Instalarea siding la sol cu ​​mâinile lor video

Ai cumpărat un nou spațiu de locuit și doresc să-i dea un aspect frumos și elegant, dar alintat de alegere? Ai griji că materialul va arde sau deteriora atunci când temperatura scade? În mod firesc, selecția este destul de mare. Ne uităm la unul dintre aceste materiale - Macazuri la sol.Instalarea siding la sol cu ​​mâinile lor video

Ce este la sol Siding

Sol siding - este un material, care este folosit pentru a REVET diferite părți ale casei. Scopul său este inclus în ansamblu placarea unei fațade și părțile sale, din partea de jos și așa mai departe. Această metodă de decor este bun, deoarece protejează pereții dumneavoastră și subsol din mediul înconjurător. aspect excelent atunci când siding la sol instalat este garantat. Casa ta este transformat foarte repede într-un nou ban. Unul dintre multele avantaje ale siding este că acesta poate fi instalat atât în ​​afara din interiorul clădirii.

Instalarea siding la sol cu ​​mâinile lor video

Cum a arata? exterioarele seamănă cu panourile care imită materialul de cărămidă sau piatră. Ea are avantajul de rezistență la uzură și rezistență. Materialul nu-și pierde forma atunci când sunt supuse la temperaturi ridicate sau scăzute, și nu se deterioreaza de radiațiile ultraviolete. La fabricarea de aditivi speciali sunt folosite, din cauza căreia materialul este capabil să reziste la compresiune și creștere atunci când sunt supuse la temperaturi, fără a pierde forma originală și culoarea. În cazul în care este abordarea corectă și responsabilă pentru instalarea siding, acest material vă poate dura mai mult de 40 de ani. De asemenea, este important ca el nu are nevoie de nici o substanță de culoare lac. Materialul este ușor, astfel încât sarcina pe pereți și întreaga structură va fi mică.

Instalarea siding la sol cu ​​mâinile lor video

Nu vei vedea articulațiilor. De la distanță, s-ar putea crede că tot acest capac. Dar, în funcție de oameni, există un minus mic. Datorită sistemului de montare, siding consumul este destul de mare. Este necesar să se facă estimări bune. În plus, este important să se cumpere Siding. La urma urmei, dacă ați făcut o greșeală cu părțile, culoarea sau nuanța pot diferi de materiale achiziționate anterior. Astfel, culorile vor fi greșit, că strica punctul de vedere. Fii atent cu numere de siding parte.

Instrumente pentru montare la sol Siding

Pentru a începe, trebuie să aibă grijă de instrumentele care vor efectua lucrările la materialele de instalare. Mai jos sunt listate principalele instrumente de finisare construirea unui Siding teren:

 • pumn;
 • Profil formă în formă de U;
 • o mulțime de șuruburi autofiletante;
 • garnituri tesatura azbest;
 • cuie lot galvanizat;
 • cerc circular;
 • bulgară;
 • dopuri din plastic.

Unul dintre principalele criterii decisive pe care este construit alegerea majorității oamenilor în favoarea Siding - pentru instalarea nu necesită o pregătire suprafață dură și instrumente originale. Acesta este motivul pentru care siding placare făcut chiar și în vechea clădire. În timp ce Siding actualizează perfect clădirea. ziduri vechi sunt dificil sau foarte scump pentru chit, dar siding este ușor de utilizat și arată destul de frumos.

Instrucțiuni de instalare subsol siding

Material de instalare produs la obreshetochnuyu structura. Dimensiunea medie a panoului este de 50 x 120 cm. Dacă aveți de gând să instalați siding pe fațada întregului, apoi, dacă doriți, puteți izola și mai mult pereții.

Dacă începe să facă instalarea siding la sol, ar trebui să știți că naveta poate fi fixat în diferite moduri. De exemplu, dacă se leagă toată casa, trebuie să instalați pe munte într-o poziție verticală. Dacă numai plinta, într-o poziție orizontală. Distanța dintre barele verticale trebuie să fie mai mare de 90 cm. Dacă acest aranjament vertical, aproximativ 46 cm.

Instalarea siding la sol cu ​​mâinile lor video


De asemenea, înainte de începerea lucrului, scoateți trim. Este la fel de important pentru a curăța suprafața siturilor contaminate, precum și efectele acoperirii vechi. În cazul în care lemnul de acasă lambriuri de pe pereții exteriori, aveți nevoie pentru a vă asigura că sunt bine și în siguranță, atașați la suprafață. La urma urmei, cu o conexiune slabă, este dificil de a obține rezultatul dorit.

Acorde o atenție! Utilizați antiseptic pentru tratarea pereților. Numai după ce sunt gata pentru a termina suprafața pereților.

ladă de oțel trebuie să fie făcut din profilul în formă de U. Atașamentul ar trebui să fie pe umerase - ea porfirovanye piese metalice galvanizate. Totuși, este posibil să se utilizeze între paranteze, deoarece acestea sunt mult mai puternice.

