Hiperhidroza subsuori cauzele si tratamentul remedii medicale și populare

Simțiți-vă încrezător la locul de muncă, nu poate fi în transportul public, în cazul în care axila este întotdeauna miros umed și neplăcut de sudoare! De multe ori, transpirație excesivă cauzează stres fizic. Dar atunci când o persoană nu este deosebit de tensionată, nu în grabă, nu face altceva decât sudoare încă standuri, cauzând disconfort și iritare, atunci este necesar să sune alarma!În medicină, acest fenomen este numit hiperhidroză, iar medicii sunt puternic sfătuiți, de îndată ce începe așa ceva să iasă, căutând tratament imediat. transpirație excesivă nu poate fi privită ca un proces fiziologic natural și, ca regulă, provoacă un anumit proces de boală, despre care, la momentul în care nu știi!

Cauzele subsuoară hiperhidrozei

Hiperhidroza subsuori cauzele si tratamentul remedii medicale și populare
Urmărind pacienții cu transpirație excesivă a axile, trebuie remarcat faptul că, uneori, foarte rar un astfel de lucru este un caracter pur individuală și este o caracteristică a unui organism. Acest lucru poate fi înțeles numai dacă anchetele relevante, cu ajutorul specialiștilor.


In toate celelalte cazuri, o astfel de reacție a organismului poate indica dezvoltarea unor boli grave, cum ar fi tuberculoza sau tiroidita. De multe ori transpira foarte mult plin de oameni care suferă de obezitate. În acest caz, transpirație poate avea nu numai local, ci și general, care este, împreună cu axile transpirate palme, picioare și tot corpul.

Incidența acestui fenomen este, de asemenea, diferit. Cineva transpiră în mod constant în adevăratul sens al cuvântului, într-un moment când alte transpirație excesivă poate să apară rar. De regulă, în acest caz, transpirație provoca stres, anxietate, supratensiunile hormonale, consumul excesiv de alcool.

Poate servi ca un stimul și un exercițiu de scurtă durată, și expunerea prelungită la căldură sau frig. Răcelile, prezența în corpul de infectie, inflamatie, toate acestea provoacă hiperhidroză.

Treptat, transpirație trece, de regulă, este un miros neplăcut care vine din sinusul axilar. rezistent Acest mult sudoare, mănâncă în îmbrăcăminte, lenjerie de pat, și spălați mirosul este foarte dificil!

Am nevoie de tratament?

De fapt, această problemă doare mulți oameni pur și simplu se obișnuiască să trăiască cu ea, nici măcar să ne gândim că, și dacă tratamentul este necesar? În plus, faptul că această imagine pur și simplu „repels“ în jurul valorii, creând o impresie proastă despre persoana transpirație provoacă disconfort intern. Cauze probleme psihologice, ca oamenii devin nesigure, uneori iritat și obținerea într-o societate cu o acumulare mare de oameni începe complexele gratuit, griji și transpira abundent din nou.

Ca o regulă în axilare direct pe haine apar cercuri umede, corpul vine un gust dezgustător și acești oameni încearcă să trăiască închis astfel încât nimeni nu a văzut ... că astfel de probleme nu au un impact asupra carierei tale, nu este permis să strice reputația bolii trebuie, cu siguranță trebuie tratată și mai devreme preferi, cu atât mai bine pentru tine!

Ceea ce provoacă și care este supus infirmității


Hiperhidroza subsuori cauzele si tratamentul remedii medicale și populare
Fără tratament, treptat duce la faptul că, pe fondul hipersudorație începe este inflamarea glandelor sudoripare, dezvoltă masa de boli fungice începe și scutec erupții cutanate purulente țesut, după cum reiese din micile cosuri - inflamate. Zona afectată începe să roșeață, iritație și durere este resimțită în timpul mersului. Există o dorință de a ține mâinile tot timpul ridicat, astfel încât organismul nu atinge.Cel mai adesea astfel de femei sunt în cauză. În acest caz, principalele stimul sunt fluctuațiile hormonale, a crescut caracterul complet afectivitate. Mă doare ca și adolescenți, în timpul formării corpului in timpul dezvoltarii sexuale. Ei bine, ultimul factor de risc - oameni care sunt peste cincizeci de ani. În acest caz, organismul funcționează ca un întreg și glandele sudoripare mai puțin la fel de bine da eșecuri.

Tratamentul subraț hiperhidrozei

În ciuda faptului că boala poate fi atribuită cronice, cea mai mare manifestare în primăvara și vara. Dacă motivul este hormonale supratensiunii, boala se manifestă în orice moment, trece, iar atunci când va exista un nou val este greu de înțeles.

Eliminarea doar suprimarea problemei poate fi iritante. Cauzele Elucidarea transpirații, natura sa, medicul face un accent asupra bolii și au tendința de a extincție sa este redusă și transpirație.

