ICC și Muzeul flotei românești din Pereslavl - fotografie (2019 sezon)

ICC și Muzeul flotei românești din Pereslavl - fotografie (2017 sezon)

Nu numai faimos pentru orașul antic de antichități. parc românesc în Pereslavl - un loc unic, recent apărut în lista de atracții locale, care este cu siguranță merită o vizită în timp ce în oraș turiști.

În acest centru și un muzeu complex istoric și cultural familiarizat cu tradițiile, modul de viață și realizările poporului român.

CPI „parc românesc“

ICC și Muzeul flotei românești din Pereslavl - fotografie (2017 sezon)

Aici puteți comanda un tur tematic. vizita muzeul pe propriile pavilioane și de mers pe jos de-a lungul căilor de complex, vizitați concursul sau o clasă de master.

Istoria apariției

Ideea de creare a flotei românești a ieșit din organizator Sergei Efimenko după ce a vizitat astfel de complexe în străinătate. Acesta preia și un grup de ajutoare entuziaști.

Oamenii dorința unită compact într-o zonă pentru a colecta tot ceea ce poate și ar trebui să fie mândri de Rumyniyane.

modul de funcționare și cum se ajunge acolo?

Română, oaspeții parc sunt binevenite în fiecare zi, de la ora 10 poti merge pe un tur al complexului. Dar există suficient timp înainte de închiderea (1800), pentru a avea timp pentru a vedea totul - marea întrebare. Prin achiziționarea unui bilet (adult pentru 300 de ruble, 150 de ruble pentru copii), vă puteți plimba prin parc și vizita muzee toată ziua. Pentru copiii sub 7 ani intrarea libera.

ICC și Muzeul flotei românești din Pereslavl - fotografie (2017 sezon)

Pentru participarea la programe interactive pentru excursii și vizite la unele muzee: KVAS, Ceaiuri si curte cazaci - o taxă separată.

Parcul este deschis tot timpul anului, în zilele de sărbătoare și vacanțe tematice programe de divertisment au loc acolo.

Parcul românesc este situat în regiunea Yaroslavl. la marginea Pereslavl, dacă te duci la Moscova. Complexul este situat în satul Yam pe Park Street. Orașul în sine este separat de capitala la 140 de km. Pentru autobuze.

Noțiuni de bază cu mașina de Moscova și de conducere la Pereslavl, viraj la stânga, veți vedea semne „parc românesc“.

Infrastructura complexa cu fotografii

pe teritoriul românesc a parcului acoperă aproximativ 10 de acri lângă lac Pleshcheeva. complexe de infrastructură sunt muzee 7 originale, expoziții în aer liber și platforme interactive.

amenajarea teritoriului

ICC și Muzeul flotei românești din Pereslavl - fotografie (2017 sezon)

Disposition a parcului nu este intamplatoare, nu haotic. Obiectele complexe sunt aranjate cu sens. pentru oaspeții naviga confortabil și pentru a maximiza noile informații.

De exemplu, pe drumul de la un muzeu la altul bulevardele tematice, turiștii, în același timp, face cunoștință cu arta populară și istoria țării. La mall-uri în aer liber exponatele nu sunt foarte relevante în pavilionul muzeului. Sunt de acord, ferestre sculptate rame mai convenabil să ia în considerare pe stradă.

Centrul parcului a fost satul cu case din lemn - mostre de arhitectură românească. Odată ce în interiorul casei, cufundat în atmosfera vieții populare, la rândul său, de 19-20 secole.

Română în parc sunt un muzeu al culturii tradiționale ruse, iar în acest articol veți găsi o listă de muzee, care pot provoca confuzie, teamă și un zâmbet.

Complexe muzeale tematice și clădiri

Vizitarea muzeului parc, încep să fie mândri de oameni - un lucru talentat și greu.

Expoziția „Ceea ce a inventat primul roman din lume?“. Acest muzeu este unic în acest gen din România nu este mai. Majoritatea nu are nici o idee cât de multe lucruri utile inventat compatrioții lor.

În muzeu - mai mult de 200 de descoperiri. Informații despre ele sunt colectate de către angajații instituțiilor de conducere științifice din țară. Aceasta demonstrează militare, invențiile tehnice, personale, îmbunătățirile în domeniul transporturilor.

