Hiperpigmentarea pielii cauze, tratament

Note de către Wild Mistress hiperpigmentarea - este aparitia unor pete de vârstă pe suprafața pielii

Hiperpigmentarea pielii cauze, tratament

piele frumoasa, sanatoasa si curata atrage mereu atentia si o face mai atractivă pentru fiecare dintre noi. Pentru a face acest lucru, sau altfel având în vedere natura păstra ten neted, trebuie să facă un efort mare, oferind o calitate a pielii permanente și de îngrijire în timp util.Cu toate acestea, chiar și cu toate regulile de îngrijire a pielii și liniile directoare, pot exista consecințe neplăcute sub forma unor probleme estetice cauzate de stilul de viață nesănătos și expunerea la factorii externi negativi. Până în prezent, una dintre cele mai comune defecte ale pielii este hiperpigmentare.

Hiperpigmentarea pielii cauze, tratament

Ce este hiperpigmentare

În termeni simpli, hiperpigmentarea - este aparitia unor pete de vârstă pe suprafața pielii. Acestea diferă de culoarea de bază a pielii și poate fi tentă maro sau galben. Size pigmentate pete pot varia în funcție de intensitatea depunerilor de pigment în piele, care este focale sau difuze.

Pigmentarea pielii este împărțit în mai multe tipuri, principala printre ei - este pistrui, cloasma, melasma, pigmentare și derma pigmentate secundare periorale. Ele pot apărea oriunde pe corp, în cantități diferite și au dimensiuni diferite. Apariția unei specii de pete de pigment este din diverse motive.

Hiperpigmentarea pielii cauze, tratament

Cauzele de hiperpigmentare

pete nedorite de pe piele pot apărea din diferite motive. Luați în considerare de bază și cele mai frecvente dintre ele. Să începem cu un exces de lumina soarelui. cantitate copioase de radiatii ultraviolete pe suprafața a afecta pielea, având ca rezultat separarea excesivă a melaninei și concentrația sa în anumite zone ale corpului. Acesta este motivul pentru care de multe ori hiperpigmentarea expuse fata, maini, umeri, piept și spate, care ia greul doza de lumina soarelui.

hiperpigmentarea pielii poate începe ca urmare a perturbare a glandelor endocrine, care includ glandele suprarenale și gonade. De multe ori, pete de vârstă apar tulburări metabolice în organism, precum și în timpul perioadei de schimbări hormonale, motiv pentru care această problemă de multe ori se confruntă adolescenții, femeile însărcinate și persoanele în vârstă.

Hiperpigmentarea pielii cauze, tratament

Apariția pete de pigment pe corp poate provoca diferite boli ale ficatului și a sistemului biliar, ca urmare a cărei activitate se deteriorează tractului biliar și acumulat în substanțele toxice nocive ale corpului care afectează în mod negativ pielea și regenerarea acestuia.Luand anumite medicamente, inclusiv tetraciclină antibiotice și medicamente pe bază de acid salicilic, poate determina formarea de pete intunecate ale pielii pe diferite părți ale corpului, care provoacă o mulțime de complexe de inconveniente și cauza.

O atenție deosebită ar trebui să fie luate la proceduri cosmetice pentru curățarea pielii, care pot lăsa, de asemenea, in urma efectelor nedorite ca hiperpigmentare. Acestea includ peeling chimic și tratamente cu laser.

tratamentul hiperpigmentare

În ciuda faptului că hiperpigmentare nu este însoțită de durere și nu acceptă nici un pericol pentru sănătate, aceasta este o problemă de cosmetice, care au nevoie de timp pentru a lupta.

Hiperpigmentarea pielii cauze, tratament

Există mai multe modalități de a elimina hiperpigmentare, cu toate acestea, cel mai bun rezultat aduce un tratament complex. Aceasta include identificarea și eliminarea cauzelor interne ale petelor cutanate, impactul mecanic agenților câmpului petelor de albire și exfoliante, de protecție a pielii în timpul perioadelor de activitate solară ridicată, precum și utilizarea preparatelor pe bază agenților depigmentare, inclusiv acid citric și peroxid de hidrogen .

Înainte de a începe tratamentul, asigurați-vă că să se consulte cu medicul dermatolog și urmați instrucțiunile lui în mod clar. Acest lucru va ajuta la a obține efectul maxim în cel mai scurt timp posibil și de a face pielea mai atractiv și sănătos.

Ridurile. Produse cosmetice pentru netezirea ridurilor (facial)

Ridurile sunt cauzate de pierderea de grăsime și de deshidratare a pielii. Scapa de riduri - aceasta înseamnă pentru a activa circulația sângelui în aceste zone ale pielii, pentru a îmbunătăți elasticitatea țesutului, pentru a normaliza textura pielii și pentru a preveni aparitia de noi riduri.

Cum se camufla cosuri

Camuflaj Acnee - o chestiune delicată, dar reală. Timp pentru a face frunze deghizate, cu toate acestea, mai mult decât de obicei de zi cu zi. Dar rezultatul este în valoare de ea. Învață să faci machiaj corect, puteți fi siguri că la fața locului - nu este o tragedie, ci doar o mică problemă, care pot fi ascunse.

pete maro: cauzele, tratamente, tratamente faciale

Rețete pentru măști de față

Pete maronii adesea asociat cu activitatea hepatică, rinichi sau vezica biliara. Adesea, ele apar după ce trece printr-o sarcina datorita cresterii functiei suprarenale. pete maro pigmentate pot fi asociate cu îmbătrânirea prematură a organismului.

Hiperpigmentarea pielii cauze, tratament

pete maro. Cauze și metode de tratament al petelor pigmentate (Medical Encyclopedia)

Pete maronii pot apărea la orice vârstă. Cel mai frecvent motiv pentru aspectul lor este în curs de îmbătrânire. Dar ura murdăria poate apărea în oameni foarte tineri sub vârsta de treizeci de ani. Care este motivul pentru care o astfel de pigmentare timpurie?

pete maro pe piele

A scăpa de pete de vârstă în casă

Începutul primăverii, soarele strălucește mai puternic. Și este plăcut, și să fie temut. Mai ales cei cu predispoziție la formarea petelor de pe față. Brown a încercat nici o culoare, în special femeile. Oamenii din „semne diabolice“, a fost mult timp numit, și a crezut că au fost harbingers de probleme. Dar, de fapt, nu este nimic să vă faceți griji.

Hiperpigmentarea pielii cauze, tratament

Rețete de la pete de vârstă și pistrui

Cum sa scapi de pistrui și pete de vârstă

Uneori, pe frunte, obraji și temple pot apărea pete colorate, de obicei, maro sau galben inchis la culoare. Pentru a ușura ei se bucură de aceleași facilități ca și în pistrui. Dacă credeți că pistruii nu decora, și vă strica, apoi încercați să scape de ele urmând rețetele de mai jos.

măști de față de pistrui și pete de vârstă

de îngrijire a pielii de primăvară

Primăvara creează probleme pentru față - în unele femei, după expunerea la soare și pistrui pete de vârstă. Ce instrumente sunt cele mai utilizate în primăvară pentru a lumina sau a scăpa de pistrui complet, pete de vârstă, veți învăța a articolului propus.