încuietori nunta cu propriile sale mâini

Nu toate tineri casatoriti sărbători de vacanță lor cu glamour și sclipici, aranja festivaluri și sărbătoare. Cu toate acestea, aproape toată lumea vrea să păstreze această tradiție veche ca agățat de blocare. Realizarea acestui ritual înseamnă a întări legăturile dintre loialitate între două inimi iubitoare. Închis lacătul și tineri casatoriti arunca cheia. Astfel, potrivit legendelor, toți se leagă între ele.În fiecare an tradiția să stea de blocare devine tot mai popular la nunti. Putem spune că, practic, nici unul dintre triumful nu este în prezent complet fără această ceremonie. Dacă te plimbi de-a lungul cheiului unui oraș, puteți vedea sute și chiar mii de încuietori. Dar, dacă atârnă de blocare, modul în care un an, doi sau cinci ani să-l găsească printre grămada de fier? Acest lucru ar fi foarte simplu, în cazul în care castelul va fi diferit de ceilalți. Este recomandat pentru a face o nunta blochează mâinile.

încuietori nunta cu propriile sale mâini

Lucrul cu zero,

Deci, ai venit la magazin și să aleagă cel mai simplu de blocare. Să fie aspectul inestetic, vă schimba în viitorul apropiat! Singurul lucru care se recomandă să acorde o atenție - această formă. Unii tineri casatoriti prefera sa încuietori convenționale, care sunt utilizate în principal în hambare. Alte cupluri, mai romantic face o alegere în favoarea produselor sub formă de inimă.

În plus, alegerea castelului merită să se ia în considerare dimensiunea sa. Cu cât este, cu atât mai vizibil, dar mai grele și mai scumpe. Nu este întotdeauna un castel mare este o opțiune câștigătoare. Pentru suprafete mari va necesita mult mai mult timp, energie și consumabile. Prin urmare, merită să se calculeze în avans cât de mult timp aveți de gând să-și petreacă la locul de muncă.

încuietori nunta cu propriile sale mâini

lucrările pregătitoare

Dacă deja pahare sau sticle de șampanie decorate manual, atunci știi că lucrările ar trebui să înceapă cu curățarea suprafeței. În cazul în care această blocare nu este o excepție. Este necesar să degresați suprafața de lucru cu alcool sau acetonă. Pur și simplu ștergeți cu un sistem de blocare tampon de bumbac. Acest lucru este necesar pentru a pulveriza vopseaua rapid și uniform pune pe suprafața de fier. În plus, este de remarcat faptul că nu trebuie doar să degresa castel, dar cheia, deoarece acestea vor trebui să atragă în același stil ca și castelul în sine.

După curățarea este finalizată, este necesar să conectați gaura pentru tampon de bumbac cheie. În acest caz, vopseaua nu va fi capabil de a obține în interiorul și deteriora mecanismul de deschidere / închidere de blocare.

Etapa 1: Colorarea suprafață

Alege culoarea preferată și castelul inked. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, se preferă tonuri de roșu și roz. Dar puteți alege acele nuanțe, care sunt culorile principale ale sărbătorii. De exemplu, în cazul în care rochia miresei conține tonuri de alb și portocaliu, iar sistemul de blocare poate fi vopsit aceste culori. Este demn de remarcat faptul că o parte poate fi acoperită cu o singură culoare, iar celălalt - al doilea. Se recomandă de a alege o vopsea care se descurcă cu influența umidității.Paint standuri castel în două părți. În primul rând, aveți nevoie pentru a acoperi într-un fel, apoi așteptați până când este uscat, și a preluat o altă suprafață. Dacă alegeți vopseaua în culori deschise (alb, galben), apoi, după acoperirea de fier este uscat, ar trebui să se aplice mai mult de un strat. Astfel, culoarea va fi uniformă pe întreaga suprafață a castelului, și nu va vedea nici lacune.

încuietori nunta cu propriile sale mâini

Nu uita cheile. Colorare ar trebui să apară în paralel cu dispozitivul de blocare.

Pasul 2: „bijuterii“ de lucru

După blocarea este complet uscat, aveți nevoie pentru a lua un circuit de culoare și scrie numele pe suprafata. Cei care nu a folosit niciodată înainte de acest circuit, este recomandabil să se practica pe suport de hârtie.

De regulă, numele scris pe partea castelului, în cazul în care există o gaură pentru o cheie, sau din partea opusă. De multe ori, cu toate acestea, viitorii soți alege și încuietori mici. În acest caz, ar fi plasarea optimă a inscriptiile de pe partea.

Pentru a obține eticheta de volum, puteți utiliza circuitul de argint, creând efectul de 3D. Pentru a face acest lucru în jurul valorii de nume pus puncte mici.

încuietori nunta cu propriile sale mâini

Etapa 3: decorarea castelului

Pentru a decora nunta castel, puteți utiliza o varietate de materiale la îndemână. Acesta poate fi margele, pietre, panglici și alte elemente decorative.

atașați-le cel mai bine cu un adeziv special care permite cuplu cu celelalte elemente din metal. Este foarte important să nu fie confundat cu alegerea de adeziv. Nu vrei să vii la trei ani de la nunta la locul unde a fost spânzurat castelul, și de a descoperi că toate trandafirii sau strasuri au dispărut.

După prima parte este complet uscat, puteți ajunge la o altă parte a prelucrării. Dacă se dorește, toate elementele pot fi stropite pe paiete sau microbile. El va da volum și de a crea efectul de orbire de joc. Datorită ei, veți observa un sistem de blocare de la distanță.

încuietori nunta cu propriile sale mâini

Etapa 4: Procedura finală

În ciuda faptului că folosiți o vopsea de apă hidrofug, recomandăm o gata făcute și decorate castelul acoperit cu un strat de lac incolor. Acest lucru nu va proteja numai împotriva efectelor negative ale precipitațiilor, dar, de asemenea, pentru a consolida în continuare toate elementele.

Atingerea finală poate fi făcută cu ajutorul panglica. Acesta poate fi exact aceeași culoare, care a fost utilizată pentru numele aplicației. Când panglicile pot fi folosite pentru a crea o buclă mică pentru chei.

încuietori nunta cu propriile sale mâini

încuietori nunta pentru a crea propriile sale mâini - acesta este un foarte interesant și interesant. Aici puteți arăta toată imaginația lor. Și în final veți obține exact ceea ce doriti. Nu neapărat în magazine puteți găsi castelul, care va satisface pe deplin tinerii căsătoriți dorința. În afară de făcut personal castelul este singurul de acest gen. Nici unul situat în apropiere de castelul nu va fi ca a ta. Puteți să-l găsiți corect și amintiți-vă detaliile din cele mai fericite zile, și apoi, cu ce zel și dragoste a fost creat.

încuietori nunta cu propriile sale mâini