Începe tranzacționarea prin Internet fără magazin on-line acum

Unii oameni cred despre afacerea lor sau de afaceri lor de a opri de lucru pentru unchiul său și începe să lucreze pentru ei înșiși. Cele mai multe dintre ele tind să se gândească la comerț, deoarece, în opinia lor, „buy-vinde“ - este cel mai simplu mod de a câștiga bani. Și în timpul nostru, comerțul intră în e-commerce, deoarece acesta este tipul cel mai dezvoltat al comerțului pe internet în acest moment. Și oamenii cred că pentru a deschide propriul magazin online și începe de tranzacționare și să lucreze pentru ei înșiși.Cele mai multe nu a început, deoarece pentru a deschide un magazin online, încă necesită unele cunoștințe pentru a alege motorul, tipul de magazin online, să înțeleagă că este mai bine și așa mai departe. Asta este, oameni blocați în aspectele tehnice, programare, motoare, caracteristici și detalii mici, în schimb merge direct comerțului.
Prin urmare, este pentru ei am scris acest articol, în scopul de a face oamenii au încercat să se angajeze în comerț, fără a intra în jungla tehnică, și doar apoi să decidă dacă doresc să continue.

De regulă, mari comercianții cu amănuntul on-line nu va comunica cu tine din cauza o grămadă de bandă roșie, dar putin este destul de ușor să ia pentru punerea în aplicare a produsului. În ciuda contra, așa că va fi în continuare posibilitatea de a începe de tranzacționare și chiar să câștige bani mai întâi trebuie să decidă dacă merită să se deplaseze în această direcție și pentru a deschide magazinul său.Apropo, dacă aveți un produs unic pe care îl face propriul dvs., este, în general, schema ideală și este posibil să plece, chiar dacă deschideți propriul magazin online.

Opțiunea 4: magazine online si site-uri de închiriat
Sunt pe această opțiune nu va locui, deoarece are dezavantaje, care nu sunt cu adevărat locul ideal pentru persoanele care nu doresc să deranjeze sau să plătească.

Există servicii care vă permit să se bazeze platforma lor de a crea rapid magazinul dvs., fără cunoștințe speciale și abilități, sau site-uri în cazul în care veți plăti lunar sau în funcție de cantitatea de bunuri de închiriere și bunurile sunt vândute acolo.
De exemplu, Yandex piață sau magazine de tip chirie inseyls și Ecwid. Unele servicii chiar vă permit să încorporați în orice site de cumpărături on-line. Dar, oricum, este aproape de magazine on-line, chiar dacă unele dintre condițiile de bază pentru a fi liber, atunci încă mai trebuie să plătească pentru funcționalitate suplimentară, sau va trebui să plătească imediat. Prin urmare, această opțiune am în vedere mai mult pentru persoanele care au decis deja că doresc să facă un magazin online, dar din anumite motive nu doresc să facă pe cont propriu de dezvoltare in-house sau de un motor separat.

Prin urmare, pentru a sugera că ia serios în considerare doar primele trei opțiuni. Ele se pot amesteca și de a folosi toate trei, puteți magazin on-line și nu au nevoie deloc.
Acum știi că poți angaja în e-commerce și crearea unui magazin online, intenționează să concureze fără el, prin ceea ce am descris, dacă vrei, vezi cum merge, indiferent dacă vă place, și apoi pentru a face un magazin online.