În ochii unei fotografii aluniță, ștergeți

Obțineți imaculat piele perfectă posibil, probabil, doar de Photoshop. Toate tipurile de birthmarks, pistrui, pigmentare neuniformă, nevilor - toate acestea creează o imagine reală a omului viu, și ar fi absurd să le considere dezavantaj lipsit de ambiguitate. Dar, uneori, ele sunt un motiv de îngrijorare, mai ales în cazul în care acestea au o formă neobișnuită, culoare, începe să crească, sau se află în locul nepotrivit. În ochii unui mol poate să apară exact la fel ca și pe obraz sau pe stomac, iar acest lucru este o preocupare legitimă. dacă este suficient și dacă în condiții de siguranță să fie frică de consecințele?În ochii unei fotografii aluniță, ștergeți

Tipurile și locația de alunițe pe ochi

În limbajul comun se numește un mol, nu numai nevul, dar papilom, cu toate că acestea sunt lucruri complet diferite. Ele diferă nu numai în aparență, dar, de asemenea, la origine, deși ambele sunt legate de tumori. paiul dens și elastic, de culoare închisă, cel mai probabil un nevi obișnuit, dar papilom are o structură în vrac, și similar accidentului a apărut appendage piele moale.

Dacă ochiul mol, atunci acesta este un nev și diferă numai în funcție de locație. Dacă pata maro este văzut pe iris sau albul ochiului, este probabil să nev conjunctivei. În cazul în care tumora este profundă și ochiul liber nu-l găsi nev coroidei - găsi la examinarea oftalmologică.

Pe pleoape și pot fi nevi și papiloame, de multe ori dezvolta cu varsta, atârnă, prevenirea revizuirii, în special aranjament eșec poate provoca slozotechenie permanente.

În ochii unei fotografii aluniță, ștergeți

nev conjunctivei

Situat în mole ochi pot fi dispuse pe iris sau albe a ochiului. Nev pe iris arata ca un site cu o culoare diferită, se poate arata chiar original. Ca elev, de regulă, nu este blocat, nu interferează cu neoplasmul viziune.

nev conjunctivei poate fi tentă roz sau roșu, orice nuanta de maro, gri sau, uneori, aproape negru. În absența nev melatonina este aproape invizibil și detectată doar în timpul unui studiu special sau dacă schimbați brusc culoarea din cauza modificărilor hormonale sau din alte motive.

nev coroidiană

În cazul în care nevul apare în profunzime, practic în fundus sau în așa-numitele ochi Equator, atunci acesta poate fi detectată doar în timpul examinării. În cazul în care un semn din naștere se află în ochi nu afectează calitatea vederii și începe să crească brusc, este posibil să nu se îngrijoreze.

Potrivit oamenilor de știință despre raritatea nev coroidiene sunt divergente. Aceasta tumora se gaseste in aproximativ 3% din cazuri, dar unii experți cred că nevul în globul ocular are aproape 20% din oameni, chiar în marea majoritate nu există nici o pigmentare, și mai greu de detectat.

În ochii unei fotografii aluniță, ștergeți

Mole pe pleoapa superioară

În funcție de tipul și localizarea tumorilor pe pleoapa superioara, acesta poate fi imaginea caracteristica picantă sau defect cosmetic enervant. nev mici la granița genelor femeile ascunse cu succes cu produse cosmetice, dar papiloma moale, de fapt, se poate strica în mod semnificativ aspectul și chiar interferează cu viziune.

Pentru a elimina un semn din naștere pe ochi, este necesar să se adreseze experților și în funcție de tipul și locația sa pentru a selecta metoda de ștergere. În ciuda faptului că lumile - sunt, în general, zona foarte sensibilă, care necesită o manipulare atentă, este o procedură simplă care se efectuează sub anestezie locală și nu necesită operații complicate. Puteți opta pentru îndepărtarea chirurgicală, electrocoagulare, chirurgie cu laser.În ochii unei fotografii aluniță, ștergeți

Birthmark pe pleoapa inferioară

Din punct de vedere al medicului, locația alunita nu are nici o importanță decisivă. Poate că în cazul în care nevul este situat în apropierea canalului lacrimal, aceasta poate insufla o oarecare teamă, iar acest lucru este cel mai bine pentru a elimina aluniță înainte de a fi sub influența factorilor externi vor începe să se schimbe dimensiunea.

