Instrucțiuni privind alegerea camere digitale, luând fotografii

Instrucțiuni privind alegerea camere digitale

Aparate foto digitale au stabilit lung și ferm în viața noastră de zi cu zi, precum și alte convenabil și util „Supa“. În ciuda acestui fapt, nu toți înțeleg că ceea ce este diferența între tipurile de camere, precum și cu achiziționarea de primul său aparat de fotografiat se întreabă cum de a alege tsifromylnitsu. nu judeca greșit. Să încercăm să-l dau seama.Fiecare selectează „bar de săpun“, în funcție de nevoile individuale, concentrându-se pe tipul și proiectarea dispozitivului, ușurința în utilizare, parametri, și în cele din urmă preț. Prin urmare, pentru partea noastră, putem simplifica doar sarcina de a „modul de a alege o camera de săpun-box“ potențial proprietar, care descrie tipurile de aceste dispozitive, și că scopurile pentru care acestea sunt cele mai potrivite.

Să ne amintim din nou că, în general, ar fi o „săpun“ diferențe. Și ceea ce este o „cutie de săpun“? Intr-un simplu tsifromylnitsa- o camera mica, potrivit pentru orice fotograf, cel mai ușor de utilizat. De altfel, însăși utilizarea tsifromylnitsey compacte.

Instrucțiuni privind alegerea camere digitale, luând fotografii

Tsifromylnitsy alege majoritatea persoanelor care doresc să captureze momentele importante din viata ta, nu pretind că arta de mare. Acestea sunt destul de mulțumiți cu aparatele foto compacte convenționale, care, cu toate acestea, foarte bine eliminat, cu toate acestea, a venit la magazin, mulți încă apelează la dealer pentru a ajuta la selectarea unei bare de săpun.

Cum de a alege un bar de săpun în magazin și au fost mulțumiți?!

Prin achiziționarea acestui aparat, putem fi siguri că, fără nici o problemă, în orice moment, fără a intra în detalii, cum ar fi diafragma, viteza obturatorului sau expunerea unei imagini care va arata destul de bine în albumul foto de familie.

În ciuda acestui fapt, mulți oameni cere prietenilor fotografi: cum de a alege un bar bun de săpun? Sau orice bucată de săpun pentru a alege pentru condiții specifice de fotografiere? Aici, de asemenea, există nuanțe. Unii oameni spun că, uneori, nu strica pentru a alege modul de fotografiere în funcție de lumina, distanța obiect, etc.Funcția tsifromylnitsy compact

În cele mai multe camere digitale compacte moderne ofera diverse moduri de fotografiere - acestea sunt numite moduri scenă: Peisaj, Portret, Zăpadă, Plajă, scene de interior, focuri de artificii, etc. Ele diferă de automată, și crede-mă, dacă știi dinainte ce termenii viitorului ședința foto mai aproape de una dintre cele de mai sus, setați unul dintre modul selectat, iar imaginea va fi cu siguranță mai bine decât „mașină“.

Cu toate acestea, avem un pic distras de la tema principală - cum de a alege un aparat de fotografiat bare de săpun. Deși este clar că trebuie să fie compact și ușor de utilizat, dar ce altă alegere paremetry? La urma urmei, o mulțime de mărci și modele ... Deci sfaturi simple de la propria mea experiență.

Instrucțiuni privind alegerea camere digitale, luând fotografii

Alege culoarea camerei noastre

În parametrii generali similari - numărul de megapixeli. zoom, dimensiune etc. Unele camere au proprietăți speciale. De exemplu, dacă - în ventilator sporturi extreme, sau pur și simplu un stil de viață activ, trebuie să selectați camera Schuko rezistent la apa. Nu în ultimul rolul jucat de aspectul, culoarea. De exemplu, atunci când aleg o fată „Săpun“, se poate opri pe modelul nu este negru sau argintiu și roz, albastru.

Pentru o persoană care este interesat de fotografie faunei sălbatice, este de o importanță mare zoom - pentru a decide ei înșiși întrebarea „cum de a alege un Soapbox digitală“ alte lucruri fiind egale, el va cumpăra de la o cameră de înaltă mărire.

Dacă aveți de gând pentru a trage cele mai multe ori în interior sau în condiții de lumină slabă, uita-te pentru aparate de fotografiat, care au un „pantof fierbinte“ - cu o „platformă“, puteți utiliza un bliț extern, mai puternic. Aceste camere sunt potrivite pentru persoanele care cunosc un pic mai mult decât altele în labirintul de luare a imaginii, dar nu își pot permite să cumpere scump „SLR“.

Instrucțiuni privind alegerea camere digitale, luând fotografii

Câteva sfaturi pentru alegerea vasului de săpun fără probleme

Și, în sfârșit, câteva sfaturi. Atunci când cumpără un „Săpun“ nu fac nici o greșeală megapixeli mai mult, mai bine să se uite la dimensiunea fizică a matricei - cu atât mai mare este, imaginile se vor dovedi mai clare. Uneori, camera foto 7 MP șutează mai bine decât 14MP - pentru că de multe ori 14MP - o matrice de aceeași dimensiune, numai „tocat“ în bucăți mai mici, ceea ce înseamnă că imaginile vor fi mai rău.

Modelele cu baterii litiu-ion sunt mai scumpe si au o greutate mai mică. Pe de altă parte - este mai ușor de a schimba bateriile penlight în cazul în care dintr-o data vor sta. În general, ultima piesă de consiliere - pe ventilator, principalul lucru - pentru ceilalți parametri ai camerei sunteți mulțumit. ai succes poze!

Instrucțiuni privind alegerea camere digitale, luând fotografii