Instalarea de policarbonat serele cu instrucțiunile de asamblare mâinile lor și video

Acasă> Constructii de sere> Reguli și instalarea de sere din policarbonat pe site-ul cu propriile sale mâini de asamblare

Pentru a cultiva legume în sere a fost la fel de eficient posibil, este important să aibă grijă cu privire la viitorul culturii în etapa de construcție a serei. La urma urmei, în cazul în care capacul nu este făcută de regulile, nici fertilizarea și stimularea nu vă ajuta să obțineți beneficiul deplin al plantelor. Prin instalarea corectă sere policarbonat - o garanție a funcționării sale fără probleme pentru anii ce vor urma.Tipuri de sere din policarbonat

Policarbonatul este un material destul de flexibil vă permite să construiască o seră de aproape orice formă. Cu toate acestea, printre grădinari sunt populare doar două tipuri de modele, cele mai fiabile și ușor de utilizat de proiectare:

Instalarea de policarbonat serele cu instrucțiunile de asamblare mâinile lor și video

Un mic efect de seră la locul

adăposturi Arch pentru sera

Construcție cu plafoane arcuite cele mai durabile și costuri justificate. Forma lor este de așa natură încât pe pantele nu este zăpadă și ploaie târzie. mai bine cu efect de seră arcuit rezista la rafalele de vânt decât alte modele.

Pentru a face propriile arcade, abilități de inginerie necesare, experiență și instrumente adecvate. Prin urmare, cadrele arcuite de multe ori nu pe cont propriu, și să devină gata, producția industrială.

Montare de sere arc din policarbonat de la producător este destul de simplu și puterea de aproape orice grădinari.

Standard de trei metri se intinde se suprapun complet cu o singură foaie de policarbonat, care este montat doar la capetele sale, ceea ce reduce consumul de material scump.

Instalarea de policarbonat serele cu instrucțiunile de asamblare mâinile lor și video

policarbonat sera arcuit

Design Cort cu efect de seră

Hip efect de seră este o casă cu un acoperiș șa, situată pe montanții. Cel mai adesea pus propriile corturi, cu toate că piața poate găsi, uneori, un cadre gata făcute.

Dimensiunile și proporțiile unui astfel de construcție poate fi orice, în funcție de dorințele proprietarului. Consumul de materiale pe o seră șold mai mult arcuite, ca policarbonat trebuie să taie în funcție de dimensiunea cadrului și cu grijă fixate pe toate laturile.

Instalarea de policarbonat serele cu instrucțiunile de asamblare mâinile lor și video

Construcția unei case

Instrucțiuni pentru instalarea finisată policarbonat cu efect de seră

Instalarea de policarbonat cu efect de seră este împărțit în trei etape:

 1. Pregătirea locului și punând bazele.
 2. Asamblarea si instalarea cadrului.
 3. Atașarea policarbonat.

Pregătirea locului și pune bazele

Înainte de a instala o zonă cu efect de seră cu atenție nivelat, curățate de moloz, vegetație, dacă este necesar, se îndepărtează stratul superior al gazonului. sere temporare mici, de regulă, nu au nevoie de o fundație. În cazul în care seră este mare și este de a fi utilizat pe tot parcursul anului sau legume foarte devreme în creștere, nu poți face fără fundație.

Baza poate fi un punct care este prevăzută doar la pilonii, sau bandă - peste tot în jurul. Ca un material folosit grinzi de lemn, blocuri de beton, cărămidă sau beton de umplere.

Principalele etape de construcție a fundației de beton:

 1. Marcați pe forma la sol a structurii viitorului, respectând în mod clar unghiurile de 90 de grade.
 2. . Dig un șanț în jurul perimetrului adâncimea de 30-50 cm și 20-30 cm în zonele cu congelare din sol trebuie să sape mai adânc - până la 1,0-1,2 m.
 3. In partea de jos a fracțiunii de mijloc umple strat de pietriș de 10-20 cm, în funcție de adâncimea șanțului.
 4. În cazul în care solul este foarte slab, cu nisip, năruie ușor, trebuie să instalați cofrajul. Pentru acest ciocan împreună scânduri de lemn și fixați-le paralel cu pereții. Cofrajul trebuie sa se ridice deasupra suprafeței de 10 cm. In zonele de sol dens în nevoile de cofraj nr.
 5. Pentru o mai mare rezistență este coborât în ​​rebar oțel șanț sau plasa.
 6. Completați gaura cu beton. Turnarea se realizează în straturi în jurul perimetrului, mai degrabă decât fiecare perete separat.
 7. Nivelat suprafață de beton cu un strat și se lasă timp de 3-4 zile pentru a finaliza solidificare.

