Îmbinând acasă cu propriile mâini master-class

Din ce în ce, există oameni care se ocupă cu pricepere, cum ar fi fuzionare. Pentru cei care nu znachet ce este: cu o siguranță tehnica la domiciliu este abilitatea de a face propriile lor mâini orice interior, cum ar fi ferestre colorate din sticlă, pereți de sticlă, precum și orice alte detalii mici, care vor face fiecare acasă un pic mai confortabil.Îmbinând acasă cu propriile mâini master-class

Unde pot folosi de fuziune?

Există mai multe utilizări ale fuzionare de sticlă. Pentru interior, el poate servi un serviciu foarte util. Deci Iată câteva idei de utilizare a topit sticla in casa:

  • Îmbinând - gresie poate decora baie, și le puteți aplica în amenajarea unui balcon sau loggie;
  • Sticla, care servesc drept bază pentru o lampă, va fi un decor perfect pentru dormitor sau camera de zi;
  • Vasul va fi atributul care va uimi prietenii și tehnologia de fuziune, care va ajuta;
  • Rama foto - care poate fi un cadou făcut de tehnologie minunat fyuzingovoy;
  • Și bijuterii, jucării pe pomul de Crăciun, care este oricare dintre imaginatia ta.

Cum să stăpânească tehnica de fuziune?

Desigur, este necesar să spunem că la o dată nici o tehnologie de fuziune a fost furnizat pentru ao utiliza la domiciliu. Dar, așa cum se spune, masele face istorie și fuziune nu este o excepție, este un interes masiv în arte a condus la faptul că producătorii au început să producă toate tipurile de kituri pentru ocuparea forței de muncă acasă cu cazul. Datorită proprietăților de sticlă, a fost posibil să o facă în cuptorul cu microunde, precum și vopsea yodom.Tolko nu atrage imediat atenția asupra faptului că nu fiecare sticla este potrivit pentru utilizarea pe tehnologia de fuziune specificată.

Există seturi standard, care includ de obicei:

  • Fyuzingovuyu cuptor, care este capabil să se încălzească până la o temperatură de 1100 de grade;
  • Instrumentele necesare pentru locuri de muncă, cei care taie sau inteapa din sticlă;
  • Formularele necesare pentru a da volum produse;
  • Sticla, inclusiv si neferoase;
  • Sprite, destinate pentru fusion.

Daca esti genul de persoana care este cu adevărat interesat de fuziune la domiciliu, ar trebui să ia cursuri speciale, în scopul de a stăpâni abilitatea de date. De obicei, companiile care fac instrumente pentru cazul de față, comportamentul lor. Pe aceste cursuri puteți afla care este topit, care sunt caracteristicile sale, dacă lucrați la domiciliu, și, desigur, că această tehnologie este lumina alba.

Pe scurt, cu o siguranță - este un proces care constă în mai multe etape interdependente, dintre care prima implică crearea unei schițe a produsului, care este de așteptat să producă. În continuare se arată într-o sticlă specială, care este apoi plasat pe substrat, care este baza. Aceste lacune, care sunt formate în procesul de fuzionare, umplut cu granule speciale. În cele din urmă, produsul poate fi trimis la cuptor. Rezultatul poate fi văzut în termen de câteva ore, atunci când eliminați lista de mai multe culori pe care le pot da cu ușurință forma necesară.Îmbinând la domiciliu - un proces care nu va lăsa pe nimeni indiferent, creativ și incredibil de interesant. Dacă știi cum să visezi, atunci această sesiune este pentru tine, cu ajutorul topit pentru a crea o capodopera de simplu.

Doar de mai jos este prezentat pentru a vă clasa de master, care descrie modul de a face un ceas pentru tehnologia fyuzingovoy la domiciliu (foto lor a fost la începutul articolului).

Deci, pentru a începe este de a stoca pe un gol de sticlă în mijloc trebuie să aibă găuri. Veți avea nevoie, de asemenea, un cuțit, stick cu vată și de mână. Puteți adăuga, de asemenea, margele sau perle pentru numerele de imagine. Și schiță.

Înainte de a începe piesa de lucru ar trebui să fie degresate și cu ajutorul unui creion pentru a face următoarele:

Îmbinând acasă cu propriile mâini master-class

Îmbinând acasă cu propriile mâini master-class

Mai mult, ar trebui să impună sticlă și să facă peletele. Și astfel rând pe rând de strâns unul de altul. În cazul în care peletele se desprinde, este necesar să se ia o culoare diferită și să continue să lucreze.

Îmbinând acasă cu propriile mâini master-class

După ce toate peletele sunt la locul lor, este necesar să se aștepte un pic și a pus produsul într-un cuptor rece. În continuare, stabilit la 180 de grade.

Îmbinând acasă cu propriile mâini master-class

După răcire, sticla trebuie să fie pus pe o figură cale, cercul trebuie să fie completat în întregime. Puteți aștepta un pic din nou, înainte de petale remiză, astfel încât să nu atingă mijlocul unui proaspăt și nu se mânji. costurile inutile pentru a decupa.

Îmbinând acasă cu propriile mâini master-class

Îmbinând acasă cu propriile mâini master-class

utilizarea de circuit de aur pentru petale de pictură.

Îmbinând acasă cu propriile mâini master-class

Îmbinând acasă cu propriile mâini master-class

Îmbinând acasă cu propriile mâini master-class

Apoi vom merge la pasul numere de înregistrare pentru a le face să folosească margele sau perle.

Îmbinând acasă cu propriile mâini master-class

Și, în sfârșit, se introduce mecanismul. Orele sunt gata și poate decora peretele.