Hedgehog cu mâinile sale idei interesante și meserii cursuri de master cu fotografii

Ariciul cu propriile sale mâini - o idee originală pentru creativitate în vistieria acestui meșteșugar, care nu numai că îi place să încerce noi tehnici de lucru manual, dar, de asemenea, în mod constant vrea să deblocheze potențialul creativ al copiilor lor. Cel mai mic poate face un animal de pădure, folosind lut moale, iar copiii mai mari vor meșterit cu entuziasm conuri de pin Hedgehog colectate în parc în timp ce mersul pe jos. Hedgehog nostru nu ajunge înțepător, va fi bine, cu un zâmbet dulce. Acest hack este sigur de a deveni o petrecere a timpului liber veselă pentru întreaga familie, și de lucru va lăsa o amintire vie.Hedgehog cu mâinile sale idei interesante și meserii cursuri de master cu fotografii


Ariciul cu propriile sale mâini

Ariciul realizate din materiale naturale, cu mâinile lor - este o idee interesantă pentru creativitatea care va interes nu numai adulți, ci și copii, deoarece pentru a participa la procesul de creație este întotdeauna interesant, iar în acest caz, este de asemenea foarte ușor, pentru că munca vom fi cu cele mai simple materiale și instrumente .

Pentru munca, avem nevoie de o pereche de foarfece și papetărie cuțit ascuțit, minge de spumă (avem nevoie de o jumătate, astfel încât să puteți utiliza orice formă sferică, de exemplu, un recipient din plastic de jucării pentru copii). Pentru inregistrare va folosi cablurile și boabe de cafea, dar, de asemenea, avem nevoie pentru a picta maro.

Hedgehog cu mâinile sale idei interesante și meserii cursuri de master cu fotografii


Așa că Ariciul avea ochi genial rourat, vom folosi mărgele negre sau butoane. Hack pentru a obține o nevoie constantă de carton. Și vom lua diferitele elemente ale decorului, acestea vor fi, de asemenea, împrumutat de la natură pentru a decora meșteșugurile noastre parfumate pe care le luăm batoanelor de scorțișoară, anason stele, felii uscate de lamaie si portocala. Hedgehog atât de drăguț, nu numai umple casa aroma unica, dar, de asemenea, să devină o parte a compoziției de Crăciun, suvenir frumos pentru prietenii tai.

Să începem cu elementele de bază: o minge de spumă sau un material plastic (care sa dovedit a fi la îndemâna dumneavoastră) pentru a fi tăiat în două jumătăți. Pentru un arici, avem nevoie doar de o jumătate, astfel încât de la o astfel de minge obțineți două meserii, o poti face singur, și pentru a efectua oa doua oferta copilul. Cu toate acestea, avem nevoie de o mică bucată de spumă (spumă de ambalaje pot fi luate de aparatele): această piesă ar trebui să fie tăiat cu grijă, cu un bot ascuțit cuțit pădure nostru frumos.

Carton ar trebui să fie tăiat un cerc cu diametrul este același ca și secțiunea transversală a ghemului de bază. Spuma de bază-bilă și un gol pentru fețele lipite cu un lipici silicon, lipici partea de jos din carton. Apoi, aveți nevoie pentru a decora pentru a obține elementele de bază: ajutajului sforii folie, cu bile de vopsea și de vopsea maro. substrat carton inferior este, de asemenea, necesară pentru a decora cu sfoară, lipire-l într-un cerc.

Hedgehog cu mâinile sale idei interesante și meserii cursuri de master cu fotografii


Acum puteți începe să proiecteze boabe de cafea podelochki, care va semăna cu ace. Boabe de cafea va fi fixat pe lipici, iar prima serie va merge în mijlocul eboșe noastre, așa cum se arată în clasa de master, deci va fi mai ușor să se lipi de cereale simetric figura sa dovedit curat.

Astfel, rând cu rând, este necesar să se acopere complet piesa de lucru cu boabe de cafea, le lipire cu atenție la adeziv siliconic, care va asigura o fixare sigură. La final, se poate lipi ochi ca mărgelele.

