Idei pentru confort, cu propriile sale mâini

Idei pentru confort, cu propriile sale mâini

Apartament confortabil și elegant - este visul tuturor. Un loc în care frumos să vină înapoi, relaxați-vă la viața de zi cu zi, pentru a efectua petreceri zgomotoase și cine romantice. Locul, care reflectă pe deplin esența și caracterul proprietarului său. La prima vedere, pentru a crea singur interior perfect este foarte dificil. Puteți ajuta la idei originale si simple pentru confort, cu propriile sale mâini.Idei pentru confort, cu propriile sale mâini

primăvară-curățare

companioni invariabilă confort si armonie - este curat și ordonat. Chiar și cele mai scumpe de reparații și la modă interioare se va transfera acumularea de praf, moloz, sau lucruri împrăștiate neglijent.

 • Curățenia în casă trebuie să fie menținute în mod regulat. Mai întâi de toate, a scăpa de elemente nedorite și neutilizate. Ceva ce nu a fost folosit pentru un an, este puțin probabil va fi nevoie, în general. Pentru un scaun, puteți elimina elementele casnice obișnuite.

Idei pentru confort, cu propriile sale mâini

 • Haine după spălare și călcare Despachetați, astfel încât a fost convenabil să ia. Comanda și ordinea în dulap nu va pierde timpul căutând elementele garderoba potrivite. Comandat de dulap spune despre organizarea si disciplina a proprietarului său.
 • Multe gospodine moderne de curățare de zi cu zi, nu este suficient timp aici pentru a veni la planul de ajutor. Asigurați-un program convențional de treburile casnice. De exemplu, luni - calcatul hainelor, marți - spălarea pardoselilor, mediu - curățare soba de bucătărie, etc. Respectarea programul nu ia o mulțime de timp și energie, după locul de muncă, iar apartamentul dvs. va fi întotdeauna curat și bine îngrijit ...
 • Purely să fie peste tot, chiar și în locuri ascunse de ochii indiscreti. Fiind acceptat pentru curățare, asigurați-vă că pentru a aduce cazul la sfârșitul anului: praful în colțuri și pânzele de păianjen pe tavan nu adaugă atractivitate.

Idei pentru confort, cu propriile sale mâini

Casa de aroma Magic

Parfume ne însoțească peste tot, pentru că, în măsura în care acestea sunt plăcute la simțul mirosului, depinde de impresia despre apartament si proprietarul acesteia. mirosurile neplăcute și fulgere ascuțite strica impresia de interior perfect gândit-out.

Sursa mirosului neplăcut poate fi gunoi sau alimente stricate în bucătărie. monitorizează cu regularitate starea produsului în frigider și să ia gunoiul în fiecare zi.

Dă-acasă un miros plăcut pentru a ajuta la arome speciale și uleiuri esențiale. Pe lângă distribuirea de tămâie, capacitate de rezervă va crea un interior confortabil. De exemplu, arzătorul de ulei cu uleiurile esentiale alese umple casa o atmosfera unica.

Idei pentru confort, cu propriile sale mâini

Ca o alternativă la tămâie fiscale costisitoare au o idee mare - boluri cu un plic. Pregătiți-vă propria lor poate orice. felii potrivite uscate de portocale, lămâi, grapefruit. Fructele citrice au un aspect atractiv pentru o lungă perioadă de timp păstrează aroma.

O varietate de culori și gama aromatice pot fi scortisoara, cuisoare si vanilie. boluri Apart cu un plic de casa, foarte curând veți simți aroma delicată și elegantă în toate camerele.
În plus față de mirosuri plăcute este foarte important rece și aer proaspăt în cameră. Aerisirea regulată, chiar și în timpul iernii, oferă o stare de spirit bună și permite relaxarea.

Idei pentru confort, cu propriile sale mâini

Insulițele naturii într-un apartament oraș

Un detaliu special de interior confortabil - living plante. Ei îmbogăți camera cu oxigen, da un sentiment de unitate cu natura, și liniște în familie. Fiecare plantă necesită o îngrijire constantă, nu uitați să le fertiliza apă și sol. Disponibilitatea de înflorire și de a respira viata sugereaza houseplants gazde de îngrijire și întreținere regulate pentru locuințele lor.

ghivece de flori, potrivite pentru schema de culori a interiorului - detalii confortabil. subliniind stilul și originalitatea camerei. Se diluează interioare monocrome și accente pot folosi ghivece de flori luminoase.

Idei pentru confort, cu propriile sale mâini

În cazul în care plantele sunt plantate într-un recipient uniform și simplu, apoi le puteți decora singur. Utilizați textile colorate de textură diferită, pânză groasă sau alt decor, iar scânteia pervaz cu noi culori. Principalul lucru este de a obtine piesa originală și exclusiv de mobilier, care va inveseli mereu.

Pentru camere mari de viață și de luat masa este adecvată pentru a pune vase cu plante mari. Un premise pe scară largă a lua o atmosferă plină de viață și de liniște în familie.

Idei pentru confort, cu propriile sale mâini


houseplants original și clasic, mari și mici - un confortabil detalii de interior, cu o poftă de mâncare și de personalitate.

Idei pentru confort, cu propriile sale mâini

textile diverse și carismatici

Textile poate fi atât de fundație interior și accesoriu elegant. Cu acesta, camera este transformată și „flori“. atmosferă liniștită se transformă într-o cameră de colorat festiv și luminos devine moderată și armonioasă.

Avantajul imens al textilelor - este ușor de înlocuit, se spală și să mențină în stare perfectă. Gazda Creative poate crea mai multe seturi în diferite stiluri și culori și schimbați-le în funcție de starea de spirit, sezon sau pentru oaspeții de sosire.