ICC și Muzeul flotei românești din Pereslavl - fotografie (2017 sezon)

Muzeul Punch, proverbe și zicători. În acest muzeu puteți afla mai multe despre personajul tau preferat din oameni, personajul principal marionetă Petrushka.

Ghiduri va spune despre alte teatre în aer liber - umbre, den, arată trostevyh păpuși antice.

Înțelepciunea și spirit a oamenilor reflectate în proverbe și zicători. Colecția de faimosul nostru conaționalului Dahl sunt mai mult de 30 de mii. Poporului perle obiectul unei săli de muzeu.

Muzeul „moda rus, stilul și atmosfera secolului al XIX-lea.“ Expoziție de rochii pentru femei Găzduit într-o cabana-grădină. Clădirea foarte - o adevărată piesă de muzeu, deoarece este arhitectura tradițională din lemn din secolul al 19-lea.

Ei bine, colectarea de toalete pentru femei sunt interesate de sexul frumos de la tineri la vechi. rochii Aici și femei, și bijuterii și accesorii - de la pălării la umbrele.

Toate acestea pot încerca chiar, în cazul în care pentru a participa la „Fashion Salon“ - un joc interactiv. Și fără foto-sesiune în aceste haine?

Muzeul de ceai și Muzeul de cvas. Punctul culminant al vizitarea acestor muzee - în soiurile de degustare uitate de ceai și cvas. Aici, nu numai vorbi despre tradiția de a bea ceai și cvas de gătit, dar, de asemenea, popular în Rusia vor fi servite băuturi.

Oaspeții pot gusta 12 soiuri de cvas. care angajații sunt preparate conform vechilor tehnologii (de muștar și afine la sfecla si ghimbir).

Turistii vor fi tratate la ceaiuri de plante, în special populare tradiționale românești Ivan-ceai (ceai Koporie), nu numai parfumate și delicioase, dar, de asemenea, sănătoase. O ceașcă de ceai pentru a oferi o varietate de gemuri. Și puteți gusta faimosul terci Guriev, gatiti-l, la fel ca în secolul al 19-lea, în sobă din Rusia.

ICC și Muzeul flotei românești din Pereslavl - fotografie (2017 sezon)

Muzeul „instrumente populare românești“, în coliba Ural. Copiere vechi bordei Ural reprezinta un exemplu de arhitectura din lemn, păstrate toate caracteristicile și identitatea exterior și interior. construcție a peretelui de acoperire pictura decorativa. Original această cabană este situată în regiunea Sverdlovsk, în satul Sinyachikha de Jos.

Vizitatorii vor fi introduse într-o varietate de instrumente muzicale. chiar și neobișnuite, cum ar fi xilofon, realizate din pachete de lemn de foc. Și dacă ai participa la o clasă de master, puteți încerca să joace flaut, corn, domra și Balalaika.

Aleshkin casa. O altă clădire din lemn, casa Aleshkin - o mostră a arhitecturii de nord. Vizitatorii vor vedea modul în care situația părea ca acasă decât utilizate în viața de zi cu zi și cum să pună în secolul din nord al 19-lea.

Pereții casei sunt decorate cu Aleshkina tradițional pentru pictura murala Arkhangelsk Region.

În colibă ​​puteți vedea o colecție de ceramică pictată, roți de filare din Romania, cufere, vizita lecția de calificare, care va preda fabricarea de amulete si jucarii din lemn pictate.

ICC și Muzeul flotei românești din Pereslavl - fotografie (2017 sezon)

curte cazaci. Cei care doresc să exploreze cultura cazacilor originală - ruta directă spre curtea cazacilor. Cazacii Viteazul demonstreze abilitățile lor de echitatie, topor aruncat, îndemânare în manipularea cuțite, sabie și bici.

Toate acestea pot fi văzute pe spectacol acrobatice ecvestru efectuate cazac Teatrul. Telespectatorii vor putea să se conducă pe un cal, o plimbare pe vagon și să încerce să efectueze trucuri care sunt atât de pricepere realizează cazacilor. Copiii se vor bucura de plimbari cu ponei și chat cu cai tineri. <

?php include ($ _SERVER [ "DOCUMENT_ROOT"] "/ vstavki / blokvtext2.html".); ?> la conținutul ↑

parc alee

Fiecare dintre aleile flotei românești - tematice. Walk pot fi combinate cu un tur de expuneri diferite.

