Înseamnă un avocat pentru câini și pisici - comentarii, valoare și instrucțiuni de utilizare

De droguri „avocat“, destinat pentru pisici și câini, este o acțiune antiparazitar cu spectru larg este produs și comercializat sub formă de picături.In exterior este un lichid transparent, care poate avea o tentă gălbuie sau maronie. motor pachete Producator înseamnă în pipeta, și în care există punerea în aplicare a „avocat“, volumul acestora poate varia, în funcție în mod direct pe doza de greutatea corporală a animalului.

Componentele de bază care alcătuiesc droguri și asigură eficiența acestuia sunt:

 1. Moxidectin este de tip semisintetică milbetsiminom, care a fost mult timp folosit în domeniul medicinii veterinare.
 2. Imidacloprid este o varietate de elemente, care sunt extrase din substanțe cu nicotină. În esență este insecticid hlornikotilovy care este amenințare letală pentru majoritatea speciilor de ectoparaziți, dar este complet sigur pentru oameni și animale de companie.

Înseamnă un avocat pentru câini și pisici - comentarii, valoare și instrucțiuni de utilizare

Principiul de funcționare

Efectele asupra paraziților au cea mai mare parte substanțe, cum ar fi moxidectin și imidacloprid, care sunt activatori ai următoarelor procese:

 1. Stimularea numărului de canale care prezintă cel mai înalt grad de sensibilitate la clor și glutamat, ceea ce duce în cele din urmă la un aflux crescut de ioni de clor.
 2. Influențarea sistemul nervos central al parazit care provoaca paralizia lor, ceea ce duce ulterior la moarte, cu nici un efect asupra creaturi cu sânge cald, nu este prevăzută.
 3. Activarea receptorilor într-un număr de diferite specii de paraziți având o sensibilitate crescută la grupa de nicotină de substanțe.

Indicații și contraindicații

Indicațiile pentru utilizarea de droguri picurare „avocat“ sunt următoarele cazuri:

 1. Nevoia de tratament profilactic al pisicilor și câinilor de paraziți, cum ar fi păduchi, purici sau căpușe.
 2. Efectele tratamentului de leziuni acarianului subcutanat.
 3. Tratamentul raie urechii.
 4. Tratamentul bolilor infecțioase, agenții care sunt specii de acarieni acariform.
 5. Tratamentul bolilor cauzate de diferite specii de insecte.
 6. Tratamentul de boli ale sistemului digestiv, agenți care sunt limbrici.
 7. Tratamentul dirifilyaroza.

Înainte de a utiliza acest instrument, trebuie să vă familiarizați cu lista de contraindicații pentru utilizarea sa, pentru a le-am otnosyats:

 1. animale cântărind mai puțin de un kilogram.
 2. Vârsta mai puțin de șapte săptămâni la căței și mai puțin de nouă săptămâni la pisoi.
 3. Prezența unei varietăți de boli care slabesc organismul, tratamentul care nu este îndreptată „avocat“.
 4. În timpul sarcinii și alăptării. În unele cazuri, utilizarea de „avocat“ este admisibilă și justificată, dar numai după consultarea și obținerea permisiunii de la un medic veterinar.
 5. recepția simultană a altor agenți farmacologici, care includ diferite forme de lactone macrociclice.

Instrucțiuni de utilizare

Pentru a evita posibilele consecințe negative și efectele secundare ale „avocat“ al medicamentului, se recomandă să respectați următoarele instrucțiuni de utilizare a acestuia:

 1. Inițial nevoie pentru a determina doza adecvată, în conformitate cu instrucțiunile date în instrucțiunile furnizate instalației, sau urmând instrucțiunile de expert. Aplicarea „avocat“ este permis numai pe pielea curata si uscata, care nu are nici o iritare sau răni deschise.
 2. Îndepărtați elementul de protecție cu o pipetă, în care există mijloace.
 3. Se plasează pipeta în poziție verticală și apoi străpunge îngrijit membrana, situată în gura de scurgere. In timpul acestei proceduri, capacul de protecție trebuie să fie îndepărtat de pe partea din spate să poarte și să decoleze din nou după finalizarea.
 4. Aplicati o picatura pe piele este necesară, împingând în același timp, în direcții diferite de lână. Prelucrarea are loc în acele locuri în care animalul nu poate ajunge să-și lingă medicament este cel mai potrivit pentru acest scop zona dintre omoplați.
 5. În cazul în care animalul este suficient de mare, apoi se aplică o picătură nu are nevoie de unul, dar în mai multe locuri, pentru a spori efectul.
 6. Doza minimă care este capabil să facă efectul este de 0,1 ml. „Avocat“ pentru fiecare kilogram de greutate pentru animale de companie.

