Îmbătrânirea pielii la femei principalul motiv, procedurile salon de studiu, date fotografie

Organismul uman încetează să dezvolte un copil de 25 de ani. Primele tulpini expuse fata. De ce pielea începe să vârstă, în primul rând, în această zonă a corpului nostru? Este vulnerabil la soare, vânt și îngheț, exprima emoțiile și sentimentele noastre. Desigur, schimbările legate de vârstă ale pielii nu poate fi oprit complet, dar există o șansă de ei încetini, prevenirea sagging, hidratarea si hranirea celulelor.Îmbătrânirea pielii la femei principalul motiv, procedurile salon de studiu, date fotografie

Trăsăturile faciale se schimba cu vârsta

În funcție de tipul de piele al femeii se estompeze fata pe cont propriu. Pentru cei care au o figură subțire și un tip uscat de epidermă îmbătrânire începe cu colțurile ochilor (acolo sunt așa-numitele „ciori picioare“), atunci există riduri de pe buza superioară și bărbie. De multe ori crește cu pete de vârstă și pigmentare.

Semne de îmbătrânire a pielii, cum ar fi de grăsime - se va schimba forma feței, aprofundarea pliului nazolabiale, molesit colțuri ale gurii și a pleoapelor superioare. Femeile cu grasime corporala in exces observa de obicei obrajii flasc, creșterea dublă bărbie, umflatura. proces de ieșire de vârstă fertilă caracterizate prin îmbătrânire rapidă. Cu toate acestea, în jurul vârstei de 50 de îmbătrânire a pielii este încetinit. Pentru a preveni imbatranirea prematura, este important să se dezvolte o abordare sistematică și îngrijite. Intelegerea fiziologia cariilor face posibil să aibă grijă de ei înșiși în mod conștient.

De ce imbatranire a pielii feței?

1. Incetineste circulația sângelui. Celulele au nevoie de alimente, dar cele mai bune vase sunt deteriorate, oxigen și substanțe esențiale pentru epidermice nu introduceți cantitatea corectă. Împreună cu deficite și semne ale îmbătrânirii lor apar.

2. Procesele metabolice sunt mai lente. Ciclul de viață al celulelor pielii nu mai este prevăzută de 20 de zile, calitatea performanței funcțiilor scade. Pentru a obține de la adâncimi la straturile exterioare ale epidermei, celulele noi necesita mai mult timp și efort, dar vechi, mort, pentru o lungă perioadă de timp să rămână pe suprafață.

3. îmbătrânirea pielii la femei depinde de reducerea numărului de fibroblaste, care produc colagen si elastina. Acest lucru duce la o scădere a turgescență. Fibrele pierd ca, regenerarea lor se oprește, particulele moarte se acumulează în spațiul extracelular. elasticitatea pielii pe fata scade semnificativ.

4. După 40 de ani de la o femeie se apropie de menopauza. Organismul produce mai putin estrogen - hormon responsabil pentru regenerarea tesuturilor si refacerea pielii. Este vizibil mai subtire, devine sensibilitate dureroasă, inclusiv UV.

5. Niveluri reduse de acid hialuronic și sebum. Toate acestea duc la uscarea care facilitează formarea ridurilor.

6. dietă săracă sistematică, lipsa de vitamine și minerale, obiceiuri proaste si lipsa de somn afecta procesele de regenerare ale pielii de două ori. Semne de îmbătrânire la femei, ceea ce duce acest mod de viață, de obicei manifestat înainte.

Tehnologii moderne de frumusete face posibilă pentru a preveni o îmbătrânire accentuată. Este important să se aleagă o metodă care este vârsta și starea specială adecvată a pielii femeilor.

Îmbătrânirea pielii la femei principalul motiv, procedurile salon de studiu, date fotografie

Proceduri, anti-îmbătrânire

îngrijire la domiciliu Îngrijit și consecventă poate opri vestejirea pielii pentru un timp. Dar capacități mult mai impresionante are cosmetologie hardware și utilizarea resurselor profesionale. Tratamentul regulat în salon într-adevăr un bun început de vârstă, întineri și persoană sănătoasă.Lucrul cu clientul, specialiștii în saloane sunt, de obicei au stabilit următoarele obiective:

 • crește stratul al epidermei, stimularea celulelor;
 • reduce pielea strat cornos din cauza procedurilor de curățare;
 • runningaway stimulează fibroblastele elastan și colagen;
 • ridurile fine;
 • îmbunătăți contururile;
 • reduce aspectul de pigmentare.