Instalarea de policarbonat serele cu instrucțiunile de asamblare mâinile lor și video

Sapaturile fundației necesare un șanț

Asamblare și cadru de montaj

schelete de fabricație industriale vin complet cu toate componentele hardware de montare necesare, dar pentru a facilita lucrările necesare pentru a pregăti astfel de instrumente:

 • clește;
 • șurubelniță sau șurubelniță Phillips solid;
 • ruleta;
 • marcator;
 • un cutit cu ferăstrău fin dințată sau de construcție.

Instrucțiuni detaliate pentru asamblarea serelor din policarbonat pot diferi, în funcție de producător, dar orientările generale sunt aceleași pentru toată lumea.

În primul rând, trebuie să găsim un partener, pentru că o persoană nu poate face față cu structura de volum.

Instalarea de policarbonat serele cu instrucțiunile de asamblare mâinile lor și video

Se pare ca finite sere cadru

Pași pentru bare de montaj: 1. Ansamblul începe cu capete. Porțiunea arcuită centrală conectată la montanții folosind șuruburi și suporturi atașate kit. Făcându-l mai convenabil pe teren, mai degrabă decât în ​​poziție verticală.
 2. Setați capăt la fundație, verificați nivelul de verticală și fixați șuruburile de ancorare sau cleme.
 3. Mai sus, strict în arcul de mijloc șurub orizontală traversă. Același crossmember plasat pe ambele suporturi verticale. Pentru ghiduri au fost la același nivel, asigurați-vă că pentru a măsura distanța exactă cu o măsură de bandă și de a face marcatorul marca corespunzătoare.
 4. Colecta urmatorul arc, este montat pe bază și înșurubate la traversele. Verificați conformitatea cu unghiuri de 90 de grade, iar apoi în final, fixat pe o fundație suport vertical. Pasul arcuri între - 2,1 metri, această lățime este condiționată de policarbonat etalon.
 5. Procedând astfel, ca și în toate celelalte arcade și traversele, fără a uita să verifice în mod constant colțuri cu un nivel de spirit.
 6. Gata pentru a instala uși și traversele la capete. Primul șurub cadru și coaste suplimentare. Este fixat la deschiderea ușii, și apoi verificați performanța lor. Dacă ușa nu se închide, agățându-se de cadru sau deschis în mod spontan, asa ca nu pune exact o deschidere.
 7. Pentru a remedia această situație, structura sau partea dezasamblată și apoi reasamblat, alinierea cu atenție colțurile și verificarea verticalitate. În mod corespunzător asamblate de capăt cu uși, guri de aer și coaste ar trebui să fie un singur plan, la nivelul de verificare. Sera cadru de instalare este finalizată și puteți să-l acopere policarbonat.

Instalarea de policarbonat serele cu instrucțiunile de asamblare mâinile lor și video

joncțiunea cu atenție securizată

policarbonat de montare pe cadru

Construiți o seră din policarbonat adecvat pentru etapa finală. Acoperiți rama cu foi este destul de simplu. La instalarea serei de cumpărare, nu este nevoie să taie aproape nimic, pentru că o foaie de șase metri acoperă standard de arc de trei metri. munca Hacksaw au doar capetele structurii.

 1. Înainte de utilizare, policarbonatul este îndepărtat din pelicula protectoare. Sub foile de film situate într-un strat care protejează împotriva radiațiilor ultraviolete, astfel încât atunci când Policarbonatul este atașat la această parte afară.
 2. Capetele foii sigilate agentului de etanșare în formă de P plantate pe adeziv sau film special paropropuskayuschaya. Dacă vom neglija acest punct, prin capetele sigilate nu sunt în foile de tuneluri vor primi condens, aerul rece și insectele, care rezultă în sera va reține mai rău de căldură.
 3. Două persoane sunt fixate la o margine a foii pe primul interval subsol arc, după care foaia fiind deplasate prin structura și fixată pe cealaltă parte. Lucrarea se face cel mai bine pe vreme calmă, deoarece chiar și rafale mici de foi de lumină în derivă vânt.
 4. Dacă sera este mică, foile sunt conectate între ele prin conectorul special furnizat. instalații mari de fixat mai bine de policarbonat suplimentar pe toată lungimea prin înșurubarea-l la arcade. Pentru utilizarea Termoșaibe elemente de fixare cu un sigiliu sau, în cazuri extreme, șuruburi și șaibe convenționale. găuri de montare sunt forate ușor mai mare decât diametrul șuruburilor, pentru a permite marje de deformare termică. Găurile trebuie să fie la o distanță de 0,5-1,0 cm de la marginea foii.
 5. Pentru a obține foaia de capete de sere este aplicată pe fațadă, buloane la mai multe locații și apoi se taie excesul de policarbonat, proiectând dincolo de limita fațadei. Se pare perete solid, care taie ușile și ferestrele. bucăți tăiate decora sigiliul marginile și înșurubate în locurile corespunzătoare.

