Inflamarea prostatei cauze, simptome și tratament

Inflamarea prostatei cauze, simptome și tratament

Prostatita, sau inflamatie a prostatei - urologice cu care se confruntă cu aproximativ 40% dintre barbati in varsta de 20 de ani peste. În cazul în care inflamația este lăsată netratată, duce la impotenta, infertilitate masculina, probleme cu urinarea.Cauzele de inflamație a glandei prostatei

Principalele forme ale bolii este considerată a fi acută și cronică. Fără îndoială, cauza principală a bolii este considerată a fi o infecție care ajunge în prostată, împreună cu sângele sau limfa. Alături de aceasta există, de asemenea, o infecție bacteriană, penetrează din uretră, rect, vezica urinara. Ca boli cu transmitere sexuala, de a promova dezvoltarea rapidă a inflamației în glanda prostatei. În plus, există o listă mare de cauze care predispun la boli.

Prostatita este, de asemenea, o consecință a leziunilor organelor pelvice, hipotermie frecvente, lipsa vietii sexuale regulate, activitatea fizică redusă, imunitate scăzută, abuzul de alcool sau funcționarea necorespunzătoare a echilibrului hormonal poate provoca inflamații ale prostatei.

simptome comune

Inflamația a glandei prostatei, este adesea însoțită de simptome dureroase și neplăcute, așa că hai să vorbim mai multe detalii despre acest lucru.

Oricare ar fi cauzele de inflamație a prostatei, boala se manifesta:

  • dureri abdominale;
  • urinare frecventă;
  • durere in timpul orgasmului;
  • probleme cu erecție.

Există și alte simptome de inflamație a glandei prostatei, care nu este îndreptat direct către organism. Este vorba despre dureri de cap, slăbiciune generală, tulburări ale temperaturii corpului.

Cu toate acestea, nu exclud cazul în care simptomele bolii în sine, practic, nu se produce, boala se dezvolta foarte discret, care curge încet în forma cronică.Găsirea la semnele de inflamație a glandei prostatei, contactați urolog. Numai un specialist poate face un diagnostic, să examineze și să prescrie un tratament.

inflamație a tratamentului de prostata

Răspunsul la întrebarea cum de a trata inflamația prostatei, poate doar medicul. Specialistul va face măsuri de remediere un plan după diagnosticul și de a determina formele bolii.

Din păcate, există, un sistem universal de tratament, care este adecvat pentru toate formele de boala. Mult depinde de stadiul bolii și de caracteristicile individuale ale pacientului.

Programul de tratament prostatita include:

  • primesc medicamente antivirale și antibacteriene;
  • efectuarea de terapie fizică cu utilizarea de laser și ultrasunete;
  • executarea de masaj de prostata.

In general, tratamentul este inflamația prostatei nu fără cerere de droguri „Prostatilen“ - preparat produs sub formă de injecții și supozitoare rectale. Urologi prescrie Prostalamin pacienților „“ Uno Prostamol „antibiotice cu spectru larg. Acestea prevăd, de asemenea, alfa-blocante, un efect pozitiv asupra musculaturii netede a mușchiului glandei prostatei.

Citind despre ce pentru a trata inflamația prostatei la bărbați, mulți fac un accent pe produsele farmaceutice, având în vedere tratamente suplimentare ineficiente. Cu toate acestea, masaj si gimnastica pentru prostata accelerează în mod semnificativ procesul de vindecare. În cazul în care exercițiile recomandate de medicul dumneavoastră, nu ignora sfatul lui.

Trebuie reamintit faptul că masajul de prostată în tratamentul inflamației prostatei poate avea eficiență ridicată, dar în unele cazuri, pot exista consecințe negative.

remedii populare

Medicatia poate fi combinat cu succes cu remedii populare. În lupta împotriva inflamației prostatei este cel mai bun ajută suc de sparanghel, care poate fi baut in cantitati nelimitate. Pacientul are, de asemenea, sensul de a pregăti o gâscă decocție Potentilla în lapte. Este util și de prostată, și pietre la rinichi, cistita, nefrita.

prevenirea bolilor

Inflamarea prostatei cauze, simptome și tratament
Inflamarea prostatei cauze, simptome și tratament
Inflamarea prostatei cauze, simptome și tratament