Huma 7 - metodele de aplicare, instrucțiuni, compoziția, comentarii

În acest articol, hai să vorbim despre acest îngrășământ, huma +7 și utilizarea sa pentru plante.

Huma 7 - metodele de aplicare, instrucțiuni, compoziția, comentarii
Ce grădinar nu ar vrea să crească o recoltă bogată. Și cele mai multe sunt conștienți de faptul că fără îngrășăminte nu pot face. Aceasta este doar despre ce să aleagă produse chimice sau naturale spori sunt în mod constant.Unii fani cred că numai condițiile naturale permit să crească fructele care nu conțin substanțe dăunătoare. Dar ei uită că solul este epuizat de ani de utilizare constantă. Și în fiecare an, devine tot mai dificil de a obține o recoltă decentă. Plantele nu sunt mai puțin decât oamenii au nevoie de vitamine si minerale pentru buna dezvoltare.

pe baza de îngrășământ humus poate fi un excelent fertilizator naturale. Humusul este un produs natural al diferitelor organisme vitale. Prin urmare, în structura sa conține toate substanțele necesare pentru creșterea și dezvoltarea plantelor. Dar nu conta huma îngrășământ complex. Adăugarea la setul obișnuit de necesar.

Descrierea și compoziția îngrășămintelor huma 7

îngrășământ natural, îmbogățit cu micronutrienți recomandat pentru fertilizarea plantelor de interior și de grădină, în primăvara și vara.

Huma 7 se bazează pe humat 80, care, pentru o lungă perioadă de timp a fost o cultură populară în rândul fanilor. acidul humic, în baza căruia a fost creată versiunea anterioară a amplificat cadran 7 microelementelor. Este permis să facă o structură universală nu numai regulator de creștere, dar, de asemenea, îngrășăminte.

Huma 7 - metodele de aplicare, instrucțiuni, compoziția, comentarii
Huma 7 până la 40% este format din humus ridicat. Compoziția sa este completată cu substanțe importante care contribuie la creșterea plantelor puternice și fructoase.

Cantitatea de minerale sub formă de plante disponibile ajută la îmbunătățirea calității solului și sporirea protecției plantări împotriva bolilor.

hrănire de vară a plantelor pentru a îmbunătăți calitatea fructelor și a accelera maturarea lor. Pe lângă humate complex echilibrat + 7 reduce efectele nocive ale metalelor grele și nitrați. Acesta promovează dezvoltarea unui sistem radicular puternic de plante.

Îngrășământul poate fi achiziționat de la magazinele de specialitate. Pretul unui pachet de 10 g nu depășește 20 de ruble.

fertilizarea dozare

Huma +7 utilizat ca îngrășământ lichid și un plante de pulverizare pe tot parcursul dezvoltării culturii, începând cu tratarea semințelor.

Pentru fiecare etapă necesită concentrare specială de îngrășăminte, pentru planta consumă nutrienți în cantități diferite în funcție de intensitatea și amploarea creșterii.

Cum să se înmulțească huma 7 descrise în instrucțiunile anexate pentru fiecare pachet. Acesta conține toate recomandările necesare pentru fertilizarea plantelor.

Standard schema de diluție humat + 7 calculat în raport de 1 la 10. sac Desyatigrammovogo suficient pentru a prepara 100 de litri de lichid nutritiv. În cele mai multe cazuri, această sumă este un inconvenient în gospodăriile particulare.

Huma 7 - metodele de aplicare, instrucțiuni, compoziția, comentarii
Înmuierii de semințe sau pulverizare un fel de cultură este necesară uneori nu mai cești de lichid. Prin urmare, producătorii cu experiență sunt ghidate de culoarea soluției finale. Adăugarea unui mic vârf de cuțit este necesară pentru a aduce lichidul la tonul de culoare slab preparată ceai negru.

 1. Semințele sunt înmuiate într-o soluție nutritivă pentru o perioadă de cel mult trei zile. Dar trebuie să luăm în considerare cerințele unei anumite culturi. plante Krupnosemennym poate necesita o perioadă mai lungă pentru germinare. În acest caz, un container format cu semințe de apă obișnuită.
 2. Răsaduri ar trebui să fie udat cu o soluție de huma + 7 din prima zi după însămânțare. Frecvența alaptarilor nu mai mult de o dată la fiecare 2 săptămâni. Atunci când se utilizează îngrășăminte suplimentare trebuie să-l reducă în volum cu aproximativ 70%. Utilizarea huma ajuta la îmbunătățirea calității solului și a accelera germinare și dezvoltare a răsadului.
 3. Pentru a îmbunătăți fertilitatea porțiune diluată humat + 7 nu sunt necesare. Pulberea este amestecat cu nisip pentru o distribuție mai uniformă. Acest amestec este întins într-un strat uniform pe porțiunea care necesită regenerare. 7 Consumul humate calculat prin zonă. 10 g de 3 mp suficient înainte de a săpat în toamna sau primăvara devreme.