Idei pentru confort, cu propriile sale mâini

idei confortabil pentru interioare acasă este întotdeauna diferit și original:

 • De primăvară - o revoltă de culori, verde, florale si modele florale.
 • Vara - soarele cald, marea blanda, fructe de pădure și fructe proaspete.
 • Toamna aduce o gramada de frunze galbene și roșii și recolta.
 • strat de acoperire de iarnă de vârtejul de zăpadă în dans de fulgi de zăpadă și de sărbători Anul Nou.

Ridicarea perdele, scaune pernă și păturile pentru mobilier, prosoape și suporturi pentru ghivece pentru bucătărie într-una dintre aceste opțiuni vă va asigura starea de spirit perfect pentru ei înșiși și oaspeții lor.

Idei pentru confort, cu propriile sale mâini

Perne - obiectul de confort și un decor de succes

Perna - foarte funcțional și decor organic. Este destul de mobil, este ușor de a schimba aspectul și, desigur, pad crește nivelul de confort și confort în orice cameră.

Chiar și un conservator sceptic și poate câștiga peste printuri luminoase și desene originale pe perne decorative.

Idei pentru confort, cu propriile sale mâini

Decorul pe canapea

perne împrăștiate pe Randomly canapea acasă arata dragut si elegant. Dar este important să nu uităm combinația de culori și texturi. În același timp, puteți utiliza perne într-o singură culoare de tapițerie canapea și modele contrastante cu modele și desene.

Numărul și dimensiunea de perne depinde de dimensiunile mobilei. Principalul lucru, situația ar trebui să arate armonios și natural.

Idei pentru confort, cu propriile sale mâini

pe pat

Este vorba nu de dormit perne, și anume, ca un decor. Pat, laid frumos pătură cu perne supradimensionate, stabilite în cap, arata foarte atractiv. perne de design poate fi atât de calm și neobișnuit și original.

Idei pentru confort, cu propriile sale mâini

scaune decor

Perna de dormit cusute în mod individual de scaune de mărime sau de mobilier fotolii se va adăuga confort și individualitate. Acestea sunt fixate pe partea din spate și scaunul cu o bandă sau Velcro special cusute. Practic perne de design în concordanță cu alte elemente de textile decorative (pe canapea acoperită).

Idei pentru confort, cu propriile sale mâini

Big pernă - element de mobilier

interioare foarte prietenos și confortabil în stil oriental presupune o mare pernă-fumuri. Acestea sunt situate la masa de cafea sau de fereastra. Este situat strategic pe această piesă de mobilier, vă puteți cufunda în singurătate în propriile lor gânduri sau de a efectua o conversație pe îndelete în companie bună.

Material pentru perne, poufs nu a fost aleasă murdărește ușor, rezistent și ușor de curățat.

Idei pentru confort, cu propriile sale mâini

Idei interior confortabil de Feng Shui

Despre filosofia Feng Shui auzit fiecare. Multi au o promisiune directă de a acționa în considerare, unii sunt sceptici, dar în cele mai multe dintre normele de Feng Shui este rațional. În orice caz, să cunoască cele mai populare nu vor interfera și asigurați-vă că scepticii.

Idei pentru confort, cu propriile sale mâini

Principiile de bază ale Feng Shui

Pentru fiecare cameră filozofia orientală dictează anumite reguli aranjament de mobilier, decor, plante de interior și culori de bază reglementate.

Dar există principii comune pentru întreaga casă:

 • curățenie;
 • ar trebui să fie un loc pentru fiecare element;
 • lipsa obiectelor străine;
 • serviceability și integritatea tuturor obiectelor și instrumentelor;
 • o cantitate suficientă de lumină naturală sau artificială.

Aderarea la oricare dintre aceste principii nu este prea dificil - spiritul principal și dorința.

Idei pentru confort, cu propriile sale mâini

Stabiliți un obiectiv pentru a se conforma unui ordin permanent:

 • toate lucrurile se întoarcă la locul lor de depozitare;
 • aruncați vasele sparte și aparatele sparte;
 • Înlocuiți becurile arse afară din candelabre și lămpi;
 • multă lumină în fiecare cameră, trebuie doar să adăugați o stare de spirit bună și emoții pozitive. Într-un caz extrem, pentru a ascunde de soare va ajuta la perdele grele și groase.

Idei pentru confort, cu propriile sale mâini

sfaturi mici pentru alegerea decor

Feng Shui consideră că anumite lucruri sunt energie pozitivă sau negativă, și, în consecință, să beneficieze sau să dăuneze familiei tale.

Se crede că florile buclat atrag probleme de casă și boli. Dar, în cazul în care casa ta are deja o floare frumoasa de acest fel, nu se grăbesc să-l arunce. Aplicați pentru planta sub forma unei sfere cu un cadru metalic - este frumos și sigur.

Idei pentru confort, cu propriile sale mâini

Plantele care atrag noroc și prosperitate - un Begonia, ienupăr, flori uscate și ierburi.

Cu putina imaginatie si originalitate casei tale va deveni un model de confort și comoditate.

Idei pentru confort, cu propriile sale mâini

Idei pentru confort, cu propriile sale mâini
Casa Cosy: 5 reguli pentru confort la domiciliu

Idei pentru confort, cu propriile sale mâini
Interioarele cele mai confortabile case: idei de conversie

Idei pentru confort, cu propriile sale mâini
Croșetat pernă: caracteristici tehnologice și idei pentru decorarea

Idei pentru confort, cu propriile sale mâini
Interiorul confortabil al camerei: secretele de a crea o atmosferă acasă