Instrucțiuni privind modul de utilizare a eBay - cumpara pe internet, pe eBay, amazon, magazine online și

Cum de a începe să utilizați site-ul de licitatii eBay, cât mai curând posibil pentru a cumpăra bunurile dorite din străinătate? Pe măsură ce graba este cunoscut doar atunci când prinderea purici, așa că hai să se ocupe de toate problemele la rândul lor.După ce v-ați înregistrat la o licitație și activat contul, introduceți numele de utilizator și parola și pentru a obține de pe pagina principală de licitație.

Bazele de interfață de licitație eBay

Numele dvs. de utilizator este afișat în colțul din stânga sus, unde puteți găsi, de asemenea, și de rating.

Dacă faceți clic în colțul din dreapta sus al eBay meu, se afișează următoarele informații:

 • Sumar - rezumat al tuturor acțiunilor tale
 • Ofertele / Oferta - pariuri / comert, voi explica un pic mai târziu
 • Listă de monitorizare - lista de așteptare
 • Wish List - Listă
 • Toate lista - toate listele
 • Istoria Achiziționat - istorie de cumpărare
 • Vanzarea - de vânzare

Du-te la Rezumat, pe partea stângă a ecranului puteți găsi informații cu privire la ratele (Sumele licitate), istoricul de cumpărare (istorie Achiziționat) și vânzări (Vânzare).

D principiu este mai mult decât ușor de înțeles, mai ales din moment ce se poate pur și simplu includ limba română (deși în mod obișnuit am expune întotdeauna implicit în limba engleză) recent

Continuăm secțiunea modul de utilizare a eBay și du-te la fila Mesaje, licitația pe Internet.

După ce a trecut la fila Mesaje, ne aflăm în serviciul de poștă Internet eBay licitație. Aici puteți găsi e-mailuri de la licitație pe Internet și de la alți utilizatori eBay, inclusiv de la vânzători.

 • Primite - mesajele primite

Toate mesajele - toate mesajele
Din membri - de la utilizatori

 • De la eBay - o scrisoare de la licitație pe Internet
 • prioritate ridicată - scrisori marcate cu prioritate ridicată
 • Send- trimis mesaje
 • Coșul de gunoi - gunoi
 • Folders- aici puteți crea și modifica manual dosare pentru mesajele.

  aici este, de asemenea, un punct de Mai multe opțiuni. în care puteți stoca mesajele (salvați mesajele), Găsiți și conectați cu un membru al licitației de Internet (găsi și membru de contact), pentru a obține ajutor cu privire la secțiunea de comunicare (mesaje de ajutor) și a obține ajutor de la on-line licitație de servicii de asistență pentru clienți eBay (asistență pentru clienți ).  Instrucțiuni privind modul de utilizare a eBay - cumpara pe internet, pe eBay, amazon, magazine online și

  Secțiunea Informații personale - informațiilor personale.

  În descrierea înregistrării pe eBay de multe ori am vorbit despre importanța umplerii informațiilor de contact corecte. În acest articol, eu încă o dată vă reamintesc că, în această secțiune, puteți ajusta datele personale.

  ID-ul de utilizator - Numele tău de utilizator, în cazul nostru vladimir.pup, edita, puteți edita un buton.

  Te sfătuiesc să citiți sfaturi de coloană.

  Întrebarea secretă - amintiți-ați folosit la înregistrarea întrebarea secretă mega? Deci, aici puteți ajusta și setați propria întrebare secretă și mega răspuns mega secret.

  E-mail și Informații de contact - editați contul de e-mail (adresa de e-mail înregistrată), specificată la înscriere pe internet licitație eBay; edita baza de date de contact (numele și adresa înregistrată).

  Trebuie să se înțeleagă că PayPal aparține eBay, este de fapt una și aceeași companie. Ebay iubește numai paypal, cu toate consecințele sale. Dar să această durere de cap pentru comercianții cu amănuntul. Suntem în acest context, sunt de gând să se ocupe de cumpărături, care este pentru noi ca un client oricum. În plus, sistemul de plată Paypal este foarte loial cumpărător și apără cu fermitate drepturile sale. Deci, este convenabil pentru cumpărător PayPal, în condiții de siguranță, în siguranță, utilizarea de sănătate!

  Metoda de plată de rambursare - în acest caz, nu folosiți.

  eBay Giving Works Donație Metoda de plată - selectați metoda de donare. Acest articol este pentru patronii, bine, și nu doar oameni lacomi. Cu fiecare plată, puteți dona $ 1 pentru unul sau un alt eveniment de caritate. Cineva undeva va spune cineva vă mulțumesc.

  Verificarea contului - un cont curent

  Card de credit - carduri de credit

  Instrucțiuni privind modul de utilizare a eBay - cumpara pe internet, pe eBay, amazon, magazine online și

  În meniul contextual din dreapta, au existat unele puncte și noi, în ciuda a tot ceea ce, în continuare pentru a studia modul de utilizare a eBay.

  Preferințe - Site afișare de configurare a site-ului.

  Feedback - toate ca feedback-ul primit de la furnizori, sau setați produsele care se vând.

  Resolution Center - Resolution Center. În ceea ce privește acest punct puternic vă sfătuim să citiți secțiunea relevantă.

  Ura! Acum ați înțeles cum să utilizați licitația de internet de renume mondial! Puteți muta în siguranță la următorul nostru articol, cum să cumpere de pe eBay.