În cazul în care puteți verifica on-line punctuația textului

Cea mai bună opțiune este aplicația Office - Microsoft Word, care, deși nu întotdeauna 100%, dar controalele de punctuație. Cum o face, este vizibil în imagine. Este necesar să se scrie textul și apăsați F7:În cazul în care puteți verifica on-line punctuația textului

Vezi unde se descarcă Word gratuit poate fi în acest sens.

moderatorul a ales cel mai bun răspuns

Nici unul dintre serviciul online nu va fi în măsură să vă furnizeze servicii complete pentru testul de punctuație. Crede cuvântul, acesta este verificat, așa cum se spune, pe sine. Există câteva zeci de site-uri în cazul în care este oferit un astfel de serviciu ca plătit, dar controlul calității este întotdeauna imprevizibil.

o dată am încercat să folosească acest serviciu plătit, am nevoie pentru a scrie un articol pentru a demonstra competență într-una dintre bursele de conținut. Scris și trimis. După check trimis spre examinare. și articolul „hacked“ doar pentru erori de punctuație. Chiar și atunci când verificarea în Microsoft Word câteva bug-uri au fost găsite.

Și, desigur, trebuie să „improspata“, în memoria reguli de punctuație ale limbii în care scrie. Eu fac acest lucru din când în când pentru sine. )))Sunt de acord cu răspunsul, care a scris Polerol, pentru că el a încercat de mai multe ori pentru a găsi un serviciu online verifica plasarea corectă a semnelor de punctuație, și în rezultatele, cel mai bun caz, numai site-urile care oferă primul registru cu ei, pentru a transfera bani la ei, iar apoi acestea vor fi manual, le verifica texte care pot fi descărcate.

Nu recomand să se înregistreze pe site-uri, cum ar fi mai bine ei Ward, în orice caz de eroare, cred că, nu este corect.

Păstrați - utilizați Ward.

Și cu servicii de verificare gramaticală on-line nu a întâlnit niciodată.

controale vraja onlay au masă și semnele de punctuație nu este, din păcate. Aparent, limba română este prea complexă pentru a verifica it automată a face. insemnatate propoziției pe care aparatul nu poate recunoaște în nici un fel. Există servicii în cazul în care oamenii trăiesc pentru un control de plată pe soldul punctuația textului. Dacă într-adevăr nevoie, le puteți contacta. Dar, de regulă, este adesea necesar pentru cei care este el însuși un copywriter sau ReWriter și Jette și câștigurile atât de slabe pentru a cheltui pe verificarea. Va avea cunoștințele despre regulile podtyagivatt limba română.

Punctuația textului on-line este bun pentru a verifica programele Microsoft Office Word sau Open Office. Ambele programe oferă, în care există erori de punctuație sunt subliniate în linie ondulată verde. Puteți da clic pe această propunere drept, și vi se va oferi o opțiune pentru a corecta eroarea. Dar, uneori, această opțiune nu este disponibilă, și erorile de punctuație atunci trebuie să te găsească.

În cazul în care puteți verifica on-line punctuația textului