Doza pentru câini

Determinarea dozei necesare de picături depinde de greutatea animalului, pentru comoditatea de produs fabricat în containere cu un volum diferit.

În tratamentul câinilor ar trebui să fie ghidate de următoarele reguli determină doza necesară:

 1. câine mic, greutate corporală, care este mai mică de 4 kg să fie prelucrate de 0,4 ml de preparat.
 2. câine de dimensiune medie, care variază în greutate de la 4 până la 10 kg, a fost tratat cu 1 ml de preparat.
 3. câini de talie mare cu o greutate mai mică de 25 kg, 2,5 ml de nevoia de droguri.
 4. Pentru cele mai multe animale de companie mari care cântăresc mai mult de 25 kg, pentru un tratament va avea aproximativ 4 ml de preparat.
 5. În cazul în care câinele este dimensiune foarte mare, iar greutatea sa este mai mare de 40-45 kg, se recomandă să se consulte cu un specialist, este pe bază individuală pentru a ajuta la determinarea dozei corecte pentru o astfel de animal de companie.

Înseamnă un avocat pentru câini și pisici - comentarii, valoare și instrucțiuni de utilizare

Doza pentru pisici

In tratamentul pisicilor sunt ghidate de aceleași reguli pentru alegerea doza necesară, factorul determinant principal este greutatea corpului animalului de companie.

se recomandă să respecte următoarele reguli în timpul acestui proces:

 1. Pisicile a căror greutate este mai mică de 4 kg, 0,4 ml de produs dorit.
 2. Pisicile a căror greutate este cuprinsă în intervalul de 4-8 kg, este necesar să nu mai puțin de 9,8 ml de produs.
 3. Pentru a determina doza înseamnă pisici de mare, care cantaresc 8 kg, de asemenea, trebuie să consulte un medic veterinar, pentru că, cel mai probabil pentru a obține un rezultat pozitiv, au nevoie de o recepție combinată a fondurilor din diferite tipuri de pachete.

Înseamnă un avocat pentru câini și pisici - comentarii, valoare și instrucțiuni de utilizare

Măsuri Predosa CAU TI

Când utilizați „avocat“, următoarele măsuri de precauție trebuie respectate pentru a evita consecințele negative, atât în ​​ceea ce privește animalele de companie, și șeful lor: 1. Respectarea regulilor de igienă, atât la locul de muncă și cu alte medicamente. manipularea animalelor ar trebui să fie puse în aplicare în mănuși de cauciuc de unică folosință este, de asemenea, recomandat pentru a pune pe un aparat de respirat, „avocat“ nu este periculos, dar mirosul poate parea pentru majoritatea oamenilor este extrem de respingător.
 2. În timpul oricărei acțiuni cu acest instrument este non-fumat, consumul de alimente sau băuturi, ca și în acest caz există riscul de eliberare accidentală a substanței în sistemul digestiv.
 3. După prelucrare este necesar să se spele bine pe mâini cu apă și săpun.
 4. În doar câteva zile după tratamentul interzis prin lovirea animalului. contacte cu copii mici este mai bine să se oprească pentru următoarele câteva zile.
 5. A se evita contactul dintre animalele de companie tratate cu alte animale. deoarece acestea pot linge de droguri din lână ei.
 6. În caz de contact accidental cu pielea sau membranele mucoase. acestea ar trebui să fie clătite cu multă apă curată rece.
 7. În cazul mijloacelor de contact din sistemul digestiv necesita administrarea de cărbune activat. după care trebuie să caute urgent ajutor profesionist de la un specialist, chiar dacă volumul de substanță nu a fost semnificativă.
 8. eliminare pipetă folosit. reutilizarea acestora în orice scopuri rezidențiale sau comerciale este exclusă.
 9. Depozitarea ar trebui să fie într-un loc răcoros și întunecat. în cazul în care nu există acces la animalele de companie sau copii mici.