Acesta nu este recomandat să se aplice îngrășământ în zăpadă. Topiți apa poate spăla nutrienți și îngrășăminte nu va da rezultatele scontate.

Important: huma 7 nu conține toate elementele complexe necesare pentru culturile de legume și fructe. Acesta este doar un îngrășământ suplimentar și folosiți-l mai bine decât alternând cu azot și îngrășăminte complexe.

Unii gradinari folosesc Humate pentru pre-preparare a semințelor de cartofi. Legumele rădăcinoase sunt înmuiate în soluție timp de câteva ore înainte de plantare. În opinia acestui tratament ajută la îmbunătățirea rezistenței plantelor la infecții și boli. Conform statisticilor, randamentul bucșelor tratate cu huma, a crescut cu 30%.

Toxicitate humate + 7

Fertilizare este menționată ca a patra clasă de pericol. El nu este dăunătoare pentru plante, insecte și păsări, și nu se acumulează în sol. Substanțe supradozare poate determina inhibarea creșterii plantelor individuale.În cazul în care acest lucru sa întâmplat cu plante în ghivece, atunci este necesar pentru a spăla rinichii destul de o mulțime de apă atunci când udare. Apoi așteptați pentru uscarea stratului superior de sol. În cazuri foarte rare, poate fi necesar să transplant de plante.

Bibliografie recomandată:

Instrucțiuni de utilizare Gumi îngrășămintelor;

Compatibilitatea cu alte medicamente

Studiile de compatibilitate huma au arătat că atunci când este utilizat în amestecuri în rezervor cu pesticide crește eficacitatea protecției plantelor împotriva bolilor. aterizare cu experiență tratate în această compoziție, dată în plus față de cifrele obișnuite cu 35%. Toată perioada de vegetație superioară față de concurenții lor în calitate de frunze și fructe se coc mai devreme.

Huma bine cu EM-medicamente (microorganisme eficiente) cum ar fi Baikal.Centrarea M (utilizator) și Aquillon.

Huma 7 - metodele de aplicare, instrucțiuni, compoziția, comentarii

Huma dă rezultate bune în cazul în sol înainte de plantare îngrășăminte cu azot a fost aplicat și cu apariția răsadurilor efectuate prin pulverizarea frunzelor de plante din zonă.

Atunci când se utilizează huma ar trebui să se abțină de la îngrășăminte cu azot. Acest element face parte din dressing, iar excesul poate avea un impact negativ asupra stării de sănătate a culturilor. humate Când este amestecat cu compuși de fosfor se formează un precipitat insolubil.

Atunci când se utilizează Gumat de potasiu din potasa și trebuie aruncat.

Huma iod + 7

Diferite plante au nevoie de urme de elemente în diferite perioade de dezvoltare necesită ajustarea regulată a unei substanțe în sos.

Prin urmare, experții au dezvoltat mai multe tipuri de gumat, care conțin mai multe minerale, altele decât cele de humus.

Huma 7 - metodele de aplicare, instrucțiuni, compoziția, comentarii
Huma 7 plus față de iod la componentele obișnuite care conțin 0,005 g de iod. Preparatul este deosebit de eficient în alternativ pulverizare și udarea plantelor în timpul formării și maturare.

În opinia Gumat7 iod crește randamentul și amiabil din fructe de tomate, castraveți, vinete și ardei. Prepararea soluției constă în două etape.

 1. Inițial, soluția mumă se diluează la rata de 10 g de cupă pentru preparare (10 litri) de apă.
 2. Soluție de lucru pentru irigarea preparate de la 9 litri de apă și 1 litru de lichid mamă. Consum pentru irigare: 1 până la 5 m l de fluid finit. Sau 2-3 litri un tufiș.

Hranirea se efectuează de cel puțin 3 ori în timpul sezonului și la intervale de 2 săptămâni. În primul rând Fertilizarea trebuie efectuată cel târziu la formarea de flori.

