Important! Cum se ajunge la portul Kavkaz

Important! Cum se ajunge la portul Kavkaz

Este de la portul Kavkaz începe povestea noastră. Avem probleme pentru a ajunge la Caucaz nu au avut nici un port. Tocmai am scris în Yandex Navigator - „Caucaz port“ și a pus imediat ruta mea, până la punctul final de încărcare. Trebuie doar să ajungem acolo. Portul este situat pe scuipat districtul Chushka Temryuk a teritoriului Krasnodar. În cazul în care pentru un motiv sau altul browser-ul nu va găsi „Port Caucaz“, puteți naviga la porcii din sat. Un casier care sunt pe drum, nu va fi dor.  • Advance pentru a cumpăra un bilet de e-
  • Vino la timpul recomandat (mai devreme) la timeslot dvs.

Orice altceva este detaliu. Aceste simple, doi pași pe care de mult (mai ales în sezon) am tăiat în jos de timp, și se retrag mai multe mai multe întrebări posibile, răspunsurile la care pot fi găsite pe site-ul la momentul înregistrării unui bilet electronic. Și acum detaliile.

Cumpărarea biletelor pe feribot spre Crimeea

  1. Începem cu faptul că vom merge pe site-ul Gosparom. Este recomandat să vă înregistrați imediat, atunci trebuie încă atunci când cumpără un bilet.
  2. Alegerea direcției „Port Kavkaz Port Crimeea“, sau în direcția opusă. Alegeți data de feribot. Desigur, dreapta spate nu este necesară.

Din acordul oficial al ofertei publice pe acest site Gosparoma:
Time-Slot - un interval de timp fix cu o mai mică (mai devreme) și superioară (târzie) a limita la care pasagerii la bord și de încărcare a vehiculului (bagaje) pe Jetul de abur va fi efectuată. (P.1.14)
Toate cele șase intervale de timp. Feribotul ruleaza 24 de ore. intervale de timp de două ore, se suprapun reciproc.

Ora de sosire la intersecția

Din același contract de oferta publica Gosparoma citi:
„Pentru trecerea unui feribot cu vehicule pentru pasageri (bagaje), cu excepția unei motorete și biciclete necesare:
Pentru a ajunge la o zonă de depozitare pentru automobile în fața portului de plecare nu mai târziu de 60 de minute înainte de jos (timpurie) de administrare a frontierelor intervalului de timp specificat în e-biletul. (P.8.3.2).


Pentru a ajunge la o zonă de depozitare în mai puțin de 60 de minute înainte de sus (mai târziu), limita de timp fantă (sfârșitul termenului de detecție), ordinea vehiculelor (bagaje) și / sau de pasageri este determinată de transportator în funcție de disponibilitate pe linia navelor feribot. „(Sec. 8.3.3)

Și dacă sunt în întârziere:
„Vă rugăm să rețineți că restituirea emiterea biletelor electronice posibilă doar până la partea de sus (mai târziu) limitele de timp slotul în bilet. Ajungând mai târziu de înregistrare Ora Slot superioară bilet electronic limită este valabilă ca document de călătorie în termen de 24 de ore de la limita de timp-slot de sus. Procedura pentru transportul de vehicule și / sau de pasageri, în acest caz, este determinată de transportator, în funcție de disponibilitatea pe linia de feribot nave“.

Total, concluzionăm că în sezonul și în orele de vârf, este de dorit, totuși, să vină o oră înainte de interval de timp. Și acest lucru nu este de a spune că va sta până la capătul fantei de timp 07:00. Doar ca vor exista mai multe motive legale pentru a ajunge la feribot rapid. O barcă rula la fiecare 40 de minute. Site-uri Program de feribot Kerci și Gosparoma.

Asta este, se pare, este un certificat de schimbare a datelor pasagerilor, dacă sunteți înlocuiți de pasageri, dar nu și numărul lor, din cauza suma plătită depinde de valoarea comenzii. Sau înlocuirea vehiculelor, dar clasa rămâne aceeași (de exemplu, pasagerul nu este mai mare de 5 m 30 cm). Sau modificați intervalele de timp. Punct foarte specific, noi nu era necesar. Dar cineva poate fi de ajutor pentru oricine de planificare o excursie de mult în avans. există situații diferite.
Apoi faceți clic pe „Rezervați acum“.

Direcții de conducere la portul:

Important! Cum se ajunge la portul Kavkaz

Important! Cum se ajunge la portul Kavkaz

După ce treci satul de baterie. la aproximativ 4 km vor fi finanțate loc de joacă, este aproape imposibil de ratat. Noi o numim, urmați semnele și marcajele. Am venit la standul și să informeze angajat numărul de ordine zona de acumulare (am arătat doar un mesaj text cu un rezumat). Angajat vă găsește pe baza de imprimare și de îmbarcare (fără o trecere de îmbarcare cu un singur bilet electronic nu va fi permis pe feribot). Cu tichetul de îmbarcare vă conduceți prin mai departe (în cazul în care comanda aferentă, și nu există nici o coadă) la portul. Pe drumul spre postul de DPS, în cazul în care am verificat documentele. Toate repede. Am mers la port. În portul direct pe cheiul înainte de încărcare, există o altă zonă de acumulare. Înainte de a intra acest domeniu are loc vehicule și de screening bagajelor. De asemenea, toate destul de repede.

Spune-i unui prieten: