infarct miocardic transmural ce prognoza, simptome și tratament

infarct miocardic - o stare patologică urgenta caracterizata prin simptome acute cauzate de formarea stratului muscular focare necrotice a inimii. Ca o regulă, stare patologică se dezvoltă dintr-o dată, din cauza tulburări bruște în circulația coronariană.infarct miocardic transmural ce prognoza, simptome și tratament

Cum pot vindeca ateroscleroza, boala coronariană, angină pectorală și tahicardie? Tratamentul poveste reala de Olga Marković Interviu Povestea mea markovich.ru Tratamentul

infarct miocardic transmural ce prognoza, simptome și tratament
E.Malysheva: pentru tratamentul bolilor de inima care aveți nevoie în fiecare zi. Pentru inima întotdeauna era mare nevoie de a bea inainte de culcare. Interviu Site-ul cu Elena Malysheva doctor malisheva.ru

infarct miocardic transmural ce prognoza, simptome și tratament
Bolile de inima dispar instantaneu! descoperire uimitoare. Istoria mea în tratamentul bolilor de inima site-ul oficial Istoria tratamentului lechimserdce.ru Interviu

Anterior, sa crezut că starea de urgență - o mulțime de varsta de oameni care au transformat sorokapyati- sau chiar cincizeci ani în străinătate.

Și această patologie, care sunt mai vulnerabile la bărbați.

Dar, din păcate, până în prezent, necroza miocardică este mult mai mic. Astăzi, nimeni nu este surprins de dezvoltarea unui atac de cord al unei femei tinere sub vârsta de patruzeci de ani.

Trebuie înțeles faptul că procesul de circulație coronal tulburare acută poate proceda în mod radical diferit, în funcție de tipul infarctului de clasificare.

Astăzi, am dori să înțelegem bine ceea ce constituie acest tip de patologie ca infarct miocardic transmural decât această versiune a stării de urgență este diferit de alte state?

Înțelegerea modului în care se manifestă miocardic transmural și ce prognozează supraviețuirea într-un anumit stat.

Care sunt caracteristicile sale?

Astfel, infarctul miocardic transmural este considerat un tip de stări patologice acute provocate de boli cardiace coronariene.

infarct miocardic transmural ce prognoza, simptome și tratament

Patologia se caracterizează prin dezvoltarea: tulburări primare ale circulatiei coronariene, hipoxiei secundară și necroza ulterioară a țesutului muscular cardiac.

Dar de ce, atunci, sunt numite patologie miocardic transmural, modul în care aceasta diferă de alte subspecii de boli cardiace coronariene?

infarct miocardic transmural ce prognoza, simptome și tratament


Pentru tratamentul bolii cerdechno Elena Malysheva recomandă o nouă metodă bazată pe mănăstirea de ceai.

Acesta include 8 plante medicinale utile care au o eficiență extrem de ridicată în tratamentul și prevenirea aritmie, insuficiență cardiacă congestivă, ateroscleroză, boli cardiace coronariene, infarct miocardic, si multe alte boli. Se folosește numai ingrediente naturale, fara chimicale si hormoni!

Conceptul transmural înseamnă penetrare.

Acest tip de stare de urgență se caracterizează prin leziuni necrotice penetrante miocardului la întreaga sa grosime.

Cu alte cuvinte, necroza transmurala infarct miocardic afecteaza toate inimile patologia coajă duce la moartea țesutului: epicardului, miocard, endocard.

Aflați mai multe tehnici de Elena Malysheva in tratamentul bolilor de inima, precum restaurarea și curățarea vaselor - am decis să-l invite la atenția.

Descris starea de urgență poate fi de două tipuri:

  • melkoochagovyj tip miocardic transmural;
  • sau macrofocal (larg) de tip miocardic transmural.

Formează o mică patologie permeație focală caracterizată prin simptomatologie moderată și complicații minime.

infarct miocardic transmural ce prognoza, simptome și tratament

Proiecțiile la leziuni mici necrotice focale penetrante cardiace cele mai favorabile.

Examinați cititorul nostru Victoria Mirnova

Am citit recent un articol, care spune despre ceaiul mănăstire pentru tratamentul bolilor de inima. Cu acest ceai poate vindeca FOREVER aritmie, insuficiență cardiacă, ateroscleroza, boli cardiace coronariene, infarct miocardic, precum și multe alte boli ale vaselor de sânge ale inimii și în casă.

Cu toate acestea, atunci când un astfel de atac de cord recurente fiecare atac nou este întotdeauna mai puternic decât cel precedent, dar recuperarea nu este la fel de simplu ca ne-am dori.

formă Macrofocal penetrează prejudiciul miocardic necrotic caracterizat printr-un tablou clinic luminos, un risc crescut de complicații.

Adesea, penetrarea miocardică extensivă poate fi complicată de edem pulmonar, tromboza sau embolia arterelor (coronare, pulmonare, cerebrale).

Poate că este motivul pentru care cel mai periculos pentru viața pacienților pot fi luate în considerare este leziunea transmurală extinse în necroza țesutului cardiac atunci când sunt aplicate nu numai la adâncimea completă a membranelor de inima, dar, de asemenea, pe lățimea țesăturii.

prognosticul de supraviețuire în penetrarea extensivă a patologiei nu luminoase - cel puțin o treime din pacienți diagnosticați cu - miocardic transmural extinsa moare in primul an dupa atacul initial.

Principalele cauze ale bolii

Cauza principală a infarctului miocardic este considerată o ateroscleroza vasculară penetrantă și boli cardiace coronariene, sau mai degrabă, o anumită placă aterosclerotică îngustează sau blochează un vas coronarian.

Mecanismul de dezvoltare a necrozei miocardice este destul de simplu:

  • infarct miocardic transmural ce prognoza, simptome și tratament
    sub stres, efort fizic excesiv (altor factori precipitanți infarct), inima omului este forțat să lucreze mai greu;
  • sa redus din cauza aterosclerozei vasele coronariene nu pot face față cu sarcina suplimentară;
  • vasospasmul apare, sau datorită rupturii plăcii de colesterol din sânge a crescut se produce, ceea ce duce la un deficit de aprovizionare cu sange a inimii sau a altor diviziuni;
  • anoxia țesutului cardiac care apare atunci cand alimentarii cu sange insuficient, în cele din urmă duce la moartea celulei sau necroză.

Provoac dezvoltarea bolilor coronariene, astfel încât variantele sale, un infarct miocardic penetrant poate fi extinsă următorii factori: fumat, alcool, stres, efort fizic excesiv, intoxicație (inclusiv medicamente).

infarct miocardic transmural ce prognoza, simptome și tratament