„Counsel“ se referă la gradul al treilea de substanță periculoasă, adică, este un moderat periculos.

Dacă îl utilizați numai conform destinației sale și în conformitate cu instrucțiunile, nu depășesc doza admisibilă, și pentru a evita care se încadrează în sistemul digestiv și membranele mucoase, amenințarea sănătății este exclusă.

Avantaje și dezavantaje

Multi veterinari recomanda inseamna „avocat“, deoarece are multe aspecte pozitive.

Înseamnă un avocat pentru câini și pisici - comentarii, valoare și instrucțiuni de utilizare

Principalele sale avantaje sunt:

 1. Versatilitatea medicamentului. deoarece este la fel de eficient împotriva ectoparaziților și entoparazitov.
 2. Abilitatea de a gestiona pisici și câini de droguri de orice rasa. și gama largă de produse vă permite să alege orice animal de companie picături pentru pierderea în greutate.
 3. Prelucrarea nu numai că oferă un tratament eficient al paraziților. dar, de asemenea, protecția împotriva lor ulterioară timp de o lună.
 4. Disponibilitatea de droguri, acesta poate fi achiziționat de la cele mai multe magazine pentru animale de companie și farmacii veterinare. în care de înaltă calitate este combinat cu un preț moderat.
 5. Producătorul garantează de înaltă calitate germană. Compania „Bayer“ nu este primul an de lucru pe piața farmacologică și sa stabilit la cele mai bune.

Cu toate acestea, în ciuda unui număr de aspecte pozitive, „Avocatul“ există unele deficiențe, acestea sunt după cum urmează:

 1. Posibilitatea de reacții adverse.
 2. miros prea ascuțit și neplăcut, care se păstrează chiar și într-o zi după tratament.

Reacții adverse posibile

Chiar dacă dozele admise și utilizate în conformitate cu instrucțiunile, uneori, au efecte secundare care sunt asociate cu caracteristicile individuale ale animalului.

Acestea pot fi după cum urmează:

 1. Încălcarea proceselor digestive, deteriorarea apetitului și râgâit.
 2. Apariția pruritului.
 3. Extinderea capilare, datorită care există înroșirea pielii în locuri diferite.
 4. contaminare lână.

În mod normal, toate aceste efecte nu necesită nici un tratament suplimentar și dispar în câteva zile.

Înseamnă un avocat pentru câini și pisici - comentarii, valoare și instrucțiuni de utilizare

Prețurile sunt exprimate în ruble

„Advocaat“ Costul nu depinde doar de unde și cum să efectueze o achiziție, dar, de asemenea, de tipul medicamentului, care este determinat de greutatea și speciile de animale de companie.

Mai jos sunt preturi aproximative pentru toate tipurile de picături reprezentate astăzi pe piață:

 1. Preparate pentru pisici de prelucrare cu o greutate mai mică de 4 kg, este de aproximativ 850 de ruble. Kit-ul include trei cu pipeta 0,4 ml.
 2. Preparate pentru pisici cu greutatea mai mare de 4 kg, în valoare de 950 de ruble. Pachetul include, de asemenea, trei pipete, volumul lor este de 0,8 ml.
 3. Preparate pentru câini miniaturale care cântăresc mai puțin de 4 kg, în valoare de aproximativ 1.000 de ruble. Un pachet conține trei cu pipeta 0,4 ml.
 4. Preparate pentru câini cu o greutate mai mică de 10 kg este de 1100 ruble, kit-ul include trei pipetare 1 ml.
 5. înseamnă costuri aproximative pentru câini cu o greutate de 10 până la 25 kg este de aproximativ 1300 de ruble. Un ambalaj 3 a conținut 2,5 ml pipetă.
 6. Agentul pentru cei mai mari caini costa aproximativ 1600 de ruble. Ambalajul include trei pipetare 4 ml.