Alte tumori, papiloame sau negi, poate provoca disconfort, și în cele din urmă crește în dimensiune. Prin îndepărtarea unui mol sub ochi se face luând în considerare cele mai puțin țesuturile traumatice. Daca doriti sa biopsie tumori, este preferabil să se excizia chirurgicală a țesutului. Metodele de îndepărtare utilizate sunt aceleași și pe pleoapa superioară, în special în cazul în care, în plus, defect cosmetic previne neoplasmul clipirii trage pleoapelor provoacă slozotechenie crescută sau, alternativ, face dificilă.

Agățat mol pe ochi

Cea mai mare îngrijorare este agățat tumori, în cele mai multe cazuri papilomavirus. De-a lungul timpului, ei încep să crească, devenind pigmentare intunecata si intepeni. Denumit în mod obișnuit ca „veruci senile,“ numele medical - vârsta cheratotoame. Ele apar sub influența papilomavirus uman și progresează treptat.

În ochii unei fotografii aluniță, ștergeți

keratomas Vârsta poate apărea oriunde pe piele și pleoapele nu fac excepție. Odată cu dezvoltarea bolii, această „mole agățat“ poate orogovet, acoperite cu solzi, în mod semnificativ crește în dimensiune. După îndepărtarea keratomas sau papilloma efectuat în mod necesar un studiu de țesuturi la distanta si tratament complex de papillomavirus. În cele mai multe cazuri, este o formă benignă a așa-numita pre-cancer, nu este periculos pentru organism, dar este mai bine să fie în siguranță.

Creșterea keratita legată de vârstă, cu trecerea timpului și apariția unor noi - este un proces destul de normal în organism, infectate cu papilomavirus uman. Nu intrați în panică, au existat mai multe vârsta de pre-pensionare neoplasmelor apărut brusc, inclusiv pe pleoape sau în imediata apropiere a ochilor. Metode moderne de chirurgie cosmetica poate scapa de nevi, cheratită papiloame si varsta rapid si fara durere.

nevii renaștere

Ori de câte ori a existat o aluniță, trebuie să fiți atent pentru a fixare dimensiuni. nev coroidian se observă în fiecare an, pe un echipament special de oftalmică, fixa dimensiunea tumorilor, iar în cazul în care există o schimbare de frontiere, forme și mărimi, de ștergere prescrise.

Degenerarea nevilor într-un melanom periculos este mult mai mică decât în ​​mod obișnuit este de temut. Desigur, nu trebuie să se expună risc suplimentar - rănire și expunerea excesivă la soare poate stimula procesele care contribuie la schimbarile patologice in tumori. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, nevi - este inofensiv și chiar o caracteristică frumos, chiar dacă este o cârtiță în ochi. Fotografii nevilor afișa frecvent atât versiunea originală a heterocromie.

În ochii unei fotografii aluniță, ștergeți

În cazul în care o împiedică birthmark

Ca o indicație pentru îndepărtarea unui grajd, nu în creștere practicanții mole adesea numit locația incomod. Nevi și papiloame pot fi localizate într-un potențial de locuri traumatice, iar daca o alunita este în mod constant frecare cu haine sau pantofi, este mai bine să nu-l expune la risc suplimentar. În situația în care cineva aluniță pe ochi, îndepărtarea devine preferabilă.

Chiar dacă alunița nu atârnă și nu trage pleoapa, este încă expus la lumina solară excesivă. Nevii pe pleoape la femei sunt în mod constant în contact cu produsele cosmetice, în plus, acestea sunt ușor de a răni, doar o pierdere nefericită a ochiului. În cazul în care nu este nevul pe pleoape, și direct în globul ocular, în primul rând se ia în considerare calitatea vederii. Oftalmologilor susțin că deteriorarea acuității vizuale datorită nevul este mult mai mică decât pentru orice alt motiv.

În ochii unei fotografii aluniță, ștergeți

Medicii avertizează!

Când vedeți un loc suspect pe iris sau albul ochiului cu privire la necesitatea de a face o programare cu medicul oftalmolog și pentru precizarea diagnosticului. În cazul în care tumora a redus calitatea vizitei la medic devine urgentă. Alunite de pe pleoape sunt cel mai bine la stânga la un chirurg cu experiență într-un centru medical modern, și în curând nici măcar nu se va gândi la nev sau papilom.

În ochii unei fotografii aluniță, ștergeți

alimente „sănătoase“, care ar trebui să elimine rapid din Meet dieta cu o listă de produse care apar numai pentru a fi de ajutor, dar, de fapt, acestea ar trebui evitate.

În ochii unei fotografii aluniță, ștergeți