Higroma privind tratamentul mână și o fotografie a tumorii

Higroma perie este unul dintre soiurile de chisturi, care este o formațiune rotunjită densă pe partea suprafeței din spate a încheieturii. În interiorul Educația este lichidul sinovial.O astfel de tumora apare din cauza prejudiciului sau o perie cu inflamația care afectează articulația încheietura mâinii. În plus, perie de higroma pot apărea pe fondul unei sarcini constante pe de o parte, ceea ce se întâmplă atunci când mișcările monotone constante. Tumora este de multe ori muzicieni, programatori și sportivi.

Higroma pe de o parte este o formațiune tumorală benignă, nu provoacă durere, dar unii pacienti au dureri recurente.

Ca regulă generală, perie higroma apare pe articulația încheietură, cel puțin - pe palme. Tumora are o dimensiune diferită, în funcție de gradul de progresie a bolii. Această educație, în cele mai multe cazuri, 1-5 centimetri, care poate fi văzut în fotografie.

Simptomatologia și metode de diagnosticare perie higroma

Higroma privind tratamentul mână și o fotografie a tumorii
De regulă, higroma dezvoltă pentru o lungă perioadă de timp, dar, uneori, formarea pe o perie are loc în mod neașteptat, și câteva zile mai târziu crește până la 3 centimetri.

Educația poate nu se manifestă, și se observă umflarea pe de o parte numai atunci când țesutul din jur va începe să se rănească. Mâinile higroma apare și dispare de la sine după un timp.

Există manifestări clinice perie higroma:

  • a format o tumoare solidă în zona încheieturii,
  • piele în higroma aspect devine dur,
  • dezvoltarea bruscă a bolii înroși pielea,
  • în perie poate apărea durere surdă, care devine mai puternic cu mișcarea,
  • sensibilitatea pielii de mână se schimbă drastic și poate fi mai slab sau mai puternic.

Pentru a efectua un examen suficient de diagnostic de un chirurg ortoped. Pentru a exclude alte boli, uneori, medicul prescrie un examen suplimentar: magnetic - imagistica prin rezonanta sau cu ultrasunete.

În unele cazuri, poate fi necesar pentru a efectua perie puncție pentru a examina conținutul său. Tratamentul depinde de scaunul de etanșare și unele caracteristici ale bolii.

Tratamentul conservator și chirurgical

Aproximativ jumătate din cazuri, tumora poate dispărea de la sine, chiar și în cazul în care tratamentul nu este pornit. Uneori este suficient pentru a reduce tensiunea de pe articulația încheietura mâinii și peria la boala a dispărut.

Cu toate acestea, pentru a obține efectul terapeutic maxim, eliminați persoana care urmează să fie complet încărcați pe pensula. Regiunea bolnave tratament trebuie geluri speciale și unguente cu acțiune antiinflamatorie. Aplicații termice pot fi atribuite, și iradiere cu raze ultraviolete.Higroma privind tratamentul mână și o fotografie a tumorii
Tratamentul conservator în multe cazuri implică străpungere, în special dacă higroma Perii de tendon cavitatea tumorii prin intermediul unei seringi medic evacueaza fluid, și cu ea au intrat agenți glucocorticosteroid inhibă formarea secundară de chisturi.

Această procedură se efectuează sub anestezie locală. De străpungere poate fi eficientă numai în stadiile incipiente ale bolii, adică, atunci când dimensiunea tumorii nu a depășit un centimetru.

În cazul în care higroma pe de o parte are o dimensiune mare, după o anumită perioadă de timp după puncție, formarea apare din nou, mai ales atunci când nu este eliminat cauzele bolii.

După străpungere se aplică la încheietura mâinii de fixare comun bandaj. Acest tratament este continuat timp de cel puțin 5 săptămâni. Dacă o persoană înlătură pansamentul înainte de timp, puteți începe alocarea de lichid sinovial în timpul mișcării.

Izolarea lichid, de obicei stimulează re-formarea de perie higroma ca tumori goale de margine nu au timp să înnădite pe deplin, și astfel, lichidul din nou să cadă în cavitatea tumorii.

tratamentul chirurgical

Higroma privind tratamentul mână și o fotografie a tumorii
Tratamentul chirurgical al periei higroma a avut loc în cazul în care sigiliul este încălcat în mod substanțial a funcției articulare, limitând astfel posibilitatea de mișcări de mână. Cel mai adesea, această afecțiune provoacă durere severă și o nevoie urgentă de a trata.

Tratamentul chirurgical este prezentat, de asemenea, în cazul în care pacientul are disconfort sever și educație nu arata foarte estetic plăcut, astfel încât persoana este frică să arate mâinile. Operația se realizează sub anestezie locală, și de obicei nu durează mai mult de o oră.

capsulă mixtă în timpul intervenției chirurgicale, consolidată în continuare cusătură, ceea ce ar trebui să reducă la minimum probabilitatea higroma recurență. După operație, aveți nevoie de copci în domeniul educației la distanță. Cusăturile nu ar trebui să fie eliminat aproximativ 10 zile, în această perioadă pentru a trata rana ar trebui să fie dezinfectate zilnic și bandaj.

Tratamentul comun încheietura mâinii, după o intervenție chirurgicală se caracterizează prin suprapunerea bandaj de fixare a imobiliza. ar trebui să fie furnizate în comun de imobilitate, timp de 5 săptămâni. Uneori, este nevoie de fixare atelă braț ipsos.

remedii populare pentru eliminarea higroma

Tratamentul de remedii populare higroma nu arată rezultatele dorite, deoarece nu permite să se pe deplin scăpa de educație în mână.

În ciuda acestui fapt, unele remedii populare pot fi utilizate ca auxiliare. Efectul unor astfel de fonduri menite să reducă ameliorarea inflamației și durerii.

Cele mai cunoscute metode tradiționale de tratament higroma mâinii sunt:

  1. comprese calde cu componente de alcool și pe bază de plante,
  2. băi de parafină,
  3. decuplare în apă cu temperatură ridicată.

Treat higroma comprese se completează cu frunze de varză, pelinul tocata, rostopască, lut albastru și roșu, miere și peloid.

Acțiunea de prevenire depinde în mare măsură de motivele specifice pentru care a fost un impuls pentru boala. În cazul în care educația a apărut ca rezultat al activității profesionale, există o mare probabilitate ca după un timp higroma pe de o parte apare din nou.