Înțelegem dacă puteți pune oglinda opus fotografii pat, videoclipuri, sfaturi și trucuri

Înțelegem dacă puteți pune oglinda opus fotografii pat, videoclipuri, sfaturi și trucuri

Suprafața de sticlă se reflectă în totalitate în scădere de lumină pe ea, sau, mai simplu, o oglindă, a fost mult timp o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi. Sa folosit peste tot pentru decorarea spatiului interior, indiferent de funcționalitatea acestora.În plus față de scopul său principal, oglinda este adesea folosit pentru pereți, tavane decorative, mobilier și așa mai departe. Nu se poate face fără ea și dormitor.

Aici elementul de sticlă pot fi găsite în diferite forme: o oglindă mică pe noptieră, panouri oglindă, dulap, masa de toaleta și așa mai departe.

Cu toate acestea, mulți cred că astfel de soluții de interior afecta negativ ocupantului sănătatea fizică și mentală a camerei. Și, în timp ce nici o instrucțiune este interzis să facă acest lucru, cei mai mulți experți și designeri homegrown sunt în curs de dezvoltare mâini propriile schite de camere decorate, renunță la utilizarea suprafețelor de sticlă reflectorizante.

Să vedem de ce nu se poate pune în pat opus oglinzii. La urma urmei, prețul acestor cunoștințe - somnul liniștit și confortabil.

Înțelegem dacă puteți pune oglinda opus fotografii pat, videoclipuri, sfaturi și trucuri
soluție eficientă care încalcă sfatul înțelepților antici

Protecție împotriva lui însuși

În timpul nopții somn persoana medie de mai multe ori întrerupt pentru perioade scurte de timp (mai puțin de 60 de secunde). Caracteristicile de funcționare a creierului în acest moment sunt de așa natură încât trezirea nu este înregistrată în memorie. Prin urmare, există riscul ca culcat în pat, puteți vedea propria reflecție în oglindă și nu este pe deplin conștient de tot ceea ce se întâmplă, speriat.

Deși amintiri din dimineața zilei de incidentul va fi lăsat până dimineața deranjat mintea va lucra într-un mod diferit, ceea ce poate duce la cosmaruri si somn agitat. Aceasta este, puterea nu poate fi restabilită în mod corespunzător. Dar aceasta este doar un singur motiv pentru care nu se poate pune pat în fața unei oglinzi.

Înțelegem dacă puteți pune oglinda opus fotografii pat, videoclipuri, sfaturi și trucuri
Când sa văzut în oglindă timp de noapte - nu e bun

credințe antice chineze

Potrivit înțelepților de Est, în cele mai vechi timpuri lumea actuală a fost unit cu regatul oglinzi. Între aceste două dimensiuni nu sunt există nici un obstacol. Dar soldații lumii oglindă a decis să profite de lumea reală și sa mutat războiul său, care a suferit o înfrângere zdrobitoare. Ca pedeapsă, ei vor rămâne pentru totdeauna în spațiu zazerkalnom și forțat să trafic veșnic repeta de oameni caută în oglindă.

Cu toate acestea, acum există pericolul ca dușmanii lumii oglinda va găsi o modalitate de a depăși bariera și se va rupe în realitatea existentă.

Din această legendă a crescut convingerea că oglinda este un fel de portal către o altă dimensiune. De acolo, un om urmărit îndeaproape de omologul său și de așteptare pentru el să adoarmă și să piardă vigilența. Acest lucru va permite să intre în posesia sufletului său, care, o dată în viața de apoi, nu va fi capabil să se întoarcă.Acesta este protejat de efectele altor forțe cauzate de cerința de a curăța oglinda dormitoare. După ce persoana de dormit este cea mai vulnerabilă la acte de forțele răului. Prin urmare, potrivit credinței populare, este aproape imposibil de a pune oglinda opusă patului în dormitor.

Din același motiv, de altfel, nu este recomandat pentru a face fotografii cu propria imagine.

Înțelegem dacă puteți pune oglinda opus fotografii pat, videoclipuri, sfaturi și trucuri
Oglinda în tăblia - discordie în familie

superstiție internă

Fii la curent cu omologii lor chinezi și vindecătorii români. Se crede că suprafața de sticlă reflectorizantă - inventarea duhul cel rău, care este ultimul instrument să profite de sufletul unui om doarme în față.

esența spirituală, potrivit anticilor, poate părăsi corpul pe timp de noapte, ceea ce explică visele. Doar în acest moment ea poate fi strânse în oglindă și pentru totdeauna închiși în oglindă.

