Înlocuirea ferestrelor auto cu mâinile

Înlocuirea ferestrelor auto cu mâinile

Înlocuirea ferestrelor auto, în funcție de amatori - nu este nevoie de studii superioare și abilități speciale. Acest lucru nu este adevărat.

sticlă auto de înlocuire, ca orice intervenție chirurgicală pentru a repara orice sistem auto, în primul rând necesită cunoștințe de tehnologie, capacitatea de scule de mana-a avut loc, și de îngrijire ....Dacă ați văzut cât de ușor și pur și simplu implică schimbul de parbrizul mașinii, acest lucru nu înseamnă că atât de abil și rapid, oricine poate.

Ai îndoieli - și dacă va fi capabil să înlocuiască parbrizul pe masina cu mâinile? În cazul în care nu devin subestima gravitatea operațiunii, și va fi strâns-pacient, puteți.

Când aveți nevoie de un parbriz de înlocuire? Și tocmai când ai pierdut sau pur și simplu prea leneș pentru a repara o fisură în parbriz. Desigur, și în cazurile în care nu există nici o vina ta că parbrizul sau nu rezista la impactul unei pietre sau a plecat crăpat din cauza geometriei corpului rupt.

Ceea ce este necesar pentru a înlocui pe parbriz?

În primul rând, desigur, parbrizul însuși. nou de dorit. În cazul nostru, nu are sens pentru a salva că, după un timp. Din nou, nu să repete această procedură - înlocuire auto parbriz.

Apropo, este important atunci când cumpără un nou parbriz pentru a vă asigura că de transmisie a luminii unui nou sticlă respectă specificațiile. Și asigurați-vă că pentru a verifica calitatea suprafeței de sticlă pentru fisuri și chips-uri, care sunt apoi în continuare să nu se angajeze în repararea chips-uri.

Inclus cu formarea de cumpărare parbriz (capsulă) pentru parbriz. Nu încercați să utilizați o banda de cauciuc vechi, indiferent de cât de bine se uita.

Un set standard de instrumente și materiale pentru a înlocui sticla în mașini:

 • cuțit sau string fațetată pentru a îndepărta parbrizul din scaun;
 • cuțit de construcții, care va produce o curățare canelură de urme de material de etanșare vechi;
 • Montarea „arma“ pentru aplicarea de material de etanșare;
 • activator - este aplicat într-o canelură pe rămășițele stratului de etanșare vechi;
 • primer - este utilizat pentru a pregăti fanta înainte de aplicarea materialului de etanșare;
 • lichid pentru degresarea suprafeței;
 • Sealant - în special pentru instalarea de sticlă auto. De obicei, un parbriz de înlocuire necesită un tub de material de etanșare;
 • bandă, va trebui să stabilească parbrizul după instalare, până la uscarea completă a materialului de etanșare.


Înlocuirea ferestrelor auto cu mâinile

Înlocuirea ferestrelor auto cu mâinile

Tehnologie parbriz de înlocuire pe masina

Demontarea de sticlă vechi. Demontarea se realizează fie un șir de caractere sau un cuțit special. De-a lungul perimetrului de sticla se taie strat de etanșare frumos vechi.

Pregătirea slot pentru noua fereastra:

 • Complet și bine elimina resturile clădirii vechi, cu un material de etanșare cuțit. Când matura lucra ușor în zona corpului în care canelura de sticlă adiacentă bordului. Deci, nu repara si plastic.
 • Noi producem sloturi de contorizare într-o fereastră nouă. La unele modele, există opriri speciale auto, care asigură instalarea corectă a parbrizului. Dacă acestea nu sunt, atunci ajută-te și markerul, după atingerea poziției ferestrei dorită, face semne de marcare pe corp și sticla.
 • Îndepărtați resturile de activator de etanșare, care nu sunt dificil de îndepărtat cuțitul.
 • canelură Degresarea pe perimetru.
 • Stratul de grund se aplica una sau cu o perie sau un tampon. Cerința implicită înainte de amorsare - agentul de etanșare vechi nu ar trebui să fie deloc.

Totul. Locul pentru a instala parbrizul este gata.

Instalarea unui nou parbriz:

 • Noua sticlă este în așteptare în aripi sau pe un stand special, deși este puțin probabil să aibă. Tu faci înlocuirea produselor din sticlă, nu în masă. Deci, cuibărite capota masina cu un material moale, și a pus pe el paharul.
 • Aplicați material de etanșare. Având în vedere aplicarea sa de etanșare densitate se face „pistol“. bandă izolantă trebuie să fie uniform uniform, fără a se rupe.
 • Setați geamul în fantă, ceea ce face combinația de etichete de marcare pe care le sunt făcute în avans.
 • Sticla este presată ferm și uniform în jurul perimetrului. Asigurați-vă că canelura de contact și sticla au fost furnizate pe perimetrul. Materialul de etanșare, care, în unele locuri ar putea urca în concediu. Apoi, aceasta va fi eliminată cu ușurință după agent de polimerizare.
 • Noi producem fixare din sticlă de corp prin intermediul unor benzi adezive. La prima bandă atașată la sticlă, și apoi la corp. Aceasta realizează un lift mare de sticlă.

Stai deoparte, se bucură de roadele muncii lor și să uitați ... timp de 7-10 ore, care pot fi deschise (blenoragie) ușile mașinii. Lăsați mașina în garaj.

Nu uitați să ceară instrucțiuni etanșant, în orice condiții de temperatură de polimerizare optimă are loc substanță. Este necesar să se cunoască materiale de etanșare tradiționale la temperatură scăzută nu se congela, și de înaltă - îngheța mai repede decât este necesar.

Mult noroc la înlocuirea parbrizului cu mâinile.