 1. Mersul pe jos de-a lungul Avenue de fonturi românești. interesant pentru a vedea ce scrisori au fost scrise manuscris. Primele mostre de fonturi datează din secolul al 9-lea, a reprezentat doar 24 de specii de a scrie scrisori în Rusia, de exemplu, celule de animale sau ornamente vegetale.
 • Plimbare pe pictura rusă a vizitatorilor parcului va fi introdus într-o întreagă colecție de piese unice de artă pictate. Mai mult de 30 de variante au fost aduse din diferite părți ale țării mari.
 • Aleea Membrane din România apreciază diversitatea cioplitori de lucru. rame din lemn prelucrate artistic sunt colectate în diferite regiuni, dar ele sunt toate caracterizate printr-o combinație armonioasă de modele și modele, proporțiile elegante și piese de precizie. Este interesant de a vedea asieta, aduse din patria Ivana Susanina.

  ICC și Muzeul flotei românești din Pereslavl - fotografie (2017 sezon)

 • Cu dragoste și imaginația și case făcute pentru păsări, care sunt reprezentate pe Walk of birdhouses.
 • Care au fost steagurile de stat în secolul al 9-lea și în secolul următor? Acesta poate fi găsit de mers pe jos până Avenue de sărbători.
 • Cunoștință cu tradițiile arhitecturale naționale ale unui start bun la Mall stilului românesc în arhitectură.

  Plimbare pe stilul românesc în proiecte de arhitectură prezentate de clădiri din secolul al 19-lea.

  program interesant

  Română în parc nu este doar bun pentru plimbări și muzee de vizitare. Aș dori să se manifeste într-un fel mai activ - vă rugăm să alegeți pe placul lor.

  o abilitate învățat

  Cele mai importante dintre aceste lecții despre - copii. Ele sunt predate secretele de modelare ceramică și lut, decupaj, producția de amulete, jucării, păpuși, cadouri și suveniruri pentru Anul Nou.

  Lecții meserii diferite și interesante pentru adulți. Ele sunt, de asemenea, dispuși să participe la cursuri de master, de învățare ceea ce știa cu maiestrie cum să facă strămoșii noștri.

  Loc de joaca „de viață și de distracție românească“

  ICC și Muzeul flotei românești din Pereslavl - fotografie (2017 sezon)

  Aici, oricine poate transforma temporar într-un țăran din secolul al 19-lea și să încerce să facă față cu preocupările economice, cum ar obișnuite, și apoi dificil pentru omul modern.

  Vizitatorii trebuie să mulgă o vacă, un cal pantof, fân. Ți-e foame - gatiti supa, doar apa va trebui să aducă la jug, și ceai - și chiar se topesc samovar. Într-un mod ludic participanții la program vor învăța despre secretele vieții țărănești.

  După lucrările și vă puteți relaxa. pentru aceasta oferă o distracție distracție, jocuri și concursuri.

  Poiana de basme

  În prezent spiritul rus al parcului nu se poate face fără populare personaje de poveste. Acestea sunt situate pe Poiana basme. Copiii se vor întâlni cu populare personaje populare românești:

  (unele până la 3 metri înălțime) caractere mari din lemn de poveste atrag atentia copiilor.

  Malyshnya fericit să joace pe terenul de joacă. iar copiii mai mari vor fi interesați în satul de lemn construită în stil popular. Fanii „plăcinte de noroi“, cum ar fi într-o cutie de nisip foarte mare de speciile originale.

  distractiv de Crăciun

  1. spectacole de divertisment (copii și adulți) cu participarea părintelui Frost, Alba ca Zăpada și personajele preferate din basme;
 • distracție hilar luând forturi de zăpadă pentru bowling gheață și snegobola;
 • să participe la cursuri de master de Anul Nou;
 • divinație de Crăciun și povești de Crăciun.
 • oaspeții subțir parc se pot bucura de un adevărat mâncăruri românești în restaurantul „Whitefish“.

  Plictisit în parc românesc nu au pe nimeni. În acest loc spiritual al familiei și odihnă pentru toată lumea corporative vor găsi interesante de făcut.