imagini alb-negru în Photoshop

imagini alb-negru în Photoshop

Foto: Ivan Laptev

fotografie alb-negru păstrează un anumit puzzle. Uneori, aceste imagini pot spune mult mai mult decât de culoare. portrete alb-negru arata foarte elegant. Puteți curăța albumul foto fără muguri noi, pur și simplu prin a face fotografii alb-negru în Photoshop de culoare, care este deja disponibil. Dar se întâmplă, de asemenea, că necesitatea de a face culoarea fotografie. De exemplu, aveți nevoie pentru a picta portretul vechi. Deci, cum ai face o culoare fotografie alb-negru?După o privire la metode pentru conversia imaginilor color în alb-negru, folosind Photoshop, vom face opusul. Vei învăța cum să facă o fotografie color de negru și alb în Photoshop.

La fel ca în Photoshop pentru a face o fotografie alb-negru

La fel ca în orice altă manipulare a fotografiei, în cazul efectului negru și alb, există modalități și opțiuni ușoare și rapide un pic mai complicate.

În primul rând, ia în considerare o metodă rapidă de conversie a unei imagini color în alb-negru. Următoarele vă va arăta cum să facă fotografie alb-negru a unui spectaculos, folosind efecte speciale personalizate.

Pentru a compara și evalua metode de conversie fotografii color în alb-negru, încercați-le pe același portret.

O modalitate rapidă de a

Alegeți o fotografie, deschideți-l în Photoshop. Pentru a deveni stratul de imagine și de a face un duplicat prin apăsarea unei combinații de taste Ctrl + J.

imagini alb-negru în Photoshop

În meniul principal, selectați elementul „Image» / Image - «corecție» / ajustare - «eliminare» / Desaturate. sau mai usor, tastatura scurtătura Shift + Ctrl + U. Fotografia devine alb-negru.

imagini alb-negru în Photoshop

Rămâne pur și simplu stoca rezultatul în formatul dorit. Pentru a face acest lucru, apăsați combinația de taste Shift + Ctrl + S și alegeți tipul de fișier dorit. De exemplu, jpeg.

Cum de a face o fotografie alb-alb expresiv

Acum, din aceleași imagini sunt realizate foto alb-negru, dar mai expresiv. Alegeți o fotografie, deschideți-l în Photoshop.

Apoi, du-te la meniul principal, selectați „Imagine» / Imagine - «Corecție» / ajustare - «Black & White» / blackwhite. Sau mai ușor - apăsați Alt + tastatură comanda rapidă Shift + Ctrl + B.

imagini alb-negru în Photoshop

În mod automat se va deschide în modul „automat“, fereastra de setări. Acolo veți vedea un gradient pentru fiecare culoare. În aceste pante, puteți muta cursorul în partea întunecată sau lumină. Astfel, vei face o brichetă sau mai închisă decât culoarea fiecărui individ.

imagini alb-negru în Photoshop

Deci, se deplasează cursoarele la stânga de culori galben și roșu, puteți obține tonuri mai deschise de gri pe piele. Trecerea la dreapta va da un ton mai întunecat. Pentru a întuneca fundalul, este necesar să se mute cursorul la culoarea dreapta care se potrivește cu nuanța fundalului. În acest caz - albastru deschis și albastru închis. Shear urmați imaginea să nu apară artefacte care nu strica. Acestea sunt setările utilizate pentru această fotografie.

imagini alb-negru în Photoshop

Acum compară rezultatul aplicării funcției „spălătură» / Desaturate (stânga) și „Black & White» / blackwhite (dreapta).

imagini alb-negru în Photoshop

imagini alb-negru în Photoshop

Observați modul în care setările aplicației ajuta la realizarea mai în detaliu în umbră. Volumetric a devenit modelului feței, iar gradient de fundal pentru a deveni mai profund și mai moale.Cum de a face o fotografie de culoare alb-alb în Photoshop

În cazul în care procesul de conversie a unei imagini color în alb-negru este foarte simplu, randamentul necesită mai mult munca grea. Acest lucru nu este dificil, dar va avea nevoie de ceva timp pentru a obține rezultate.

De exemplu, să ia un portret simplu. timpul de procesare foto depinde de numărul de obiecte din imagine. Cu cât sunt mai complexe și mai fundal, cu atât mai mult timp va cheltui pentru procesarea imaginilor. Instrumentele de lucru sunt strat de ajustare „Nuanță / Saturație» / Hue / Saturation si moale alb „Perie» / Perie. Utilizați stratul de ajustare este foarte util dacă doriți să faceți o culoare fotografie alb-negru. Astfel, schimbarea stratului de ajustare de culoare, puteți reveni la etapa inițială și pentru a modifica setările de culoare.

Și acum ia în considerare în detaliu modul de a face fotografii de culoare alb-negru în Photoshop.

