Îndepărtarea părului cu ajutorul unei pensete bikini la domiciliu

Îndepărtarea părului cu ajutorul unei pensete bikini la domiciliu

Bikini Zona - una dintre zonele cele mai delicate pentru îndepărtarea părului. Datorită numărului mare de terminatii nervoase situate la nivelul pielii, utilizarea epilatorului poate fi percepută foarte dureroasă, însoțită de roșeață și pustule. Cu toate acestea, cel mai bun mod de a scăpa de părul nedorit este încă scoate firele de păr de rădăcini, încetinirea ritmului de creștere a acestora și elimină problema de fire de par incarnate.Zona de par de eliminare bikini este împărțit în două tipuri:

Îndepărtarea părului cu ajutorul unei pensete bikini la domiciliu

În primul caz, firele de păr sunt îndepărtate din pubisului și suprafața interioară a femurului. Mai mult decât atât, în varianta sa cea mai simplă, îndepărtarea părului se face pe linia de pantalon pubian. Acest lucru înseamnă că toate cele de mai sus - este eliminat, tot ceea ce rămâne pentru ei - rămășițele.

Când epilarea adânc bikini acoperi și alte zone, și anume întreaga pubis, labiile si zona dintre fese. În funcție de zona pe care doriți să eliminați de păr, „profunzime“ bikini schimbat. îndepărtarea părului populare „sub thong“, titlul devine clar că îndepărtat toate firele de păr, care nu sunt în conformitate cu acest tip de chiloți.

Aflați metodele de bază de îndepărtare a părului și îndepărtarea părului, vă puteți în articolul nostru: Cum să scapi de părul nedorit pentru totdeauna.

Deci, să ne uităm la cele mai importante de îndepărtare a părului bikini cu o pensetă la domiciliu.

Pensetă - cele mai sigure si mai ieftin mijloc de îndepărtare a părului. Este disponibil tuturor și este utilizat la nivel local. Puteți șterge una sau mai multe păr.

De ce pensete?

Epilator surprinde mai multe fire de par, iar apoi forța le trage. pensete spre deosebire de această unitate numai în cantitatea de par eliminate.

Principalele avantaje ale utilizării unei perechi de pensete pentru îndepărtarea părului, în general, și zona inghinală, în special:

  • compactitatea. Pensetă poate lua cu orice geantă sau în geantă;
  • subțiere a foliculului pilos, ceea ce duce la o utilizare mai frecventă de îndepărtare a părului;
  • capacitatea de a îndepărta părul atât de subțire și gros.

Cu toate acestea, o astfel de procedură ca o îndepărtare a părului bikini cu ajutorul unei pensete, există dezavantaje. Principalele - o procedura dureroasa. Încă de ras sau îndepărtarea părului cu laser nu aduce disconfort. Pe de dezavantaj poate fi atribuită, de asemenea faptul că a scăpa de părul nedorit cu ajutorul unei pensete va dura mult timp.

Pregătirea pielii la îndepărtarea părului cu ajutorul unei pensete

După cum sa menționat deja, zona inghinală necesită o manipulare delicată. Înainte de a proceda direct la indepartarea parului ar trebui să fie la abur piele și de a folosi un exfoliant ușoară. Astfel, vom ajuta parul „rupe“ pe suprafața pielii complet. Aceasta va contribui, de asemenea, pentru a face procedura mai puțin dureroasă. În loc de frecarea poate fi utilizat washcloth îmbibat cu apă fierbinte. Dar nu se recomandă utilizarea de produse prea dure.Dacă părul din zona intimă a ajuns la o lungime mai mare de 5 mm, acestea ar trebui să fie scurtat, astfel încât să puteți efectua mai eficient procedura de eliminare.

Puteți cumpăra, de asemenea, un spray sau analgezice speciale, anestezice crema care se răcească pielea. Aplicați-le să fie de o jumătate de oră înainte de procedura. Dar utilizarea unor astfel de mijloace, după caz, numai în cazul în care durerea a procedurii, este greu de suportat.

Procedura pentru îndepărtarea părului cu ajutorul unei pensete

Pentru procedurile ar trebui să acorde o atenție la calitatea pensete - trebuie achiziționate într-un sac sigilat, lungimea trebuie să fie de aproximativ 7 cm.