Instalarea siding la sol cu ​​mâinile lor video

Pentru a începe să se stabilească siding ar trebui să fie o dată cu ambele margini. La marcarea punctele de care aveți nevoie pentru a face un perforator. Apoi forate sunt introduse găuri în dibluri, numai atunci putem pune un braț pentru un profil. Mai jos este o diagramă a unei instalații la sol de siding.

Instalarea siding la sol cu ​​mâinile lor video

Atunci când suportul de montare este necesară pentru a plasa tesatura azbest garnitură între el și perete finisaj. Ce da? Acest lucru creează o pauză termică, el a exclus formarea unui perete rece. Dacă aveți planuri de a face izolarea termică a fațadelor, pentru a stabili profilurile de bază, folosiți placa de izolație. Pentru un astfel de proces ar trebui să se facă în fața deschiderii consolelor originale, atunci trebuie să setați placa. Aceeași tehnologie poate fi utilizată ca bază, înainte de instalarea membranei windproof. Și pentru parantezele care sunt în jurul marginilor, este necesar să se stabilească profilul pentru lăzi. În spațiu liber, care este situat între paranteze, ar trebui să trageți cordonul sau fir. Pe ea va fi ghidat pentru a alinia profilurile rămase.

Instalarea siding la sol cu ​​mâinile lor video

Instalarea siding la sol cu ​​propriile lor mâini

 1. Înainte de a începe procesul de montare a unei siding la sol, trebuie să înceapă să înregistreze șina inițială. Acesta este instalat într-o manieră orizontală. Este recomandat pentru astfel de lucrări să folosească creta pentru a marca.
  Instalarea siding la sol cu ​​mâinile lor video
 2. La colțurile elementului colț exterior și interior montat pentru a fi instalate. La instalarea diferitelor șine și planochek, folosiți cuie galvanizate speciale.
 3. instalare rădăcină ar trebui pe partea stângă. Produsul, care este la stânga, de asemenea, trebuie să fie tăiat împrejur pe partea stângă. Apoi introduceți efort unghiul. Pentru astfel de lucrări, se recomandă utilizarea unui ferăstrău circular.
 4. Materialul este introdus cu susul în jos. Monitorizați marginile de intrare la toate strâns atașate. Furnizarea de transfer termic, atunci se poate porni de fixare șuruburi și cuie materiale.

Instalarea siding la sol cu ​​mâinile lor video

Consiliul de masterat. Într-un capac plinte ar trebui să prevadă prezența a aproximativ cinci conexiuni sau cuie. Ei au nevoie să fie înșurubate în găurile prevăzute pentru fixare. Acestea sunt Siding bord.

Cum să aibă grijă de sol Siding

Este interesant faptul că pentru materiale naturale greu de îngrijire. Cu toate acestea, sol siding este ușor de întreținut, cel mai important, fă-o în timp. Toată lumea știe că, după un timp de utilizare, materialul începe să-și piardă luciul original. Prin urmare, este necesar să se efectueze anumite proceduri, în scopul de a restabili siding aspectul său inițial. Toate componentele sale sunt expuse la mediu, influența razelor ultraviolete și căldură, sub formă de praf și murdărie.

Instalarea siding la sol cu ​​mâinile lor video

Acoperirea ar trebui să se spele regulat și grijă de el. Pentru a ușura utilizarea furtunului. Dacă doriți, puteți utiliza apă cu detergent. Uneori ajutor vine într-o ploaie torențială grele, care curăță în mod semnificativ suprafața materialului de la contaminare. Cu toate acestea, chiar și după ce a lăsat pete, rasfatul întregul aspect.

Instalarea siding la sol cu ​​mâinile lor video

Când a trecut un timp, devine clar faptul că apa simplu săpun sau de furtunul nu poate returna forma inițială a materialului. În acest caz, ar trebui să recurgă la metode speciale de îngrijire, după care puteți vedea rezultatele bune ale efortului dumneavoastră intensivă a forței de muncă.

Pentru o curățare temeinică, folosiți o perie masina siding la sol. Start pentru a curăța siding la sol necesare de sus în jos. Nu pierde nici un domeniu, responsabil Treat, lăsați suficient timp pentru acest proces. Dacă este clar că unele secțiuni ale lambriurile sunt de culoare plictisitoare, se adaugă un pic de detergent.

Instalarea siding la sol cu ​​mâinile lor video

Nu folosiți o perie rigidă, deoarece puteți deteriora suprafața materialului. Dacă observați o ciuperca pe suprafață, folosiți un înălbitor lichid. Atunci când există pete care nu apar mai sus metodele descrise, folosesc un vinil curățitor special.

Discutați despre articol pe forum