Oglinda Feng Shui

O oglindă în care a reflectat atât în ​​pat și ușa camerei, se aduce eșecul nu numai pe frontul personal, dar, de asemenea, în lucrare.

Înțelegem dacă puteți pune oglinda opus fotografii pat, videoclipuri, sfaturi și trucuri
În conformitate cu învățăturile Feng Shui, oglinda nu ar trebui să afecteze ușa din față

acumulare de energie

magicieni moderni și mediumuri, de asemenea, insistă asupra impactului negativ al oglinzii, care este situat lângă pat. Potrivit acestora, suprafața de reflexie este capabil de a acumula emoții negative, pentru a absorbi energia de întuneric și este împărțit.

Astfel, în cazul în care oglinda anterioară a absorbit o mulțime de lupte, certuri și blesteme, aceasta va provoca starea de spirit proastă și bunăstarea în viitor. O persoană de dormit, așa cum sa menționat anterior, cele mai vulnerabile la impactul extern, care poate duce la consecințe foarte neplăcute.

În acest sens, nu este recomandat să cumpere oglinzi antice de epocă pentru apartamente de interior, care, pentru zeci, dacă nu sute de ani de emoții umane acumulate. Este mai bine pentru a da preferință produselor psihologic noi, curate (mai ales dacă acestea sunt ambalate în hârtie opacă sau plastic).

Impactul asupra relațiilor

Să luăm în considerare câteva superstiții existente cu privire la oglinzile din dormitor.

Oamenii spun că un loc de dormit singuratic, care se reflectă în oglindă, nu va fi niciodată în stare să găsească un partener. După suprafața de reflexie, deoarece dublează singurătatea. În cazul în care oglinda este reflectata patul conjugal, dublarea emoțiile lor aduce la relația discordie, va contribui la schimbarea soților unul cu altul.

În plus, sub o interdicție de introducere a oglinzii sunt următoarele locuri în dormitor:

  • capul unui pat matrimonial;
  • sticlă sau tavan oglindite deasupra patului.

Acest lucru are un impact negativ nu numai asupra sănătății, ci și pe relația emoțională dintre un bărbat și o femeie.

Oglinda, acumularea de energie, poate dura de la omul de dormit lângă el. Vă puteți trezi în dimineața nu este în stare proaspătă și odihnit, și obosit și frustrat, care, în mod natural, nu se va îmbunătăți orice stare de spirit sau de sănătate.

Un pic mai mult despre oglinzi

Pentru a extinde orizonturile dau câteva puncte care descriu ce altceva nu este recomandată cu oglinda:

  1. Nu puteți lăsa pe o oglindă de perete cu un strat reflectorizant de cracare. Un astfel de defect este extrem de rar, dar atunci când detectează zgârieturi ar trebui să se adune imediat o oglindă într-un sac de pânză și aruncați-l.
  2. Este imposibil să dea și să primească un cadou în oglindă. După cum știți, o oglindă absoarbe energia negativă. Dacă omul va prezenta lui furios și gelos, toate emoțiile întunecate vor avea un efect negativ asupra ta. Un cadou din oglindă ca flori galbene, poate duce la despărțirea cu un iubit. Pentru că femeile din Rusia a refuzat întotdeauna astfel de cadouri.
  3. Nu puteți atârna o oglindă vizavi de ușa de la intrare. Deci, vă puteți speria norocul. La urma urmei, această fată capricios, se uită la casă și a văzut reflecția lui, s-ar putea gândi prezența ei nu mai este necesară și pentru tot rândul său, departe de casa.
  4. Nu te poți uita în oglindă după miezul nopții. La urma urmei, astfel încât să puteți vedea lumea interlopă și spiritele rele. În plus, este posibil să se deschidă portalul în oglindă, și niciodată nu poate merge înapoi.

Înțelegem dacă puteți pune oglinda opus fotografii pat, videoclipuri, sfaturi și trucuri
Oglinda rupt ar trebui să arunce imediat

concluzie

Desigur, cele mai multe dintre aceste credințe bazate pe credinte dovedite de oameni vechi și filozofii, care sunt de multe ori fără un motiv aparent înzestrat cu proprietăți supranaturale ale diferitelor obiecte. Mai mult că știința modernă a găsit nici o dovadă obiectivă a impactului negativ al oglinzilor.

Acesta este motivul pentru care decizia finală este a ta.