îngrijire și întreținere Lithops în casă, recenzii, fotografii

apariție

Lithops dezvoltare

În timpul zilelor lungi, atunci când începe să se sezonului uscat, Lithops sunt calme. În toamnă, cu sosirea sezonului ploios, ei au începe o creștere activă. Timp de câteva luni, planta adultă produce o floare, iar mai târziu formează fructe. În timpul iernii, florile se deplasează într-o stare de repaus fals. Pe plan extern, nu există nici o schimbare. În interiorul plantele încep să se formeze frunze noi.

îngrijire și întreținere Lithops în casă, recenzii, fotografii
Ele se hrănesc din materiale pereche veche. Primăvară frunze vechi exploziile de piele, iar locul lor este luat de un cuplu de tineri. de creștere activă a lăstari tineri începe la acest punct. Ei au crescut semnificativ în volum. Se poate întâmpla ca la locul plantei vechi a produs câteva perechi de frunze noi. Deci, floare poate crea o colonie.tipuri de Lithops

Selectarea unei locație

Alegerea oală

Pentru plantarea Lithops, judecând după comentarii, cel mai bine este de a alege un ghiveci nu este mai mică decât media. Aceasta planta are un sistem de rădăcină bun, care ar trebui să fie plasat optim în capacitatea propusă.

îngrijire și întreținere Lithops în casă, recenzii, fotografii


O altă caracteristică care are Lithops, de îngrijire la domiciliu pentru că este simplu, este „sociabilitate“. Plantele nu le place să crească singur. În astfel de circumstanțe, acestea pot înceta să înflorească. Prin urmare, acestea ar trebui să fie plantate în grupuri, în mai multe cazuri într-un singur vas.

Temperatura si udare

Potrivit experților, schimbarea frecventă a acestor flori loc nu le place. Prin urmare, transplantul ar trebui să se facă numai atunci când este absolut necesar, atunci când sistemul de rădăcină este deja plasat în oală. Pentru a face acest lucru, ridica o capacitate mai mare și oferă un drenaj foarte bun. Înainte de a plasa planta în oală nouă ar trebui să fie tăiat o parte din rădăcini.

îngrijire și întreținere Lithops în casă, recenzii, fotografii
Acest lucru se aplică vechi și deteriorate lăstari. Cu toate acestea, nu se implică în acest proces. Dacă rădăcinile au urme de salinitate, acestea trebuie să fie plasate într-un recipient cu apă ușor acidă. Stratul superior în oală după plantare vor fi mutate de pietre mici. Acest lucru va oferi permeabilitate pentru oxigen mai bună și un drenaj bun.

reproducere

postfață

Dacă ați venit aceasta planta exotica, nu ar trebui să se teamă de dificultățile asociate cu îngrijirea ei. Toate acțiunile sunt pentru a asigura temperatura dorită, iluminat, căldură și umiditate moderată. Cu un astfel de efort minim, puteți decora casa de plante neobișnuite, care va fi invidiata de multi gradinari.

îngrijire și întreținere Lithops în casă, recenzii, fotografii