Îmbinând master class acasă cum să facă iod topit

Îmbinând la domiciliu este real. Aceasta, desigur, nu va fi atât de luminos și frumos, ca un masterat fabrică, dar pentru a obține un unic și a făcut cu mâna.Îmbinând master class acasă cum să facă iod topit

Îmbinând - este o tehnica de vas de sticlă de copt. Cu aceasta tehnica de sticle convenționale pot face lucruri interesante, cum ar fi ornamente, panouri sau colorat. Produsele pot fi realizate ca un singur strat, sau în mai multe straturi, și puteți crea și compoziții de relief.

Îmbinând master class acasă cum să facă iod topit

Primul care a folosit această tehnică în Germania, la începutul anilor '90. Topit piese diferite de culoare, și la o temperatură de 800-900 grade ele sunt unite într-una. Acum fusing utilizate în diverse industrii și meserii, cum ar fi: arta - obiecte, obiecte decorative, bijuterii, designul original al ferestrelor și a cazurilor de afișare și așa mai departe. Acest tip de artă a devenit destul de diversă.

Metoda de fabricare a produselor din sticlă

Din plăci de sticlă colorate sau penseta speciale de tăiere de sticlă tăiate bucăți la dimensiune. Se aplică la fiecare altă compoziție, viitor a fost colectat, iar golurile sunt umplute cu pudră din plăcile de sticlă (piese sparte). Puneți într-un cuptor timp de 18-22 ore (în funcție de grosimea și diametrul sticlei) și sigilat.

Îmbinând master class acasă cum să facă iod topit

Îmbinând la domiciliu

În scopul de a face ceva în stilul de fuziune propriile mâini, veți avea nevoie de:

 • sticlă specială este cioplit sau în plăci (pentru conexiune bună steklyshek, a se vedea, ce figura COE a fost la fel peste tot);
 • ulei steklorez (uleiul este turnat în mijloc);
 • ochelari de protecție;
 • forceps 2 bucati;
 • PVA lipici și o perie;
 • Sander;
 • cuptor special pentru topit sticla.


Mai întâi trebuie să decidă meserii. Dacă o faci prima dată, cel mai bine este să ia ceva simplu, cum ar fi flori sau abstractizare.

Îmbinând master class acasă cum să facă iod topit

Tăierea acestui tip de tehnologie este exact la fel ca sticla obisnuita. Este necesar să se efectueze tăietor de sticlă, și apoi se rupe. Dacă aveți o formă complexă rotundă sau, după necesitatea de a strangulează în exces cleștele de tăiat sticlă și neregularitățile șlefuite.

Piesele sunt apoi necesare pentru a lipi adezivul pe bază de sticlă (după coacere PVA va fi de peste) și trimite într-un cuptor timp de 6 ore la o temperatură de 700 de grade.

Din păcate, această tehnică nu dă contururi clare. Deci, dacă doriți HD, veți avea nevoie pentru a decora produsul cu ajutorul smalțului cloisonne. Și nu uitați să șteargă urmele lăsate marker de alcool (în cazul în care contururile desen acestora).

Astfel, este posibil să se facă niște plăci și lipite la baie sau bucătărie, va fi un aspect original. Tot ce permite imaginația ta - de fapt, face fără prea mult efort, principalul lucru pentru a avea un cuptor, materiale și dorință. Lampa, vaze, cutie, bijuterii, jucării pe pomul de Crăciun, ustensile, și mai mult decora casa ta și dau originalitate.

Pas cu pas wizard-class ceasornicărie fuzionare

Pentru munca, avem nevoie de:

 • sticlă;
 • tije din sticlă;
 • frit;
 • line;
 • Compase pentru sticla;
 • tăietor de sticlă;
 • marcator;
 • sablare bloc;
 • tăiat sârmă, un burghiu și un burghiu pe sticla;
 • lipici.

Chiar și munca cea mai de bază ar trebui să înceapă cu o schiță, așa că fă-o. Apoi ridica sticla de culoare și compatibilitate.

 1. Folosind un compas desena un cerc într-un mod transparent.
 2. Busola este atașat ca un fraier, astfel încât problemele cu desenarea unui cerc nu ar trebui să fie. Cu ajutorul clește, scoateți cercul, musca intr-un pahar mic.
 3. Și otstuchite partea din spate a dispozitivului de tăiere din sticlă mâner.
 4. Recoltarea este gata acum se toarnă puțină apă pentru a face o gaură
 5. Turn de foraj și înseamnă apă
 6. Face razele de soare
 7. galben de sticlă (3 culori) tăiate în bucăți
 8. atașați-le la baza
 9. Retrase din circuitul agricol temporar într-o parte și să facă un semn pentru cifre
 10. Cu ajutorul clește și un tăietor de sticlă face un copac de palmier, elemente și cifre
 11. Apuca toate lipici
 12. frită Presarati
 13. Puneți produsul în cuptor și se introduce razele, apoi a pus lingoului rotund de sus
 14. Intre grinzi adauga sticla transparenta. Se va monta
 15. Închideți cuptorul și se coace ceasul 5:00, atunci este nevoie de 7:00 pentru răcire. Deschideți cuptorul și scoateți produsul.

Mulți oameni cred că lucrul cu sticla este dificil, dar nu este așa, ar dori. Acest atelier este dovada că puteți face lucrurile cele mai uimitoare și să realizeze orice fantezie.

Pot exista optiuni pentru produse cu iod, arata superb! O lumină albă topit (sticlă albă), se uită la toate superb.

Sticlărie pot face pentru ei înșiși (decorațiuni interioare) și închide pe cadouri. Cu siguranță vă va surprinde pe toți dacă dona vaza manual sau konfetchitsu.

Ai inspirație și ambarcațiuni de succes!