Ace poate fi blocat pe stick-ul anason stelat și scorțișoară, învelit cu sfoară. ca rezultat aveți câteva minute pentru a obține un arici fermecător hack propriile lor mâini. literalmente realizate din resturi de materiale.

Dacă alegeți să dea prietenul ei la aniversarea de o grămadă de bani. un astfel de arici ar fi un mare plus pentru cadouri de bani, și le puteți aranja într-o singură compoziție.

Hedgehog cu mâinile sale idei interesante și meserii cursuri de master cu fotografii


Ariciul de la conuri cu mâinile lor

Cute arici de la conuri cu mâinile lor poate deveni o adevărată operă de artă, dacă este făcută cu atenție, urmați sfaturile noastre. Hack interesul și copilul ca material de bază pentru creativitate în acest caz, este argila. Adulții pot lua o figurina cusătoreasă și polimer argilă la un suport durabil, vă dau placere pentru anii ce vor urma.

Clay, am ales să pună în aplicare ideile creative de negru și bej (maro deschis) de culoare. Pentru un arici - un con de pin, arata ca animal dovedit pufos. Pentru a plasa ochii, se prepară o pereche de margele negre. De asemenea, în acest proces, avem nevoie de lipici, ata dentara, pensula si fard de obraz.Hedgehog cu mâinile sale idei interesante și meserii cursuri de master cu fotografii


lut maro deschis bine framanta in mana, materialul a devenit maleabil și maleabil pentru deformare. Primul lucru pe care trebuie să se rostogolească o minge de plastic, după ce conul și apăsați-l pe partea plată a conului, astfel încât se va ciocni nostru de animale corp mic, și vom construi din plastilină bot ascuțit. Vârful conului ar trebui să fie ușor ridicat până la un nas carn dovedit.

Toate etapele de punere în aplicare a articolelor din conuri Ariciul cu mâinile sale implică lucrul cu lut, deoarece corpul am făcut deja. În cele din urmă se poate decora doar ciuperci decorative sau de mere, frunze de toamna, care a căzut pe ace, creatura lung a călătorit prin pădure.

Hedgehog cu mâinile sale idei interesante și meserii cursuri de master cu fotografii


Nasului trebuie să fie făcut cu ajutorul lut negru, la urechile vor folosi argila maro, precum și pentru picioare și a picioarelor pentru a face realiste și urechi, ar trebui să le facă o crestătură, folosind o scobitoare. Labele vom efectua nu numai o funcție decorativă, animale noastre trebuie să fie stabil, astfel încât să atașați picioare cu atenție, verificarea stabilității meșteșugurilor.

Pe fata, este necesar să se facă o gură zâmbitoare, Pentru a face acest lucru, puteți face un bine în plastelină cu o scobitoare, sau de a folosi un pai de cocktail, cu care se poate face gura pentru a forma un «U». Obrajii și urechile ar trebui să fie stabilite pe Rouge pentru a adăuga realism locuitorii de pădure.

Hedgehog cu mâinile sale idei interesante și meserii cursuri de master cu fotografii

Ariciul cu propriile sale mâini pentru grădină


Cifrele pentru grădină pot decora teren agricol dvs., atât iarna cât și vara, ei arata foarte bine și înălțătoare, dar costul lor ridicat este adesea repels hostesse, astfel încât acestea să vină cu un interesant soluții de casă. Că Hedgehog cu propriile sale mâini pentru gradina pe gustul tau, pentru ca o astfel de creatură vesel trage cu ochiul din frunze verzi sau căzute cu siguranță să nu fie lăsat nesupravegheat.

De la punerea sa în aplicare, vom folosi materiale naturale, durata de viață a acestei figurine gradina va fi de scurtă durată, cel mai probabil, pentru iarna grea, își va pierde aspectul său elegant. Dar există plusuri - primăvara va fi capabil să se stabilească pe site-ul noului Urchin frumos.

