În România, a început să vândă un nou 3d puncte link-universale DLP

Primul lot de noile puncte de model CS-VADD1 a intrat în depozitul de conducere tehnica românească de proiecție distribuitor polibrendovogo de „Laser World“. Punctele sunt caracterizate printr-un contrast ridicat și un excelent studiu de negru.În România, a început să vândă un nou 3d puncte link-universale DLP
DLP-Link Tehnologie Cele mai moderne 3D proiector utilizează exact această tehnologie.

Ochelari ușoare și confortabile sunt atât de ușoare încât, fără disconfort poate fi purtat chiar si peste ochelari optice convenționale.

Elegant 3D Ochelari CS-VADD1 - produs high-tech, fabricat din plastic rezistent, cu un finisaj oglinda.luminozitate înaltă filme 3D au nevoie la fel de mult luminozitate. ochelari 3D CS-VADD1 au un răspuns de comutare rapidă și lentile LCD de înaltă clare, ele sprijină frecvențele de peste 120

140Gts și, astfel, să asigure o imagine luminoasă. Aceasta este cea mai stralucitoare solutia 3D de pe piață astăzi.

Consumul redus de energie de ochelari 3D CS-VADD1 realizate folosind microcipuri de energie și a ciclului de circuit de economisire a energiei. Aceasta tehnologie permite ochelarii să reziste la aproximativ 100 de ore de funcționare continuă și 1 an, în modul de așteptare.

Determinarea ofertei slabe CS-VADD1 Puncte încorporează o detectare a unei puteri slabe, raportat scurt clipirea cu o frecvență de 1 pe secundă. După trecerea la ochelari modul de consum redus va lucra timp de încă 3 ore.

În România, a început să vândă un nou 3d puncte link-universale DLP

discuție