Instalarea de policarbonat serele cu instrucțiunile de asamblare mâinile lor și video

Instalarea unui policarbonat cu efect de seră de casă

În mod independent, a proiecta și construi un policarbonat cu efect de seră efectuată numai de meșteșugari cu experiență.

Deoarece structura cadru este utilizat pentru plăci de casă din lemn, colțuri metalice, conducte de apă sau profil galvanizat din PVC utilizate în construcții gips-carton.

Etapele de creare a unei sere de casă sunt după cum urmează:

 1. Desen design plan detaliat pe suport de hârtie, cu toate dimensiunile. Toate montajul ulterior trece sere, bazate tocmai pe acest plan.
 2. De stabilire fundație. Această fază nu diferă de acțiunea în construcția de sere finite.
 3. Pregătirea materialului pentru cadru. Se taie numărul de piese necesare o lungime corespunzătoare. În cazul în care rama este din lemn, placi impregnate grund antifungic sau de lucru de pe mașină.
 4. Ansamblu cadru.
 5. Cofrajul la pereți din policarbonat.

Instalarea de policarbonat serele cu instrucțiunile de asamblare mâinile lor și video

Detaliu desen sere de casă

În proiectarea serei este necesar să se țină cont de dimensiunea unei foi standard policarbonat 6.0-2.1 m. Design Winged pentru aceste măsurători pot evita deșeuri în timpul tăierii.

Un alt punct important - în articulații trebuie să fie de sprijin sau de acoperiș din policarbonat elemente la ceea ce a fost de a stabili. Prin urmare, distanța dintre posturile nu trebuie să depășească 2,1 m.

Doar câteva lucruri pe care trebuie să ia în considerare atunci când instalați sere policarbonat:

 • materialul cel mai fiabil pentru rama - galvanizat profil. Nu va rugini fier obișnuit, nu se dezintegra ca lemn, tevi PVC durabile;
 • înălțime de construcție împreună cu acoperișul trebuie să fie în 3-3,5 m în mai mică circulație a aerului cu efect de seră este perturbată, iar prea mare nu este justificată economic pentru grădini .;
 • proiectarea ușii în seră, este necesar să se ia în considerare faptul că acesta trebuie să treacă printr-o roabă de grădină;
 • guri de aerisire dispuse în suprastructura.

colectate în mod corespunzător cu efect de seră - un design stabil și durabil, care este capabil să deservească mai mult de un an. Capac din policarbonat combină transmisia excelentă a luminii, proprietăți de izolare termică și ușurința de utilizare.

Vă recomandăm alte articole

Instalarea de policarbonat serele cu instrucțiunile de asamblare mâinile lor și video
Cum de a construi pe eficiente dacha mini-sera din resturi de materiale
Instalarea de policarbonat serele cu instrucțiunile de asamblare mâinile lor și video
Cum de a alege un efect de seră pentru balcon pentru a face un mini-seră cu mâinile lor
Instalarea de policarbonat serele cu instrucțiunile de asamblare mâinile lor și video
Ce trebuie să știți pentru construcția și amenajarea de sere de iarnă internă
Instalarea de policarbonat serele cu instrucțiunile de asamblare mâinile lor și video
pentru construirea de sere maestru clase din sticle de plastic cu propriile lor mâini și idei noi
Instalarea de policarbonat serele cu instrucțiunile de asamblare mâinile lor și video
Soluții tehnice și construirea de sere pentru cultivarea legumelor pe tot parcursul anului
Instalarea de policarbonat serele cu instrucțiunile de asamblare mâinile lor și video
Construcție de sere dintr-un copac cu mâinile - cadru de asamblare și fundația