Hit ulei în cauzele puțuri de bujii și remedii

De obicei, intrarea uleiului de motor în cavitățile de bujii nu cauzează îngrijorare special automobiliști. Dar statisticile arată că, în cele mai multe cazuri, există motive să se teamă pentru funcționarea stabilă a motorului, deoarece uleiul din puțurile de bujii nu ar trebui să fie.


Există mai multe motive posibile pentru care uleiul atinge sondele de bujii, iar acest lucru poate afecta unele nuanțe care ar trebui să fie luate în considerare separat. Pentru a evita să ia mașina la stația de serviciu, puteți încerca să rezolve această problemă, fără a recurge la serviciile de specialiști.
Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să se determine de ce uleiul a ajuns să fie necorespunzătoare. Dacă ați descoperit brusc că industria auto sondele de bujii în ulei, apoi trebuie imediat pentru a urmări în jos cauza, pentru a evita astfel de consecințe negative.

Ceea ce amenință uleiul din puțurile de bujii?

De obicei, această problemă apare mai frecvent la mașinile mai vechi decât cele noi. În cazul în care lumânări în ulei, motivele pentru care acest lucru poate fi legat de faptul că suferă cele mai multe mașini, care au un kilometraj suficient de mare. În cazul în care lumânare se înlocuiește sau atunci când auditul a constatat urme de ulei, acesta este cel mai probabil indică starea proastă a garniturilor care sunt uzate ordine.

mașinile mai vechi necesită de obicei de înlocuire a unui număr mare de elemente de distanțare, nu numai lamelelor sub lumânări, și chiar unii automobiliști cred că pentru a menține mașina într-o astfel de stare în care este posibil, practica arată în continuare că focile problema trebuie rezolvată cât mai repede posibil, în caz contrar impactul pe termen lung asupra funcționării întregului sistem vehiculului în ansamblul său.

Ulterior, prezența uleiului în godeurile bujii poate conduce la faptul că izolarea firelor de înaltă tensiune, care de obicei constă din cauciuc, înmuiată sau să fie corodat aditivi, și, eventual, chiar ulei pe bază (în cazul în care izolația este calitatea slabă), care, în plus față de contaminarea firelor poate duce la închiderea și defalcările circuit electric.În acest caz, curentul de penetrare poate deteriora vehiculul și a altor dispozitive, cu excepția faptului că eșecul șoc electric neplăcut sunt, de asemenea, la unele sisteme, inclusiv electrificate sau cele a căror funcționare depinde de fluidele din interiorul. În plus, problema poate fi agravată de faptul că ei înșiși lumânările vor deveni în cele din urmă inutilizabile, iar viața lor de serviciu poate fi scurtat. Prin urmare, uleiul a intrat sub lumânare nu numai driver-ul va schimba tampoane, dar poate duce, de asemenea, nevoia constantă de a înlocui lumânările. Pentru a evita acest lucru, este necesar să se prevină pătrunderea în continuare a uleiurilor la lumânări.

Ca un auto curat scurgeri de ulei în cavitățile de bujii?

Pentru a preveni intrarea uleiului sub propria lor lumânare, acesta va fi destul de câteva elemente. Alte reparații considerate de exemplul masinii Lada Priora.

În primul rând, aveți nevoie pentru a stoca mai multe garnituri pentru capace și sigilii de supape. Veți avea nevoie, de asemenea, să utilizați un lubrifiant, cum ar fi WD-40, un motor mai curat și sigilii. Pentru sonde de lumânare de reparații se face întotdeauna într-o cameră cu condiții de temperatură normală - fără a curenților de aer și de vânt pentru a preveni lucrătorilor pe suprafața de praf și alți poluanți.

Există mai multe reparații capitale etape succesive:

1.Snachala trebuie să scoateți capacul supapei. receptor. Colector cu necesitatea de a acoperi, și se izolează toate deschiderile pentru a preveni intrarea pieselor străine și a mizeriei în unitate.

2. Când trebuie să decoleze contactul și scoateți tubul de ventilare a carterului. Apoi deșurubați suportul duza și scoateți capacul.

3. Este necesar să se verifice Hydropusher. împingându-l - el trebuie să tragă pe dreapta, la un efort normal. Pumnul-arborelui cu came, astfel, ar trebui să fie direcționată posterior.

4. Apoi, începe faza de demontare puțuri de lumânare - pentru aceasta este un tip special de demontare, care este introdus în bine, și după strângerea piuliței permite să-l demonteze.

5. Aceasta este urmată de etapa principală - înlocuirea garniturii.

Sistemul cules apare în algoritmul invers, etanșantul vechi și fluid lubrifiant trebuie îndepărtate din carcasa lagărului, iar arborele fist trebuie uns cu lubrifiant proaspăt.

Trebuie remarcat faptul că, în absența experienței de astfel de reparații nu este în valoare încearcă să dețină propriile sale, mai ales în cazul în care nu există nici o abilitate cu instrumente.

În acest caz, ar trebui să contactați cea mai apropiată stație de serviciu, în cazul în care un astfel de comportament de manipulare în doar câteva ore, dar garantează o calitate excelentă de reparații.

Astfel, masina pentru o lungă perioadă de timp va servi proprietar, prize sale scânteie și garnituri în godeurile care nu vor trebui să se schimbe prea des.