instrucțiuni de origine Biocombustibilii pentru producția, producția de îngrășăminte cu mâinile lor,

Tehnologiile moderne permit să producă biocombustibili în casa bălegarului.

Biocarburant este, fără îndoială, completarea ideală a ciclului biologic, utilizarea deșeurilor ca materie primă din prelucrarea produselor agricole, produsele reziduale de origine umană sau animală, este posibil să se obțină beneficii semnificative.instrucțiuni de origine Biocombustibilii pentru producția, producția de îngrășăminte cu mâinile lor,

Schema de biodiesel

Avantaje și puncte slabe de biocombustibil de producție și utilizare

Datorită existente până în prezent, care rezultă din terenurile agricole din Europa tehnologia din materii prime vegetale, pot produce biodiesel 50% sau chiar 80% din vehiculele care rulează acum petrol diesel.

Beneficiile acestui combustibil diesel va fi:

 • actualizate anual, materii prime, și anume deșeuri de la cules recolta culturi;
 • număr mare cetanică obținut din materia primă biologică - acesta este de 58 la 52, în combustibilul diesel convențional, adică inflamabilitatea biocombustibil este mai mare decât uleiul de combustibil;
 • în timpul prelucrării biocombustibililor rutier iese în evidență pentru mediul natural al mediului CO2, de câteva ori mai mici decât din utilizarea motorinei;
 • preț;
 • Ea nu poluează atmosfera substanțelor cancerigene și sulf;
 • în țările în care nu produc petrol, este posibil să se producă combustibil din materiile prime care consolidează independența economică a acestor țări.

În stadiul actual de dezvoltare a biocombustibililor din material vegetal are dezavantaje semnificative, inclusiv:

 • consum mare de combustibil;
 • valoare calorică mai mică decât combustibilul diesel convențional;
 • selecție în timpul prelucrării de oxid de azot NOx;
 • capacitatea uleiului de a coroda piese din cauciuc, garnituri, filtre, care afectează costul de operare al transportului;
 • extinderea terenurilor agricole care urmează să fie alocate pentru producția de materii prime vegetale;
 • Costurile de producție de biocombustibili mai scumpe decât motorina convențională.

Producția de biocombustibili în casa necesită dezvoltarea și instalarea de echipamente suplimentare să-l folosească. Pentru a face acest lucru, trebuie să aibă o bază suficientă de cunoaștere a fizicii, și este de dorit să existe un ajutor vizual.

instrucțiuni de origine Biocombustibilii pentru producția, producția de îngrășăminte cu mâinile lor,

Schițează pentru a crea o instalație de biodiesel la domiciliu

Procesul se bazează pe obținerea de combustibil din ulei vegetal prin reacție chimică, prin adăugarea de metanol și un catalizator alcalin. Rezultatul este un ester metilic și glicerină ca produs secundar.

Proprietăți de ieșire de biocombustibil este foarte dependentă de parametrii de intrare prime. Utilizarea biocombustibililor în țările industrializate din Asia, mai mult de jumătate de combustibil diesel produs pentru transport. Folosiți-l în Europa.

Consiliul. Compoziția expertiza unui materiilor prime, care intenționează să le utilizeze în producția de biodiesel. Pe baza rezultatelor, va fi capabil să calculeze parametrii de ieșire ai produsului final.

Folosirea gunoiului de grajd în producția de biocombustibiliProducția de biocombustibili în casă bazată pe evoluțiile din domeniul biocombustibililor.

Tehnologia mai sofisticate instalat pe mari complexe de creștere vite sunt folosite în magazine pentru prelucrarea deșeurilor biologice, instalare relativ simple sunt folosite în moșiile particulare, ferme și ferme.

Instalatii de prelucrare a produs mai mult de o sută de ani în China pentru uz casnic, în urmă cu aproximativ douăzeci de ani, tehnologia a fost desecretizat și să se răspândească în străinătate. Instrucțiuni diagramă a acestei metode de mai jos în imagine.

instrucțiuni de origine Biocombustibilii pentru producția, producția de îngrășăminte cu mâinile lor,

Schema de producție de biogaz și utilizarea acestuia în fermă

Tehnologia încorporată proces de fermentare a deșeurilor organice și biogaz convalescenta, care a inclus:

Biogazul are o distribuție universală, este utilizat pentru:

 • încălzire;
 • sistem de purificare;
 • reciclare.