Deschideți fotografii alb-negru în Photoshop, apăsați combinația de taste Ctrl + J. pentru a crea un duplicat. Imediat este în valoare de a păstra activitatea noastră în format PSD. Apăsați Shift + Ctrl + S. în fereastra care se deschide cerut numele fișierului, calea către locația și selectați tipul de fișier PSD.

Pentru a deveni un duplicat strat și se aplică la acesta strat de ajustare „Nuanță / Saturație» / Hue / Saturație. Cauza poate fi în lista de straturi de ajustare, făcând clic pe cercul de imagine poluzakrashennogo. Acesta este situat în colțul din dreapta jos pe paleta Straturi (în cazul în care lucrați cu straturi).

imagini alb-negru în Photoshop

Primul pas este vopsea piele. Fereastra de setări strat de ajustare care se deschide, a pus o căpușă „tonica» / Colorați. Ne mutăm cursorul tonul de culoare spre roșu și galben. De asemenea, pe partea pozitivă (dreapta) a muta saturația, luminozitatea scade puțin. Așa că vom atinge nuanțe similare cu culoarea naturala a pielii.

imagini alb-negru în Photoshop

Acum setați cursorul la stratul de ajustare masca și apăsați combinația de taste Ctrl + I. Masca este inversat, iar efectul este vizual dispar.

imagini alb-negru în Photoshop

Alegeți instrumentul „Perie» / Perie prin apăsarea B. La panoul de comandă, selectați atributele o perie moale; presiune și rezervă opacitate de 100%; elimina rigiditatea la zero. Culoare perie alb. Manipularea Diametrul cursei Peria poate chei X și b (acestea sunt aceleași, [și]).

imagini alb-negru în Photoshop

Selectăm peria mărimea potrivită și vopsea pe piele. Lucrăm pe masca stratului de ajustare. Mai bine pentru a lucra, imaginea poate fi aproximate sau șterge. Pentru a face acest lucru, țineți apăsată tasta Ctrl și mențineți sau apăsați +. sau -. Vei ridica până la nivelul de zoom dorit. Apăsați combinația Ctrl + Alt + Z pentru a anula acțiunea nedorită. Buzele și limba se va desena separat pe straturi diferite de noi corective, deoarece acestea au o tentă roz.

imagini alb-negru în Photoshop

Dupa ce pielea a lucrat, du-te la stratul cu o imagine duplicat și din nou se aplică la acesta strat de ajustare „Nuanță / Saturație» / Hue / Saturație. Apăsați bifați „tonica» / Colorați. Dar, de data aceasta vom schimba nuanța spre roz la nuanță buzele.

imagini alb-negru în Photoshop

Deveniți un strat de ajustare de presă masca Ctrl + I. Și stau pe masca strat, aceeași perie alb pentru a picta peste buze.

imagini alb-negru în Photoshop

Pentru a evita confuzia, straturi de corecție pot fi redenumite în mod corespunzător imaginea porțiune (buze, piele, cap). Pentru a face acest lucru, faceți dublu clic pe butonul stâng al mouse-ului pe numele stratului de ajustare, acesta este evidențiat în albastru. Apoi, pur și simplu tastați numele nou și apăsați Enter.

imagini alb-negru în Photoshop

Anularea a eșuat prokrasku posibilă nu numai prin Ctrl + Alt + Z. Schimbarea culorii perie la negru și de a lucra prin secțiunea neagră a periei. Acesta funcționează ca o gumă de șters, dar în acest caz masca va rămâne. Pentru a schimba rapid culoarea pensulei de la alb la negru și înapoi din nou, faceți clic pe săgeata de pe modelele unghiulare ale culorilor de lucru din bara de instrumente.

imagini alb-negru în Photoshop

De exemplu, adăugarea de noi strat de ajustare „Nuanță / Saturație“, repetați toți pașii cu ei:

  • bifați pe „tonica» / Colorați;
  • selecție de culoare, prin mutarea cursoare nuanța, saturația și luminozitatea;
  • Ctrl + I. inversați masca;
  • rămânând pe masca stratului de ajustare, o perie moale pentru a picta peste partea dorită a imaginii.

haine si culoarea parului ridica la alegerea ta. În cazul în care, ca urmare a tonului unei zone care nu sunt îndeplinite, faceți clic pe secțiunea corespunzătoare a acestui strat de ajustare și apoi mutați cursoarele, selectând opțiunea corespunzătoare. Nu uitați să salvați de multe ori (Ctrl + S).

imagini alb-negru în Photoshop

Făcând acest tip de muncă, sunteți pe propria experiență, asigurați-vă că pentru a face o fotografii alb-negru în culori Photoshop nu este atât de dificil.

imagini alb-negru în Photoshop

imagini alb-negru în Photoshop