Hrana uscată pentru pisici bosch

"Bosch Sanabel" - un flux de super clasa premium germană. Acestea sunt potrivite pentru pisici de toate vârstele și cu nevoi diferite.

Descriere hrana pentru pisici

Deoarece produsele sunt fabricate într-o fabrică în Germania, ceva despre calitatea componentelor sau a compoziției nici o îndoială. Numai ingrediente naturale sunt folosite în compoziția acestor furaje. De asemenea, nu se aplică diferiți coloranți chimici () și amelioratori de aromă. Acest lucru înseamnă în primul rând, că aceste alimente nu va cauza probleme de sănătate pentru animale de companie.Hrana uscată pentru pisici bosch

Compoziția produselor realizate în Germania

Desigur, este posibil să nu fie potrivite pentru pisici hrana animalelor Bosch Sanabelle, dar se întâmplă cu produsele de orice marcă. Cu toate că, în general, opțiunile de luat masa pot fi oferite de orice pisici. La urma urmei, hrana pentru pisici Bosch are o compoziție echilibrată. Proteinele acestea aproximativ 35% (din care o parte mai mică de origine vegetală). Dacă vorbim despre cantitatea de minerale, atunci ele sunt undeva în 7% (constând din fosfor disponibile, calciu, etc.). Există, de asemenea, un ulei de pește, care este o sursă de acizi esențiali. În plus, ca parte a există alte suplimente utile pentru digestie. De exemplu, afine. Ajută la purificarea ficatului. De asemenea, este inclusă o parte și afine. Acest fruct ajută la prevenirea colmatarea a rinichilor.

Hrana uscată pentru pisici bosch

Există, de asemenea, alte componente utile. De exemplu, yucca aditiv elimină mirosul din gura animalului, precum și a jgheaburilor sale. De asemenea disponibil ca parte din semințe de in. Această caracteristică îmbunătățește tractul gastro-intestinal. semințe de in este util pentru lână. De asemenea, această componentă are o acțiune anti-inflamator.

Dacă vorbim despre compoziția componentelor de alimentare din carne, în special carne de pasăre acolo, dar numărul de ficat este încă prea mult. Avantajul este că procentul de proteine ​​animale este foarte plumb.

Privire de ansamblu de mâncare de pisici. Descrierea celor două linii și produse speciale pentru pisici

Toate furajele această firmă sunt împărțite în două linii. Acestea variază considerabil în compoziție. Primul și linia principală - aceasta Sanabelle. Puteți ridica mâncare pentru pisici orice, în conformitate cu dimensiunea sa, personalitatea, vârsta și nevoile.

Hrana uscată pentru pisici bosch

Un alt conducător - este Bosch Premium. Aici alegerea este mult mai puțin. În calitatea alimentelor este ușor mai rău Sanabelle. Pentru a gusta toate produsele din această gamă este diferit. Există, de asemenea, un aliment care contribuie la eliminarea de lână. Acesta utilizează, de obicei, ingrediente de înaltă calitate. Producția este echilibrată, ca o parte are toate dreptul de suplimente de vitamine si minerale. Pentru prețul, această linie de produse alimentare este mai accesibil decât „Sanabel“. Dar, de asemenea, în calitate, „Bosch Premium“ mai rău. Deoarece ingredientele sunt scrise neclar dacă vorbim despre lista de ingrediente, nu se cunoaște cu exactitate. Prin urmare, este imposibil de a afla exact ce produse sunt incluse în produs.Există, de asemenea, un aliment special Bosch pentru pisici. Este potrivit pentru animalele de până la un an. produse alimentare este de asemenea potrivit pentru pisicile gestante. O astfel de hrana animalelor îmbunătățește imunitatea, și, de asemenea, promovează dezvoltarea corespunzătoare a sistemului musculo-scheletic și dentare. Hraneste ușor de digerat. Aceasta asigură o digestie optimă.

Hrana uscată pentru pisici bosch

Pro și contra alimente „Bosch Sanabel“

În primul rând, ia în considerare avantajele acestui produs. În primul rând, este, desigur, o calitate decentă, ca acest flux de clasa super-premium. În al doilea rând, o gamă largă (de exemplu, bezzernovye pentru grupe de vârstă și altele). În al treilea rând, hrana pentru pisici Bosch pot fi găsite în mai multe magazine. În al patrulea rând, nu există substanțe chimice, prezente componente de înaltă calitate în compoziția acestor produse.

Dacă vorbim despre contra, atunci două dintre ele. În primul rând, există o parte a componentelor, care sunt potențiali alergeni. În al doilea rând, este destul de scump de alimentare Bosch.

Cat alimente: recenzii, proprietarii de animale de companie

Mulți proprietari ca o astfel de produse. Pisicile o astfel de alimentare este, în general, consumate cu mare placere. Uneori, ca medicii prescriu produsele în mod specific, atunci când elevii întâmpinați diverse probleme de sănătate, cum ar fi dinții.

Hrana uscată pentru pisici bosch

De asemenea, proprietarii observați că după ce animalul a fost tradus în hrana pentru pisici Bosch, el a îmbunătățit în mod semnificativ starea de lână. Ea a devenit mai moale, matasoasa. starea animală totală a îmbunătățit în mod semnificativ. Nu sunt probleme cu tractul gastro-intestinal după transferul la feed Bosch a avut nici pisici. Ai putea spune chiar dimpotrivă, animale de companie au devenit mai activi, ei sunt mai interesați în joc.

Unii proprietari place să se hrănească compoziția. El, desigur, nu este perfect, dar suficient de bun.

Din păcate, unele pisici, proprietarii au spus, alergie la alimente „Bosch Sanabel“. La medicii veterinari au sugerat că există o parte din porumb. Este această componentă a multor elevi o reacție alergică.

Prețul de alimentare a companiei

Hrana uscată pentru pisici bosch

Și cât de mult uscată hrană pentru pisici Bosch? 400 grame de ambalaj este necesară pentru a da o medie de 370 de ruble. Două kilograme de alimente uscate această companie este în valoare de 1600 de ruble. Pentru desyatikilogrammovuyu pachet trebuie să plătească 4500 de ruble (în medie). Toate aceste prețuri sunt aproximative. La unele magazine, aceste produse sunt mai scumpe. Deși internetul poate comanda produse alimentare mult mai ieftin.

În cele din urmă, un mic

Acum știi ce este hrana pentru pisici Bosch. După cum puteți vedea, acest produs german o gamă destul de largă, cu toate componentele care sunt utilizate pentru fabricarea de înaltă calitate. Dacă doriți ca mâncarea pentru pisici Bosch, asigurați-vă că alegeți opțiunea potrivită în funcție de nevoile animalului de companie, precum și vârsta lui. Mult noroc la alegere.

Hrana uscată pentru pisici bosch