Biocarburanții din gunoi de grajd în produsele de origine este foarte posibil, dacă aveți o ofertă adecvată de intrări, ferme de animale mari, furnizarea de volumele necesare de deșeuri.

Tehnologia se îmbunătățește în ceea ce privește caracteristicile eco-sistem dumneavoastră.

Baza următoarelor elemente structurale:

 • reactor - un recipient închis ermetic, în care condițiile necesare pentru eliberarea de căldură a procesului activ;
 • Cazan pentru încălzire forțată ingrediente;
 • controlul și măsurarea temperaturii și presiunii de instrumente;
 • conductă ca element al transportului produsului la punctul de consum.

Există tehnologii care permit să plaseze toate echipamentele sub pământ, și ecologia mediului nu este compromisă, iar teritoriul este scutit de site-uri de eliminare a deșeurilor.

Calculul de bază al volumului schemelor de instalații și echipamente pentru producerea de biogaz din gunoi de grajd în casă

instrucțiuni de origine Biocombustibilii pentru producția, producția de îngrășăminte cu mâinile lor,

complexe de prelucrare pentru producerea de bio-îngrășăminte și biogaz

Baza de calcul a capacității de producție a instalației de gazeificare este cantitatea de material produs zilnic pentru prelucrare.

Per metru cub de alimentare pentru reactor trebuie să fie de 40-50 de kilograme. Volumul de gaz produs va fi de la 1,1 la 1,8 metri cubi. Volumul de lichid biofertilizer 40 litri.

În procesul de serviciu - generator de încălzire termică proprie - va dura aproximativ 30% din gazul generat. Resursele rămase pot fi utilizate pentru încălzire sau în alte scopuri.

Există cerințe la calitatea materiilor prime pentru funcționarea eficientă a instalației. Ar trebui să fie pulverizată într-o stare de substrat, gata pentru prelucrare, fără impurități din materiale străine.

De exemplu, dimensiunile particulelor nu ar trebui să fie centimetri bolee1-2, deoarece duce mai mare la înfundarea conductei. Utilizarea eficientă a materiilor prime pentru prepararea nu mai mult de o jumătate de oră pe zi.

Punct de vedere tehnic, zona ar trebui să fie echipate cu:

 • groapă de beton pentru colectarea de bio-îngrășăminte;
 • pentru alimentarea cu apă și încălzirea într-o zi rece la 25 de grade;
 • 220V capacitatea de alimentare cu energie pentru a asigura funcționarea de automatizare și instrumente.

În funcție de numărul generatoarelor pad va lua 15-30m 2.

Structura echipamentului principal de instalare include:

 • reactor cu încălzire și agitare a compoziției;
 • gazometru;
 • Unitate de automatizare;
 • Sistem de gaz cu o supapă de reținere.

instrucțiuni de origine Biocombustibilii pentru producția, producția de îngrășăminte cu mâinile lor,

Configurația reactoarelor în instalația generatorului de gaz

Costul estimat al instalării echipamentelor pentru instalarea de 5 m3 este de aproximativ 3500 de dolari SUA, volumul de 8m3 -5500dollarov Statele Unite ale Americii. livrare Extra și opțiuni, opțional, instalabile.

Configurația întregului sistem este dezvoltat ținând cont de condițiile reale, calitatea materiilor prime, astfel încât calculul exact al prețurilor este posibilă după aprobarea soluției de proiectare.

Proiectul de decizie ia în considerare particularitățile ciclului tehnologic. Astfel, substratul de fermentație, perioada este de aproximativ 20 de zile și cantitatea de compartiment gaz cu 20%, pe baza acestor calculate containere de generator număr optim și volumul acestora.

Consiliul.
Pe baza acestor date pentru a calcula numărul aproximativ de containere pentru generatoare de biogaz, acesta va contribui la mai multă precizie orienta costul total al proiectului.

Cantități mici de biogaz este folosit pentru încălzirea serelor sau ferme, și de gătit.

Volumul de metan în biogaz ceva mai puțin pentru arzătoare cu gaz convenționale necesită ajustarea lor de a furniza cantitatea necesară de oxigen.