Îmbătrânirea pielii la femei principalul motiv, procedurile salon de studiu, date fotografie

1. Tratamentul prin injecție salon:

 • Botox. Injecțiile cu toxină botulinică A este o substanta care blocheaza terminațiile nervoase ale anumitor părți ale feței, prevenind formarea ridurilor faciale, care, după un timp devin ridurile profunde. Scapă de trecut este dificil, deoarece contractiile reflexe în vorbire sau exprimarea emoției este aproape imposibil de evitat. Botox-ul permite pielii să obțină netezime, astfel încât vârsta femeii devine mai puțin vizibile.
 • Mezoterapie. Această procedură, care presupune injectarea de complex de vitamina adanc sub piele. Cosmetician pot folosi diferite combinații de compuși benefice în preparate injectabile. Vitaminele asigura regenerarea tisulară, furnizarea activă de oxigen la celule, reluarea funcțiilor pierdute cu vârsta. Datorită mezoterapie îmbunătățește ten, dispare pielii lăsate, ridurile devin mai puțin vizibile sau dispar cu totul, încetinește îmbătrânirea.
 • injecție sau Hialuronic contur. Celulele epidermice au nevoie de umiditate, dar ofilesc reduce semnificativ numărul de celule sale. Acidul hialuronic - o substanta care umple spațiul intercelular, destinat a reține apa, astfel încât pielea necesară. In saloanele folosesc preparatele europene care se adaugă la costul de corectare în sine.

Îmbătrânirea pielii la femei principalul motiv, procedurile salon de studiu, date fotografie

Imbatranirea încetinește din cauza ridurilor, activarea fluxului sanguin și îmbunătățirea elasticitatea pielii.

 • laser resurfacing. Amelioreaza strat de celule cheratinizate captuseala ten si relieful ei, eliminand ridurile superficiale si reducerea ridurilor. Procedura este bun pentru femeile de orice varsta, după 25 de ani. resurfacing cu laser este dat de obicei un curs alcătuit din mai multe sesiuni.
 • peelingurile profesionale. Se crede îndepărtarea cornean corpus prin expunerea de acizi din fructe și răzuire ingrediente naturale. Exfoliantă se poate face la domiciliu, dar numai un profesionist evalua cu atenție starea pielii și acționează într-un complex, întârzierea îmbătrânirii. Procedura poate fi realizată manual sau prin intermediul unor echipamente profesionale.
 • Masaj. În timp ce lucrează la anumite puncte de pe fata, cosmetician caută să întărească mușchii faciali, stimulează circulația, și de a activa procesele de regenerare.

3. masca profesionala.

Procedura nu se aplică numai la amestecul nutritiv pe față, dar, de asemenea, o selecție preliminară aprofundată a acelor componente care sunt necesare pielii femeilor, în funcție de tipul, vârsta, starea. Masca Hrănește și hidratează epiderma, ridurile fine si da stralucire.

Îmbătrânirea pielii la femei principalul motiv, procedurile salon de studiu, date fotografie

4. Chirurgie plastica.

Această metodă radicală este folosit pentru a întineri vârsta clientului care dorește să corecteze conturul și forma feței. Utilizarea instrumentelor chirurgicale, precum și sistemul dezvoltat de medicul care efectuează operația sub anestezie generală, care strânge pielea și returnează forma obraz, obraz, bărbie. Aceste proceduri costisitoare au un efect temporar: în curând începe să se confruntă cu „crawl“ ridurile vin înapoi din nou falduri devin mai profunde, iar operația trebuie repetată. faciala din material plastic de multe ori isi schimba forma si privirea în ochii lui, o femeie nu arata ca ea.

Cum putem ajuta pielea ta?

Există câteva reguli simple care se potrivesc și tinerele fete ca un preventiv, și cei care au grijă de pielea feței după 50 de ani. Nu lipsesc aceste momente în fiecare zi, vă va rupe în mod eficient legăturile cu îmbătrânirea:

 • mânca alimente sănătoase;
 • bea multă apă curată;
 • petrece timp în aer;
 • clatiti machiaj fara a utiliza Tonice alcool;
 • hrănește și hidratează pielea;
 • o dată pe săptămână pentru a face peeling;
 • Aflați masaj facial de bază.

Desenul acestor reguli în obiceiul, puteți încetini și întârzie îmbătrânirea pielii.