Instalarea reduce propriile lor mâini

P roshla de iarnă și este timpul pentru a face afaceri. Și astăzi ne vom uita la modul în care se instalează borduri cu mâinile lor.

Este vorba despre pavaj de bordură, care este utilizat pentru planificarea spațială a case particulare, pentru a evidenția straturile de flori, precum și pur și simplu vital în design peisagistic.Și astfel, prietenii mei, așa cum am spus deja - pentru a face față cu instalarea bordurilor sub forța fiecărui, și nu trebuie să fie un constructor de drum. Singura condiție este în lucrări - este prezența obligatorie a unui asistent, pentru că după sine ridicare pietre de pavaj (în special rutier), puteți afla ce este nevoie hemoroidale lumânare :(

T o bordură de auto-instalare va avea nevoie de materiale și un set relativ simplu de instrumente

instrumente și materiale necesare pentru instalarea de borduri

  1. W Nurken. Necesitatea de a marca teritoriul. În cazul în care nu este la îndemână, puteți folosi orice șir sau frânghie.
  2. La nivelul clădirii, de preferință 1,5 - 2m
  3. A Opatija
  4. M asterok
  5. M olotok sau sledgehammer
  6. C unidirecționat
  7. P ESOC
  8. fracție fină Ut Ebony
  9. B etonomeshalka. Dacă există un mixer de beton, puteți utiliza fie un jgheab sau o baie veche, dar nu uita de lumânări :)
  10. B piatra olgarka disc

Am f tot ce ai nevoie la îndemână, este acum necesar pentru a determina ordinea - orice utilizare a frontierei.

borduri de clasificare

În turnarea betonului noastre moderne de vârstă tehnologică vă permite să creați frontierele de orice formă și dimensiune geometrică, și vopsele speciale permit posibilă obținerea de culoare și umbră.

trotuar bordură

Instalarea reduce propriile lor mâini

Cu amy borduri pe scară largă. Acesta include o multitudine de specii diferite în primul rând la fabricarea materialelor și metoda de utilizare. Trotuar bordură utilizat pe scară largă pentru borduri căi de dale de pavaj. De asemenea borduri împiedică răspândirea dale de pavaj și nu permit amestecarea straturilor diferite de sol.bordură rutier

Instalarea reduce propriile lor mâini

Instalarea reduce propriile lor mâini

Și astfel, prietenii mei - rukozhopy! Instrumente și materiale „mocnită“, „ochi de arsură, mâncărime“ - instalarea de borduri pentru a fi!

Luați în considerare acest P etapele procesului minunat:

Pregătiți suprafața pentru instalarea marginilor

P de afaceri ervym încercarea de a conduce cuie și șiruri de dantelă, pe care ne vom concentra asupra zonei, și care, în același timp, va stabili linia pentru un număr de frontiere.

Săparea unui șanț sub chenarul

Instalarea reduce propriile lor mâini

I f șanț destinat bordură trotuar, lățimea necesară - 20 cm, în cazul în care șanțul de bordură rutier -. 30 sau 40 cm șanțuri adâncimea de excavare calculat foarte ușor, dar mai întâi trebuie să determine instalarea metodei curb.

Amy cerut - setat la „bordură“, adică, o margine în sus. Aici pentru a calcula adâncimea șanțului este foarte simplu - am adăuga la înălțimea de 20 cm bordură și sape o groapă. că este, un șanț!

Șanțul excavat cad moloz adormit, vărsat și ingrasare.

N terminat Pregătirea - trece la instalarea imediată a bordurilor cu mâinile lor.

Y devine posibilă beton borduri, amestecul a fost preamestecat gata. Apoi se toarnă betonul direct pe un strat de pietriș și a stabilit frontiera, fără a uita să controleze orizontală și verticală, folosind un nivel de spirit.

P bordură odbivaem sau un ciocan greu sau un baros, sacadată prin lemn „seful“, astfel încât să nu împartă borduri pavaj.

Instalarea reduce propriile lor mâini

Odată cu procesul de instalare borduri din beton pe ne-am intalnit si acum uita-te la instalarea de amestec ciment-nisip.

T o face acest lucru, trebuie să se amestece un amestec de nisip-ciment, precum și pentru montare pavele. Apoi amestecul a fost nivelat și bine tasare. Setați frontiera extremă a centrului șanțului, care este punctul final al înălțimii ca înălțimea și înălțimea marginea opusă a dantelă sunt combinate. Expune întreaga serie de borduri pe cablul de alimentare, nu uitați să utilizați nivelul de cauciuc și ciocănelul.

T o tundere frontierelor folosind Masina de tocat.

Upă fiind montate o serie de borduri - armarea betonului cu două laturi, încercând să respecte uniformitatea.

W Aliwal sau nu umple rosturile cu mortar de ciment - frontiere o chestiune pur individuală.

toate Hy lui, draga mea rukozhopiki. Instalarea reduce propriile lor mâini - acesta este un proces serios și destul de obositoare, care este tot ce se poate face singur, fără ajutorul unui profesionist. Sper că sfaturile mele te vor beneficia, si vei primi cu siguranta de a realiza ideile lor de construcție!

Nu rata: