În scoțian burtă pisica agățat

De obicei burta la pisici Scottish nu este plat, ca un model de fitness și agățat un pic, formând un pliu. Aceasta este o caracteristică a structurii, și nu un semn de boală. Această caracteristică este inerentă în multe ori și linii drepte, și kotovody afecțiune cunoscută sub numele kurdyuchok șorț pisici de blană. Se pare ca acest lucru.Medicii veterinari spun că cauzele acestui fenomen, ca crupa în pisica Scottish legate de boli necunoscute. Cu excepția cazului, desigur, nu este de grăsime: atunci cauza rădăcină este obezitatea. Dar, în acest caz, mult prea vizibile cu ochiul liber.

Un alt răspuns la întrebarea de ce pisica scoțian agățat de stomac, poate fi pierderea în greutate ascuțite, atunci când pielea este întinsă la început, și apoi nu a reușit să intre în vigoare. În acest caz, târtiță - un fenomen temporar.În unele cazuri, stomacul la pisici crește din cauza problemelor hormonale: necesitatea de a consulta un medic veterinar și de sterilizare, în cazul în care nu aveți de gând pentru a lega animalele de companie și pentru a începe puii.

Restul crupa - aceasta este norma. Nu toate pisica scoțian este, dar numai membrii anumitor linii care au sânge britanic mai pronunțată, la urma urmei o dată pentru a obține o rasa Scottish moderna de pisici, au fost folosite de către britanici. Potrivit crescătorilor de animale, linia americană de pisici din rasa Scottish o astfel de caracteristică nu este prezent, deci nu este folosit pentru a traversa britanici și americani.

În cazul în care nu intra in panica din cauza burta de pisica scoțian? În cazul în care stomacul este un mare, umflate, dureroase la atingere, pielea își schimbă culoarea, au aparut unele tumori. Toate aceste simptome pot indica o boala complet diferit, astfel încât pisica cu problemele de mai sus trebuie să arate la veterinar.