Hedgehog cu mâinile sale idei interesante și meserii cursuri de master cu fotografii


În funcție de dimensiunea de meserii dumneavoastră de toamnă trebuie să fie luate și numărul corespunzător de lovituri, ele pot fi colectate în parc. Conurile alege o altă dimensiune, veți avea nevoie atât de mici și mari.

Pentru a forma baza avem nevoie de o sticlă de plastic și un castron de fier (nu te superi), dimensiunea bolului ar trebui să fie suficient de mare pentru a se potrivi cu gura de scurgere a sticlei dovedit gol pentru Hedgehog viitor. Sticlă, se taie gâtul (va trebui să alegeți o sticlă de plastic, care se îngustează spre gât), această parte vom folosi pentru a forma nasului, iar restul dintre noi nu au nevoie.

Hedgehog cu mâinile sale idei interesante și meserii cursuri de master cu fotografii


gât din plastic poate fi încălzită ușor peste un foc la plastic a fost moale și ușor îndoiți, astfel încât să obțineți un nas cârn curios. A primit o parte trebuie să fie conectat (lipite), cu un bol de fier, care va servi ca un vițel.

Bol trebuie să fie lipite conuri că acestea sunt acoperite complet ei. O sfoară bot folie. Ochi pentru un arici poate fi cumpărat în magazin și stick la față și nasul său va servi ca un dop în negru (pot fi vopsite în alb cu vopsea neagră).

Doar o jumătate de oră ați făcut un arici drăguț de conuri. care va trăi acum în grădina ta.

Hedgehog cu mâinile sale idei interesante și meserii cursuri de master cu fotografii


Cum sa faci un arici cu mâinile lor

Pentru a face un arici bomboane, aveți nevoie pentru a forma mai întâi ușor baza cu ajutorul foliei. Cu aceasta se poate face un vârf și corp ascuțit de grăsime, în plus, într-un astfel de cadru poate fixa cu ușurință elemente de dulce.

Pentru munca aveți nevoie de bomboane - fie că este vorba de trufe sau alte dulciuri. Pentru a crea un buchet de bomboane de ciocolată cu ace au nevoie de film de ambalare - maro, galben, transparent, și să hack factură avansat. Fiecare trebuie să ia bețișoare de lemn nou-nouț.

Pentru a forma un ac, trebuie să luați câteva pătrate de hârtie de ambalaj: poate fi tăiată diferite dimensiuni, atunci mici colțuri sunt de lungimi diferite, și ariciul obține pufos și foarte frumos. Pătratele transparente înfășurat bomboane, banda de legat de un băț de lemn și apoi, de asemenea, banda primotat în pliate de patru ori mai mare decât hârtia de ambalaj pentru lipirea numai colțuri.

Problematic băț băț de lemn într-un cadru dens de folie, astfel pre-orificiu poate face cu o sulă și apoi „plantat“ în băț gaura, fixarea picăturii adeziv. Împreună cu elementele bomboane pe corp poate fi atașat la flori naturale sau artificiale. Hedgehog Toamna cu propriile mâini pot fi completate cu frunze colorate căzute.

Hedgehog cu mâinile sale idei interesante și meserii cursuri de master cu fotografii


costum de arici cu propriile lor mâini


Ariciul - creatură frumos și natură, o adevărată bucurie pentru copil, nu este de mirare că este în acest caracter copilul tau vrea sa fie reîncarnat în noul an sau toamna mingea în școală, și ai nevoie urgent să se pregătească propriile lor costum de arici cu mâinile.

Hedgehog cu mâinile sale idei interesante și meserii cursuri de master cu fotografii


Nu este o sarcină ușoară - de a face acul pe costumul nostru pentru acest masterat sugerăm să utilizați spumă. Veți avea nevoie de o spumă groasă de 2 cm, care trebuie să fie tăiată în fâșii cu o bază pătrată, apoi ascuți delicat foarfece. Pentru a da culoare realist nou-nouț, care au nevoie pentru a picta în guașă, amestecat cu adeziv alb. În cazul în care ace seacă, ele pot fi cusute la vesta.

Masca poate fi decupat din carton sau, de asemenea, realizat cu ajutorul spumei, garnisit cu ace de spumă capota.