Deci, în primul rând ai nevoie de o persoană pentru a deveni mai rezistente la stres, anxietate este plecat, excitabilitate emoțională a scăzut. În mod normal, cu un astfel de psiholog spune pacientului ce să facă, astfel încât să nu provoace transpirație. Tratamentul paralel al bolii de bază medicamente care sunt administrate patogen.

De asemenea, există metode mai drastice - introducerea de preparate injectabile special concepute pentru blocarea transpirație, distrugerea cu laser a glandelor sudoripare, glandele sudoripare îndepărtarea pe cale chirurgicală. Aceste metode au fost testate și sunt considerate a fi complet sigur, cu excepția contraindicațiile individuale.

Tratamentul subraț hiperhidrozei la domiciliu


Rolul principal este jucat de tratare a apei. Este recomandat de trei ori pe zi, se clătește cu robinet axile spațiu apă. După procedurile de apă este de dorit să se utilizeze antiperspirante medicale, blochează secreția de sudoare, servind astfel rolul de antibiotice, datorită compoziției sale speciale.

soluție salină rășinoase

Hiperhidroza subsuori cauzele si tratamentul remedii medicale și populare
Reduce transpirația scăldat conifer-sare bulion. În acest caz, ca și ace de ceai aglomera (100 g per litru de apă), iar când bulionul sa răcit ușor, pentru că era posibil să se omită în mână, se dizolvă sare per litru lingură. Se spală suprafețele necesare de nevoie cât mai des posibil în timpul zilei, iar fiecare procedură trebuie să fie de cel puțin 15 minute.

bicarbonat de sodiu

Bolul cu puțină apă caldă (2 litri) a fost turnat 2 linguri de bicarbonat de sodiu și axilare limpezite. Aceeași procedură trebuie efectuată pe timp de noapte și în dimineața. mijloace suplimentare pot fi sare de mare în această procedură, care nu mai este adăugat decât o lingură.

Bulion facut din coaja de stejar reduce farmacie pentru o transpirație în timp. Cu toate acestea, un astfel de tratament a apei nu este recomandată mai mult de 3 ori pe săptămână.

romaniță

Aceste proprietăți sunt mușețel, care este preparată în cantitate de 25 de grame la litru de apă și axilare spălate. Mai ales mușețel este bun atunci când apar roseata clar vizibile, scutec erupții cutanate și ulcere. Herb nu va reduce doar transpirație, în primul rând ameliorarea inflamației și iritația dispare.

Brewing 30 grame de rostopască iarbă uscată imediat ce supa sa răcit axilare spălat. Aceasta planta are proprietati antiseptice si este capabil de a preveni dezvoltarea bolilor fungice.

acid boric

pulbere de acid boric, având aproximativ ½ linguriță, diluată într-un litru de tratamente de apă și apă rece efectuate.

În cazul în care medicul a constatat că axilară transpirație excesivă a început în cazul dvs. particular, ca urmare a crescut iritabilitate si stres periodice, trebuie sa bei infuzii suplimentare de plante medicinale, calmeaza sistemul nervos. Acest lucru poate fi musetel, balsam, menta.

Tratamentul cu laser al hiperhidroza a axilelor


Hiperhidroza subsuori cauzele si tratamentul remedii medicale și populare
Mulți a apelat la clinica buna hiperhidroza tratament pentru mijloace de cele mai noi tehnologii. Una dintre cele mai populare tehnologii cu laser este considerat. În acest caz, sub piele la o adâncime de 0,4 cm fascicul laser este introdus, care distruge glandele sudoripare. Mai multe transpirație în zona tratată nu este îngrijorat. În același timp distrus, nu toate glandele sudoripare, iar partea care nu restricționează funcționarea naturală a organismului. Costurile de procedură între 30 și 000 se realizează fără dureri.

Tratament cu Botox pentru transpirația în exces a axile

Deosebit de popular în tratamentul preparate injectabile subraț hiperhidroza câștigă medicamente, create pe baza de toxina botulinica. Printre acestea sunt Botox, Xeominului, Dysport. Componenta principală a toxinei botulinice acționează ca un blocant al terminațiilor nervoase activeaza glandele sudoripare. Site-ul unde încetează de a secreta substanta sudoare este administrat. Abia după opt luni, și care are în ultimele șase, efectul medicamentului este oprit, este nevoie de proceduri repetate.

Aceste medicamente, de asemenea, sunt foarte scumpe, dar ele sunt foarte eficiente! Axile decupată fără durere, contraindicații au practic nici medicamente.

Chiar dacă axile hiperhidroza au devenit o parte din viața ta, și nici măcar nu-mi amintesc, atunci când aveți acest fenomen a început, nu vă faceți griji, puteți vindeca boala! cele mai noi tehnologii moderne în domeniul medicinii au mers mai departe, astfel încât hiperhidroza a fost mult timp considerată o boală problematică.

Revenind pentru injecții periodice cu Botox pot ciobire zone cu probleme pe care va trebui de până la de două ori pe an și jumătate bloc de transpirație pentru un timp! Dar tratamentul cu laser permite si nu eradica definitiv problema!

Cu aceasta citi:

Ce se poate face cu palmele transpirație?