu. Dacă Elena cu tine obraznic, atunci cel mai probabil nu l-au oprit într-un stadiu incipient, iar acum va fi dificil pentru tine. Ea este un introvertit prin natura și viața ei ca un vis pentru ea. Ea vine cu o poveste de la sine și încearcă să-l aducă la viață, care, din păcate, este rareori obținută. Ea iubește intriga.

De obicei, Elena mama minunata si o casa minunata gazda. Există excepții desigur, dar nu este mai degrabă numele caracteristicile și circumstanțele de viață. Căci bărbatul este exigent, dar ea nu-l ascunde în timpul curtare. El iubește copiii, dar de multe ori se schimbă grija pentru copil la bunici.

Misterul numelui Elena

Secretul Elenei se poate spune că ea este o prințesă la inimă. Ea se comportă ca o prințesă capricios, dar să înțeleagă în mod clar domeniul de aplicare a ceea ce este permis. Dacă ea apare pentru tine, atunci este în întregime responsabilitatea dumneavoastră.

Elena datorită naturii specifice de spectacole rare, atenție la detalii. Ea trăiește în propria sa lume fantastică, rareori atrage atenția asupra lumii reale. Pentru întâlnirea ei cu realitatea de multe ori devine dureros.

Zodiac - Gemeni.

Totem animale - cerb.

Nume Culoare - Albastru-gri.