In diaree pisica

Fiecare proprietar de pisica poate fi confruntat cu întrebarea: „? Pisica diaree, ce să facă“

In diaree pisica

1. În cazul în care diareea unei pisici. și a apărut întrebarea ce să facă. toate îndemne să aibă un argint coloidal acasă. În cazul în care poate fi luat - scris în partea de jos a acestui articol. Mai mult decât atât, argintul coloidal ajută pe oameni, astfel încât atunci când cazul poate și-l utilizați.


Cele mai bune coloidale de argint: uciderea bacteriilor „rele“, „bun“ nu atinge.
După aplicarea de preparate antibacteriene pentru preparate intestinale ar trebui să fie administrat pentru a restabili microflorei.
În aplicarea microflorei intestinale de argint coloidal nu are de suferit.

Argint diluat cu puțină apă. Dăm 20-30 de minute înainte de mese.
La pisică (pisica), în funcție de mărimea de argint coloidal 0.5-1ml.
În primul rând, vom da de 2 ori pe zi - 5 zile.
Apoi, încă 5 zile, 1 dată pe zi.

2. Ce să faci când diareea pisicii? Este de dorit să dea enterosgel (sau alt adsorbant).
Doza Enterosgelya pentru o pisica (pisici) 1/2 linguriță. Va ghiftui in pisica o lingurita - minunat. Deoarece enterosgel pisica pur si simplu nu-mi place.
Intervalul dintre enterosgelem și produse alimentare (precum și între enterosgelem și alte droguri) - 2 ore.
Ia enterosgel, diluat cu apă, a fost turnat. Am mai convenabil pentru a umple seringa cu 5 ml.

Opțiunea sorbentului ieftin - carbon activat convențional. Dar! Pentru a cărbunelui exploatat în mod eficient, este necesar să se pisa. Pentru cărbune activ suprafața activă. Atunci când sunt zdrobite comprimat, suprafața activă este crescută ... în 100raz. Prin urmare, acțiunea cărbunelui și sorbent este crescut de 100 de ori.
Dar pisica carbune pisate umple inconfortabil. Incomod - este o afirmație. În opinia mea, la toate nerealiste.
Se pare că, pentru a împinge comprimatul în întregime ineficient, iar când cărbunele se toarnă zdrobit, se agită în apă - înghite apă și pisate cărbune rămâne în gură.
Enterosgel se toarnă mult mai convenabil, și eficiența acesteia de mai sus.
Dar este în valoare de enterosgel mult mai scump decât cărbunele.
De asemenea, puteți da smektu.

3. pancreatină. Puteți da un 1/2 sau 1/4 comprimate pancreatină 8000. Există tabletochki mici, numite „pankeatin pentru copii.“
Există Creon eficiente de droguri. El este de câteva ori mai scumpe pancreatină. A servit în capsule. Pentru pisica ia capsulele cu o doză de 10000 (doza minimă). La ori 1 1/3 -1/2 astfel de capsule. Medicamentul este ambalat în mikrogranulki. Ei nu au nici un gust itzapaha. Acestea pot fi pur și simplu amestecate cu alimente.


Pancreatina (precum și alte enzime pentru digestie) este dată cu alimente. 5 zile - de 2 ori pe zi,
apoi încă 5 zile - 1 ori pe zi.

4. plus foarte bună la droguri Hilak forte. Medicamentul este acid, acesta trebuie diluat cu apă. 5 picături per 5 ml de apă (dar doza este prea mic). Sau 10 picături la 10 ml de apă (10 ml pisică, dar are prea greu pentru a turna).

5. Schimbul secret. Există un remediu popular care ajută aproape la fel de eficient ca Imodium, astfel ameliorează iritația mucoasei intestinale: aceasta este amidonul obișnuit. O persoană poate pune în gura o lingura de lingură de amidon și apă de băut. Pentru amidonul pisica poate fi dizolvat în apă fiartă, la temperatura camerei (nu este nevoie să fiarbă!)
1/2 linguriță de amidon pe sigiliu ar fi suficientă.

6. Dacă cele 2 zile nu a fost mai bine, se adaugă la toate antimicrobiene de mai sus (nifuroxazide, ftalazol, cloramfenicol. Doza = 1 / 8-1 / 4 al unui om, care este specificat în instrucțiunile).
Folosiți bunul simț. În cazul în care pisica este distractiv, se simte bine, și de 2-3 ori pe zi a mers scaune moi, - da toate cele de mai sus și să rămână calmă. În cazul în care scaunul este lichid, frecvent (de 4-6 ori pe zi) - 2 zile nu așteptați, începe imediat pentru a da un medicament antibacterian.

Nifuroxazide dat de obicei 5-7 zile. Dacă nu există nici un rezultat timp de 5 zile - un agent antimicrobian este necesar să se schimbe medicația.
Dacă ați început să dea tablete, și într-o zi sau două, a devenit mult mai bine, nu se grăbesc să anuleze pregătire - trebuie să-l vândă la cursul de 5 zile.

Dificultatea cu pisici și tablete este faptul că tabletele au pisica amar poate fi o reacție ca hipersalivație (hipersalivație) sau chiar vărsături.

Dacă nu ți-am dat pisica o tabletă, iar situația este gravă, atunci este necesar să se introducă injecții antibacteriene de droguri (injecții).
Acesta funcționează foarte bine într-o situație în care pisica a avut diaree, The farmazin de droguri. Da, nu e destul de pregătire pentru primeniniya acasă.
Dar încă mai dau informații. Cred că cineva este foarte util.
Pentru pisici utiliza farmazin 50 Rata de 1 ml timp de 5-10 kg, în funcție de gravitatea afecțiunii. Farmazin posibil și pisoi. Farmazin 200 sigilii nu va funcționa, el - pentru câini de talie mare.

Conform instrucțiunilor farmazin înțepat intramuscular. Dar, de droguri este foarte „boljuchih“ atunci când este administrat intramuscular. Deci, ce experiența a arătat că este mai bine să înțepa un subcutanat de droguri. Nu este atât de dureros. Și cu privire la eficiența metodei de administrare de droguri nu este afectată.

Cred că acum întrebarea „diaree pisica, ce să fac?“, Nu te va prinde cu garda jos, și vă va face față cu ușurință această situație.

Deci, în cazul în care să ia argintul coloidal. de obicei, nu este vândut în farmacii. Se poate lua compania Vitamax, PNS. Dacă vă aflați în Ucraina, raportul optim preț-performanță în Argintul coloidal fabricat de Amrita.
Când a lovit argintul coloidal de la alți producători, pentru orientare: aceasta este o soluție apoasă de concentrație de argint coloidal de 20 mg / ml. Dacă concentrația este mai mult - este diluată la concentrația dorită, dacă concentrația este mai mică - ia, respectiv, doza mai mult.
Foarte foarte recomanda păstrarea sticla de argint stoc coloidal. Apropo, am spus deja, că persoanele cu diaree de argint este, de asemenea, ajutor foarte bun :))

Cat proprietar! Împărtășiți aceste informații în rețelele sociale. Un alt proprietar de pisică, aceste informații vor fi foarte utile.