Huma 7 pentru plante de apartament

Pentru a alimenta plante în ghivece în casă nu necesită o astfel de cantitate mare de soluție lichidă care este necesară pentru munca în grădină. Prin urmare, producătorii preferă să cumpere preparate lichide gata. Huma 7 usor de rasa, în cantități mici și depozitate până la 7 zile.

Pentru udarea ghivece mici au nevoie la 200 de grame de soluție. Pentru acele plante care au nevoie de pulverizare regulate poate fi efectuată cu o soluție de huma nu mai mult de o dată pe lună.

Este important să se observe nu numai cantitatea de îngrășăminte, dar, de asemenea, pentru a monitoriza starea unei anumite plante. La transplantare, flori achiziționate în magazinele de specialitate, mai bine pentru a face sol huma, vărsat de apă și să stea timp de mai multe zile.

O astfel de metodă ar îmbunătăți rata de supraviețuire a plantelor transplantate si a reduce riscul de boli. Pe lângă huma crește stresul în majoritatea culturilor, și reduce sensibilitatea lor la un exterior influențe chimice.

Comentarii privind aplicarea huma +7

Eu folosesc huma 7 și inserați Gumi-Omi, deoarece achiziționarea zonei suburbane. Rezultă din utilizarea unui foarte vizibil. Acest lucru se vede mai ales în plantele slăbite. După transplantare roșii, după înrădăcinare, prima udare cu o soluție de huma de cheltuieli. Răsaduri animat la o dată și începe să crească.

După o iarnă a unor plante (cum ar fi trandafirii) uite deprimat, pe jumătate mort, iar când au dezlipit soluție huma vin repede la simțurile lor și încânte înflorire bună. Udarea trebuie sa fie cu o soluție de concentrație scăzută, în cazul în care rugul nu este mare, acesta poate fi turnat direct peste el.
Și se aplică la plantare căpșuni mustață pentru o mai bună și mai rapidă de înrădăcinare.

Atenție! Numai azi!

Huma 7 - metodele de aplicare, instrucțiuni, compoziția, comentarii

Acasă> nutriția plantelor> Feeding tomate - Circuit, care utilizează îngrășăminte. foaie .Podkormku de aditivi minerali pot fi înlocuite prin pulverizare compoziții biologice, de exemplu, gumat.

Huma 7 - metodele de aplicare, instrucțiuni, compoziția, comentarii

Fertilizare Gumi: tipuri, proprietăți, instruktsiyapoprimeneniyu. compoziție. . Exagerati cu gumat. și cu alte pansamente, nu sunt de dorit. Urmați recomandările de pe ambalaj.

Huma 7 - metodele de aplicare, instrucțiuni, compoziția, comentarii

Acasă> Plante Hrănire> Îngrășământ pentru petunii - pansamente de luare de circuit. . carbid, uree, humate de potasiu, magneziu, nitrat de potasiu sau amoniu.

Huma 7 - metodele de aplicare, instrucțiuni, compoziția, comentarii

Cetatea de îngrășăminte - instruktsiyapoprimeneniyu. proprietățile, compoziția. . 5 Efectul asupra culturii hrănire. 6 Aplicație - „Krepysh cu humat de potasiu“ pentru diferite culturi.

Huma 7 - metodele de aplicare, instrucțiuni, compoziția, comentarii

fertiliza plante. .Instruktsiyapoprimeneniyugumata de sodiu. Flori. Adăugarea de îngrășăminte poate realiza plante decorative de mare, crește cantitatea de masă verde.

 • Huma 7 - metodele de aplicare, instrucțiuni, compoziția, comentarii
  Îngrășământ NPK: Properties, ...
 • Huma 7 - metodele de aplicare, instrucțiuni, compoziția, comentarii
  Fertilizare Nitrofoska® ...
 • Huma 7 - metodele de aplicare, instrucțiuni, compoziția, comentarii
  Potash: forme, ...
 • Huma 7 - metodele de aplicare, instrucțiuni, compoziția, comentarii
  îngrășăminte de azot - ...
 • Huma 7 - metodele de aplicare, instrucțiuni, compoziția, comentarii
  Potasiu-magneziu - rapoarte de aplicare
 • Huma 7 - metodele de aplicare, instrucțiuni, compoziția, comentarii
  Ardeii de alimentare - ...