Înlocuirea curelei de distribuție Hyundai accent cu mâinile lor

Cureaua de distribuție Hyundai Accent

Pentru a înlocui cureaua de distribuție este necesară pentru a ridica masina de pe ascensorul sau l conduce în gaura. În plus, cureaua de distribuție este rațional va înlocui toate mecanismul de role, în caz contrar, aceasta poate duce la o uzură rapidă a noii centura, deoarece vechile filme vor trebui să poarte, și nu poate să reziste la sarcina.Nimic complicat în procedura de înlocuire a curelei de distribuție nu este, cu toate acestea, trebuie să fie extrem de atent și să respecte bine tehnologia, toate recomandările și o secvență specifică. Verificați dacă toate etichetele atunci când înlocuiți potrivit și îndepărtat cureaua nu se rotește arborele cotit și arborii cu came, există alte recomandări, dar ele sunt un pic mai mici.

înlocuirea curelei de distribuție

 1. Pentru a începe, trebuie să eliminați toate curelele de atașamente, cum ar fi o direcție curea generator, aer condiționat și putere (WTP).
 2. Scoateți bachek GUR și glisați în lateral, astfel că nu va interveni.
 3. Scoateți capacul de protecție, capacul curelei de sincronizare prin slăbirea mai multe șuruburi, situate în jurul perimetrului.
 4. Pune butonul, capul de pe șurub în centrul arborelui cotit și în învecina Spar.
 5. Deconectați de joasă tensiune conectoarele modulului bobinei de aprindere.
 6. Derulați starter câteva ture, în scopul de a perturba șurubul arborelui cotit. Rotiți șurubul în sens orar până când ajunge la marcajele de aliniere de pe fulia arborelui cotit. Deșurubați-l și scoateți scripeții, este de asemenea necesară îndepărtarea unei plăci metalice.
 7. Slăbiți șuruburile care fixează rola întinzătoare, scoateți-le. Țineți rola, pentru a evita perturbarea firelor de pe arcul.
 8. Demontați cureaua de distribuție vechi.
 9. Înlocuiți roata de curea.
 10. Pune-o curea de distribuție. Asigurați-vă că coincidența etichete pe o rolă unei came și arborele cotit părți, marcate pe capacul curelei de distribuție.
 11. Se montează rola de tensionare, țineți primăvară, ci mai degrabă folosiți o șurubelniță lungă, tensiunea curelei va fi reglată independent de un arc.
 12. Strângeți șurubul de reglare a rolei de tensionare, iar apoi și zăvorul principal.
 13. Puneți fulia arborelui cotit și strângeți șurubul.
 14. Rotiți arborele cotit două rotire completă și verificați eticheta.
 15. Mai departe spre adunare, pentru a efectua toate etapele în ordine inversă. Pentru a strânge șurubul arborelui cotit, folosiți un ciocan sau cheie, se strânge într-o direcție invers acelor de ceasornic.

Dacă nu ați angajat în auto înlocuirea curelei de distribuție și nu sunt sigur te poți descurca, încredința acest lucru pentru profesioniști și să ia mașina la stația de serviciu, și dacă nu sunteți timid, și sunt capabile să facă față cu înlocuirea nevoie percepută, lasa o privire mai atentă la nuanțe care va fi utilă în acest proces.sfaturi utile

 • Înlocuirea curelei de distribuție ar trebui să fie efectuată pe răcirea motorului prin intermediul unor unelte speciale.
 • Pentru a verifica în mod independent dacă cureaua tensionată este suficientă, trebuie să eliminați părțile superioare și inferioare ale centurii de protecție de distribuție. Faceți clic pe centura de scripetele cu o forță de 5 kg / s. Un ghid pentru a vă servi ca un șurub de reglare a unei role de tensionare, cu deformarea centurii la mijlocul capului, tensiunea va corespunde standardelor de performanță.
 • Atunci când se planifică înlocuirea curelei de distribuție, dacă kilometraj autovehiculului a ajuns la 50,000 km, în plus față de înlocuirea curelei și rolele, ar trebui să producă și să înlocuiască componentele de acționare cu curea - generator de aer condiționat și GUR. Dacă este necesar, reglați imediat scânteia, filtrul de combustibil, filtru de ulei și ulei.

Și dispozitivelor de pretensionare dințate intermediare scripeți

 • După cum arată practica, rolele nu sunt în măsură să suporte un alt ciclu al curelei de distribuție, role uzate montate cu o curea, durata de viață este redusă în mod semnificativ cu cel puțin jumătate. Nu te zgarci la cumpărare și tensiune scripete, înlocuiți-le cu cureaua de distribuție.
 • O rola curea cu aer condiționat și poate aștepta, el va fi capabil de a servi de 2-3 ori mai mare decât cureaua lui, deși este supusă la un impact mai severe.

La schimbarea curelei de distribuție

Pe baza practicii lungi, au existat unele adăugiri la recomandările producătorului de intervale de înlocuiri și reparații de rutină. asamblare auto românească sau adaptat la drumurile noastre și condițiile climatice fac reparațiile planificate necesită un pic mai devreme decât standardele stabilite din fabrică. De exemplu, înlocuirea curelei de distribuție pe Hyundai Accent, emis în România au nevoie de la run - 50,000 km.

Cum de a determina cureaua de distribuție defect

Pentru conducătorul auto cu experiență nu va fi dificil să se determine care a apărut fluierat caracteristică sau guițat, publicat de cureaua de distribuție, și arătând spre înlocuirea lui rapidă. Un alt foarte important să urmați starea de centura exterioară, periodic pentru a inspecta aceasta posibilitatea de a apărea escoriații, lacrimi, fisuri și alte deteriorări. Nu uitați, instalarea necorespunzătoare a curelei de distribuție sau întârziată înlocuirea acestuia duce la marginea centurii, și apoi să se aplece supapele, pistoanele perforate și reparații costisitoare ale motorului.

Alegerea unei curele de distribuție pentru Hyundai Accent

Înlocuirea curelei de distribuție Hyundai accent cu mâinile lor

Dacă ați optat pentru producția de curea non-originale, este de preferat să cumpere o curea de calitate de la producători de încredere, cum ar fi: ContiTech, Dayco și Bosch.

Detalii ale firmei de producție va varia în nici un miros puternic, calitatea unui pachet nu va fi întinsă printr-o acțiune mecanică de mână.

Unii producători oferă atenție soluții destul de eficiente ale cumpărătorilor pentru achiziționarea unui set de curea și role deja selectate pentru o anumită marcă de mașină și a motorului.

 • Atunci când cumpără o curea de distribuție în magazin, uita-te la condițiile de depozitare, nu ar trebui să se deformeze și să se răsucească sau agățat pe un cui, aceasta poate duce la crăparea cablurile interne pe care nu le vedeți în examenul extern.
 • Înainte de a cumpăra o curea de distribuție, este necesar să se clarifice numărul de supape de pe masina ta. Există două tipuri de motoare, care au fost instalate la Hyundai Accent - este de 12 de supapă SOCH și supapa 16 DOCH. Specificați această opțiune în cartea de serviciu sau au un asistent de vânzări, atunci când achiziționează o centură a acestei centuri alegerea corectă pentru masina ta va depinde. În plus, motorul SOCH ridicat de curea și o rolă de tensionare și DOCH - curea și role de tensionare și idler.

a se vedea, de asemenea,