Inele de nunta de pe masina, modul de a face propriile lor mâini

Nunta - eveniment emoționant pentru tineri, distractiv pentru prietenii lor și foarte supărătoare pentru toți cei implicați în organizarea sa. În pregătirea pentru orice nunta, asigurați-vă că pentru a ridica problema de înregistrare a mașinilor de nuntă. Atenția specială este întotdeauna cere ca ei, care sunt tinerii căsătoriți.Unul dintre principalele atribute ale inele de nunta bijuterii sunt pe mașină.

Inele de nunta de pe masina, modul de a face propriile lor mâini

Inele pentru masina de nunta puteți cumpăra, în cazul în care, atunci cuplul va dori să le păstreze ca un suvenir, și pot fi închiriate. Orice salon de mireasă oferă acest serviciu la un preț destul de accesibil.

Puteți face un inel cu mâinile. Trebuie să faci un minim de material, care este la îndemână: o bucată de furtun flexibil, din care se va face din inel și baza; bastoane pentru a conecta capetele furtunului (potrivite creioane chiar vechi sau stilouri Carioca cu vârf); folie de culoare de aur; flori și panglici pentru decorare; Scotch.

Folia este împărțit în fâșii pentru a înveli inelul din piesele de furtun, le conecta cu baza și decorate cu panglici și flori. Toate montate pe bandă.

Inele de nunta de pe masina, modul de a face propriile lor mâini

Atunci când inelul este deja disponibil, în mod inevitabil, se pune întrebarea, cum să le stabilească la mașină. Trebuie amintit că decorarea masinii - un proces de lungă durată, astfel încât cei responsabili pentru designul său ar trebui să fie suficient timp.

În cazul în care mașina, pe acoperiș sau capota care vor fi plasate, nu este unul nou, puteți utiliza banda adezivă cu două fețe și toate tipurile de vergeturi (de asemenea potrivite reziduuri benzi, care au fost decorate cu inele).Există inele, care sunt atașate la mașină, cu ajutorul magneților, dar în acest caz, nu se poate face fără fixare suplimentară. Și o mașină scumpă este mai bine stânga pentru profesioniști. Acest serviciu este acum cu ușurință va reprezentanții aceleași saloane de nunta.

Inele de nunta de pe masina, modul de a face propriile lor mâini

Tradiția decorarea inelelor mașinii dispărând. În Rusia, de obicei, laminate la nunta șase sau șapte cai, ham, care a fost decorat cu panglici, flori și clopote. Tradiția spune că de apel lor au alungat spiritele rele din tineri și familia lor viitoare, precum și un simbol al gândurilor lor pure înainte de căsătorie. Acum, clopotele sunt plasate în interiorul inelele de pe masina, dar ele funcționează rămâne aceeași.

Designeri în curs de dezvoltare accesorii pentru nunti, inclusiv inele de nunta pe masina, oferă o varietate de modificări. Inele cu urși, de exemplu, ar arata foarte emoționant, și să dea sensibilitate în jurul sărbătorii. Cel mai adesea, un cuplu de ursuleți de pluș îmbrăcați în costume de nunta, care arata la fel ca mireasa si mirele tinutele. În cazul în care domnișoarele de onoare va avea responsabilitatea de a face costumele pentru urșii, acesta va fi un cadou minunat. În timp ce aici, puteți utiliza serviciile unui salon de nuntă. Magazinele online oferă acum o selecție și mai largă de jucării.

Inele de nunta de pe masina, modul de a face propriile lor mâini

În afară de urși, în interiorul inelele sunt puse de multe ori jucării reprezentând porumbei care arata foarte realist. Inele cu porumbei în același mod ca și urșii inel servesc ca o alternativă la papusa, care este un cuplu de zeci de ani în urmă, a ocupat un loc dominant in masina de nunta.

Tradiția de decorare auto papusa a venit de la momentul în care transportul de nunta așezat papusa Maslenitsa, simbolizând o casă. Un carnaval numit, deoarece cea mai mare parte nunta la momentul au fost în vacanță omonim. Dar tradiția cu porumbei au venit din Italia, unde au simbolizat mireasa castă aderarea la viață căsătorit.

Oricare ar fi Inelelor: clasic și elegant, cu albastru moale sau atingerea cu ursi - este întotdeauna tradiționale și, în același timp, decorare foarte moderne pentru masina de nunta!