Înseamnă un avocat pentru câini și pisici - comentarii, valoare și instrucțiuni de utilizare

Opinii de pregătire

Mai jos sunt opiniile oamenilor despre picaturi, „avocat“, care le-au folosit deja să se ocupe de animalele lor de companie:

 1. Anna: „Medicul veterinar a recomandat pentru prevenirea agenților antiparazitare de utilizare. Am încercat să se amestece în tablete alimentare - pisica refuză să-l mănânce. Chiar și mijloacele în care au fost scrise instrucțiunile, este gustul și mirosul atractiv pentru animale, a fost ignorată. Am decis să încerc să „avocat“, sub formă de picături în cele din urmă el a găsit doar două dezavantaje - costul ridicat și miros, dar acest medicament este foarte ușor de utilizat ".
 2. Vladimir: „A fost necesar pentru a trata câine, care a crescut paraziți, precum și pentru prevenirea pisicilor, deoarece acestea ar putea fi, de asemenea, infectate. Lung a ales un mijloc de a citi o mulțime de comentarii și recomandări în cele din urmă stabilit pe „avocați“. Alegerea influențată de faptul că acesta produce „Bayer“, iar compania a avut timp să se dovedească bine și este în cadrul ședinței. În plus, lucru pozitiv a fost faptul că puteți utiliza picături pentru pisici și câini, dar mi-a salvat de la a fi nevoie să cumpere mai multe produse. Rezultatul: toti paraziti la câini au fost crescuți, intoxicație sau orice efecte secundare nu au fost observate; Alte animale nu sunt infectate. Prețul ridicat al „avocat“ în sine justificat pe deplin, banii cheltuiți nu este rău. "
 3. Tatiana: „Pentru o lungă perioadă de timp soțul meu și nu am putut ridica o înaltă calitate și eficiente mijloace pentru pisica. Ea de multe ori călătorește cu noi afară din oraș, astfel încât riscul de capturare orice paraziți sunt întotdeauna foarte mari. Prima utilizare picături, nu știu cum ar trebui să fie sau este o reacție alergică, dar ele încep să iasă smocuri de păr în zonele tratate. Desigur, în curând toate supradezvoltat din nou, dar prima dată după tratament pisica sa uitat pur și simplu groaznic. Am decis în schimb să încerce gulerul. Am citit despre el o mulțime de comentarii pozitive, dar cât de eficient este, a devenit clar că o mușcătură de căpușă este de fapt sub ea. Veterinarul sfătuit „avocat“, dar după o experiență neplăcută cu alte picături înapoi la medicament de același tip nu plac in mod deosebit. Din fericire, de data aceasta parul nu iesi, si alte efecte secundare sau alergii nu am observat. Faptul că „avocatul“ funcționează într-adevăr, a devenit clar dupa ce a ajutat să ne aducă purici, deoarece folosesc numai acest instrument și sperăm că calitatea sa de-a lungul timpului va rămâne la același nivel. "
 • Înseamnă un avocat pentru câini și pisici - comentarii, valoare și instrucțiuni de utilizare

Frontline pentru câini sub formă de picături

 • Înseamnă un avocat pentru câini și pisici - comentarii, valoare și instrucțiuni de utilizare

  Revizuirea celor mai bune și cele mai eficiente mijloace de purici pentru pisici

 • Înseamnă un avocat pentru câini și pisici - comentarii, valoare și instrucțiuni de utilizare

  Baruri Picaturi pentru pisici și câini - Instrucțiuni de utilizare

 • Înseamnă un avocat pentru câini și pisici - comentarii, valoare și instrucțiuni de utilizare

  Pair Plus lice - prețul și instrucțiunile de utilizare

 • Înseamnă un avocat pentru câini și pisici - comentarii, valoare și instrucțiuni de utilizare

  Cel mai bun remediu pentru viermi pentru pisici

 • Înseamnă un avocat pentru câini și pisici - comentarii, valoare și instrucțiuni de utilizare

  butoxi Cererea de droguri