Iată cum să ia examenele! ) - rețete pentru mâncăruri delicioase cu o fotografie

Astăzi la școală ultimul apel. Ei amintesc toate școală, mulți sunt îngrijorați cu privire la testarea centralizată (CSE), și sunt aici pentru un motiv oarecare, doar amintiți-vă cum să predea teste și examene la universitate.Timp de 5 ani de studiu, nu am făcut nici un pinteni și nici nu imprimate sau vyrizala.

Sunt prea leneș să-și petreacă timpul pe ea. Primele cursuri am scris în întregime ea. Și apoi am început să discute cu unul dintre coleg de clasa lor. Ea este director, ea are afacerea ei.

Deci, se imprimă toate pinteni pentru el însuși, și dacă fac ceva necesar, atunci dă-mi.

Uneori este nevoie de două copii ale pinteni pentru ei înșiși, se taie și pentru mine, și dă-mi înainte de examen.Timp de 5 ani, nu am mai văzut cu pinteni, altele - de multe ori)

Principalul lucru - pentru a obține bine în această viață)))

Ps E o persoană bună, un prieten bun, undeva mă va ajuta, undeva i-am spus.

Suntem la universitate, de asemenea, răspunde de imprimare) și apoi se taie, și dacă cineva ar trebui - pentru a distribui)

Tu raschdaete toate, și dă Spurs numai eu si nimeni altcineva, pentru alte Spurs nu))) au)

Ei bine, noi nu înăbuși

Este un lucru pentru a lua un pinten din cutie, celălalt să se facă - acesta este primul, iar al doilea - este acum calculatoare și imprimante - nu roskash, oricine poate lua și de imprimare, cu atât mai mult că standardul este întotdeauna la oficiul poștal este)

Ei bine, facem.
Eu nu funcționează, de exemplu, o imprimantă. Dar, dacă tipăriți și cineva trebuie să - atunci cota

Noi nu am făcut cumva să împartă, am încercat, dar fără întoarcere, aoetomu oprit.