Îmbinând la domiciliu

Sinterizarea a sticlei la temperaturi ridicate se numește fuzionare. Această tehnologie vă permite să creați vitralii, precum și o mulțime de produse de sticlă originale - de la mărunțișuri la seturi de mese și picturi.tehnica de fuzionare

Tehnica de fuzionare nu a fost descoperită atât de mult timp în urmă - în '90 ai secolului trecut, în Germania, cunoscători cucerit și rukodelnikov posibilitățile sale nelimitate în crearea de model de relief cu mai multe straturi, care seamănă cu acuarele, noutate și frumusețe. Un avantaj suplimentar fyuzingovyh vitraliile - este monolit, fără cusături, care să permită o astfel de vitraliu „să nu fie frică“ de apă.

Cuptor pentru fusion

Și cel mai important, tehnica poate fi stapanita prin fuziunea fiecare clădire, toate aceste produse la domiciliu. Cu toate acestea, odată ce o rezervare este construirea că sticla float într-un cuptor simplu nu va funcționa. Astfel de cuptoare nu sunt proiectate pentru încălzire până necesar în acest caz 1 100 ° C. Special pentru aceeași sobă sunt de la patruzeci de mii de ruble.

Cuptor cu propriile sale mâini pentru fusion

Îmbinând la domiciliu

Îmbinând la domiciliu

Dar există posibilitatea de a crea produse mici, în tehnica de topit într-un cuptor cu microunde (800 W), care este introdus într-un cuptor special, având posibilitatea de încălzire necesară datorită microundelor.

elemente necesare pentru fusion acasă:

* Un cuptor special (sau cuptor cu microunde)
* Hârtie rezistentă la căldură
* umplere
* sticlă
* steklorez

Pentru siguranță este întotdeauna purtați ochelari de protecție atunci când tăiere de sticlă și mănuși atunci când scoateți elemente din cuptor.Îmbinând propriile lor mâini

Îmbinând la domiciliu

Îmbinând propriile lor mâini

În primul rând, aveți nevoie pentru a face o schiță a produsului, în care a pus bucățile de sticlă tăiate. Este demn de remarcat faptul că tăietori de sticlă de ulei nu sunt potrivite pentru această tehnologie, prin încălzirea sticlei se poate rupe.

Piesele de sticlă pregătite sunt plasate pe un substrat de sticlă, sau (în cazul în care produsul este mic), hârtie rezistentă la căldură. Dacă se execută pe un articol mare, atunci distanța dintre geamuri este umplut cu un material de umplutură sub formă de mărgele de sticlă, de exemplu.

Acum, auto-sinterizare. evitând cu grijă prejudecată, prin transfer la cuptor. Timpul petrecut acolo un produs depinde de mărimea și capacitatea cuptorului său. Puteți face o fuziune completă, fuzionare de sticlă într-o singură masă, și poate parțial și, în același timp, să continue elementele de relief. Cuptor instalat în cuptorul cu microunde, nu încălzesc mai mult de 6 minute.

La finalizarea etapei principale, opriți cuptorul și nu scoateți produsul până după răcire. În caz contrar, produsul a diferenței de temperatură devine foarte fragil. De obicei răcire durează o jumătate de oră. Acum puteți elimina produsul din cuptorul cu microunde, prin plasarea în suprafață rezistentă la căldură.


Stăpânirea tehnica fuzionării vă va da posibilitatea de a crea produse originale pentru mine și interiorul culorii, transformarea în diferite nuanțe de sticlă.

Îmbinând la domiciliu

Parchet (piesa) este plasat pe un mastic bitum sau PVA. Mastic are o anumită fluiditate, gresie si parchet in cele din urma incepe sa se destrame. Toate acestea duc la apariția de fisuri. parchet desen de bază, „hering-os“. Setați-l de.

Îmbinând la domiciliu
Marmoleum - acoperire prezent.

în urmă cu aproximativ 300 de ani, la începutul existenței sale de acoperire, cum ar fi „linoleum“ - Marmoleum. Până în prezent, producția acestei tehnologii de acoperire sa schimbat foarte mult, dar Marmoleum și acum rămâne singurul ecologic. Marmoleum - acoperire prezent.