Ia un card de credit on-line

Card de credit - acesta este un produs unic, care vă permite să reutilizeze fondurile de credit, în orice moment convenabil pentru tine și combină multiplele avantaje ale perioadei de grație de până la tot felul de bonusuri și privilegii.Ce să caute atunci când aleg un card de credit?

Limita de credit și rata dobânzii. Nu toate băncile sunt gata să ofere o limită ridicată de pe card, se poate obține debitorilor cu venituri ridicate și stabil și o istorie de credit bună emitenții de carduri bancare.

Pe rata dobânzii afectează valoarea documentelor disponibile, mai multe dintre ele, condițiile vor fi mai favorabile. Ia un card de credit cu dobândă redusă, oferind un singur document, desigur, nu sa întâmplat. Este de dorit să se pregătească în avans 2-3 documente și o declarație de venit.

Perioada de grație. Primul lucru pe care să se uite la ce operațiuni se răspândește, de multe ori valabil numai pentru plata fără numerar pentru bunuri și servicii. În cardul de credit în fața care reprezintă marca „pentru retragere de numerar“ perioadă de grație se aplică chiar și atunci când retragerea de bani de la un bancomat. Aceste propuneri au Banca Moscovei. AK Baruri Bank și Alpha Bank. deci, dacă doriți să utilizați în numerar mai degrabă contactați unul dintre aceste organizații.Acorde o atenție! plată fără numerar este întotdeauna profitabilă, ca și pentru retrageri de numerar băncile percepe un comision, în medie, este egală cu 4-5% din valoarea tranzacției.

Costurile anuale de întreținere. Dacă intenționați să utilizați frecvent cardul, nu aveți nevoie de o limită de credit de mare și diferite privilegii ar fi mai bine să ia un card de credit cu serviciu gratuit. Aceste propuneri au "card de credit doar" Citibank, SKB Bank (Tilt Wheel carte).

De asemenea, este important să ne asigurăm că nu există taxe suplimentare. Acest lucru poate fi o taxă pentru emiterea și re-emitere de carduri pentru rambursarea datoriilor într-un mod special, pentru servicii suplimentare (de exemplu, SMS-notificare).

Pick up o hartă

Luând în considerare recomandările noastre, puteți timp de 10-15 minute pentru a ridica unele de potrivire card de credit. Utilizați selecția care ar elimina propunerile de prisos, și apoi comparați între ele, prin compararea funcțiilor rămase.

Ofertele selectate critic se potrivesc vă pe parametrii de bază, putem proceda la înregistrarea cererilor on-line. Astăzi băncile oferă condiții individuale pentru fiecare client, fiecare bancă are propria listă de revendicări, cu atât mai mult să-l cunosc, cu atât mai bine sunt condițiile.