Îndepărtarea părului cu ajutorul unei pensete este destul de simplu. Se clătește bine cu ajutorul unei pensete și apuca părul lor, cât mai aproape de rădăcină, și apoi trageți brusc în direcția de creștere a părului. Dacă te apuca firele de păr aproape de vârful sau chiar dincolo de mijloc, există riscul să-l rupe, nu trăgând de rădăcină. Din acest motiv, aceasta poate fi o astfel de problemă comună ca firele de păr incarnate sau pustule. Nu este plină doar cu zonă nu estetic bikini aspectul, dar, de asemenea, disconfort sau urme sângeroase pe lenjerie de corp. Atunci când un fir de păr este scos pielea lângă ea ar trebui să trageți degetele de altă parte.

Procedura trebuie efectuată anumite zone. Acest lucru înseamnă că ar trebui să înceapă cu o singură zonă a pielii, și apoi trece la următorul și așa mai departe. Acest lucru vă permite să se obișnuiască cu procedura.

Cum să se obișnuiască cu cleștele?

Cu siguranță toate fetele știu că eliminarea penseta de par - acest lucru nu este cel mai plăcut. Da, aceasta este o procedură foarte dureroasă. Dar ce surpriza a fost unul dintre prietenii mei, când i-am spus despre asta. Ea folosește o pensetă deja * ani TSAT și era obișnuit cu această procedură, astfel încât întregul proces de îndepărtare a părului bikini ea ia deja un maxim de 15 minute.

Pensetă pentru a smulge parul din zona inghinală - destul de o procedură consumatoare de timp. Nu fiecare fată modernă are timp să complet zona bikini ordonată cu ajutorul unei singure perechi de pensete. Prin urmare, puteți continua să-l folosească treptat. Acest lucru înseamnă că aveți posibilitatea să eliminați mai întâi firele de păr care sunt lăsate după folosirea mijloacelor uzuale, de exemplu, după shugaring. Acestea par individuale vor continua să crească lent. Puteți elimina ușor cu ajutorul unei pensete vegetației nedorite de la nivelul abdomenului inferior, iar restul de bărbierit, cu un aparat de ras. De asemenea, o pensetă la îndemână pentru a elimina firele de păr crescute sub piele după ce le freci ușor proces. În acest sens, putem ajunge treptat la faptul că forcepsul va deveni un asistent permanent al epilarea, iar părul va crește mai puțin și mai puțin.

Ar trebui să menționăm, de asemenea, rolul forcepsul în adaptarea tunsori intime. În acest caz, cu el puteți obține ușor și rapid scăpa de firele de păr cresc din spate, care strică imaginea.

Contraindicații

În ciuda simplității sale aparente, îndepărtarea părului cu ajutorul unei pensete are un număr de contraindicații, deci nu este recomandat:

  • boli fungice în zona inghinală;
  • sarcinii;
  • controversat este utilizarea acestei metode de îndepărtare a părului în lactație;
  • prezența pielii în zona intimă a tăieturi sau zgârieturi;
  • piele tulburari de coagulare.

Folosirea unei pensete pentru îndepărtarea părului celelalte zone

Cele mai populare penseta de îndepărtare a părului spranceana, care este de înțeles. păr subțire, de corecție spranceana nu are nevoie de o mulțime de timp poate fi îndepărtată și un singur fir de păr, care strică aspectul general.

Puteți utiliza, de asemenea, o pensetă pentru a elimina firele de par pe fata, de exemplu, peste buza. Mai multe detalii despre fata epilat puteți citi aici! După cum se știe, după treizeci de ani, multe femei au suferit niveluri crescute de hormoni, ceea ce duce la apariția de fire de păr negru.

Folosind o pensetă pentru axile mai rare. Acest lucru se datorează faptului că acest domeniu este dificil proepilirovat-te, ca doar o singură mână poate fi folosit.

Pentru a scapa de parul nedorit de pe picioare pensete nu sunt recomandate datorită performanțelor sale slabe din acest domeniu.

Răspunsul la întrebarea „Este posibil pentru a scoate parul cu ajutorul unei pensete în zona inghinală“ este simplu - este posibil. Dar este foarte dureros, și așa mai departe această metodă nu este pentru toată lumea.