hairbrush păr bun - revizuirea cele mai bune modele cu fotografii și prețuri

hairbrush păr bun - revizuirea cele mai bune modele cu fotografii și prețuri
Foto: perie de par uscator

Creați un stil elegant și elegant, în timp ce părul uscat și le conferă un aspect îngrijit ajută peria de păr de păr. Această invenție a fost pur și simplu indispensabil pentru milioane de femei din întreaga lume! Acum este mult mai ușor să aibă grijă de părul lor, și acasă, puteți obține efectul de salon stil.Selecția de uscătoare este foarte mare - aproape fiecare companie și-a dezvoltat propria gamă de duze speciale și perii. Înțelege acest interval este uneori dificil, dar vom încerca să creeze o mică trecere în revistă a celor mai populare produse în acest domeniu. Deci, ce iese în evidență este o perie de păr bun, comentarii de consum și recomandările producătorilor înșiși.

Reguli de bază ale uscătorului cu o duză

hairbrush păr bun - revizuirea cele mai bune modele cu fotografii și prețuri
Foto: Aplicarea unui uscător de păr cu o perie

Indiferent de păr. Mulți consumatori spun că aceste dispozitive sunt mult mai ușor de utilizat pentru hair styling scurt - până la umeri. Într-adevăr, părul scurt, folosiți un uscător de păr cu o perie este mult mai ușor, dar nu exclude posibilitatea utilizării lor pe lungimi de păr. Singura întrebare este că, în procesul de pre-formare va dura un pic mai mult timp.

Utilizarea produselor de styling. Acest produse cosmetice de îngrijire a părului proiectat special pentru a facilita procesul de plasare în sine. Fondurile vor nu numai ușor și rapid, pentru a crea un aspect îngrijit, dar, de asemenea, proteja parul de uscare, pentru o lungă perioadă de timp pentru a menține un stil de succes intacte.

Cele mai populare modele de uscătoare de păr cu o perie

Piața oferă un număr foarte mare de modele pentru dispozitive de uscare și styling. Acestea sunt prezentate ca un brand bine-cunoscute, și companii destul de nepopulare. În studiul nostru, am ales cele mai bune uscator de par hairbrush pe parametri, cum ar fi calitatea, ușurința de utilizare și de preț. Deci, ce modele sunt cele mai populare în rândul consumatorilor?

BaByliss 2736 E

hairbrush păr bun - revizuirea cele mai bune modele cu fotografii și prețuri
Foto: Fen-perie BaByliss 2736E

uscător de păr hairbrush Babyliss 2736 E este foarte ușor de utilizat. Pentru o varietate de păr în kit-ul a inclus 4 duze, și păr natural vă permite să facă parul neted și mătăsos. Designerii au încercat să aparat stabilit și foarte ergonomic, care este de asemenea echipat cu un sac de cosmetice convenabil pentru depozitare și transport. Produsul este caracterizat prin viață lungă și este prevăzută cu o garanție.

Se poate observa unele dezavantaje - având doar o singură viteză de rotație, utilizarea aerului cald suficient pentru stivuire, nici convenabil pentru agățat bucle. În plus, un astfel de dispozitiv de cost nu este ieftin - în jurul valorii de 6.000 de ruble pe site-urile de magazine on-line.

BaByliss AS120

hairbrush păr bun - revizuirea cele mai bune modele cu fotografii și prețuri
Foto: Perie de păr BaByliss AS120

O altă familie de model BaByliss, care se descurcă și cu funcțiile sale. Include 4 sfaturi utile și depozitare sac. Acest uscător permite stivuirea, fără uscare a părului și puful efect eliminarea.
Unii consumatori spun inutilitatea unui număr mare de duze, care sunt de multe ori pur și simplu nu este utilizat. De asemenea, de deficiențe pot fi identificate că acoperirea ceramică este de multe ori nu rezista la căldură și în cele din urmă începe să se crape. Iubitorii de echipamente de înaltă calitate, va trebui să furculiță un pic - acest model va costa aproximativ 5.000 de ruble.

Scarlett IS-533

hairbrush păr bun - revizuirea cele mai bune modele cu fotografii și prețuri
Foto: Elegant perie de păr uscător de păr Scarlett-533

Design elegant și corp ușor face destul de acest lucru practic uscător. Cu sarcinile lor dispozitiv se descurcă, grosiera Fire perie poate rezista chiar și modul intensiv de utilizare și a părului gros. O atracție specială a prețului produsului a - cumpara perie de păr poate fi doar 1500 de ruble.

Pentru un cost redus și uscător de păr are caracteristici adecvate - motorul slab nu este întotdeauna face cu parul deosebit de gros, astfel încât peria încetinește și frânele. O altă dezamăgire pentru consumatori a fost lipsa de modul de aer rece, cu rotirea periei, care nu permite să se stabilească rezultatul instalării. Șanse eșec suficient de rapid, astfel încât să acorde o atenție la existența garanției. Dar, pentru prețul este un uscător de păr mare!

philips HP8664

hairbrush păr bun - revizuirea cele mai bune modele cu fotografii și prețuri
Foto: uscător de păr Philips HP8664 cu atașament perie înlocuibil

Printre deficiențele pot fi identificate eșecul rapidă a firelor de perie - parul moale, cu timpul și utilizarea grele pot începe să se deformeze.

bosch PHA2662

hairbrush păr bun - revizuirea cele mai bune modele cu fotografii și prețuri


Foto: Bosch PHA2662

Uscător este potrivit pentru utilizarea acasă, dar, de asemenea, va crea un bine îngrijită de stabilire într-o călătorie lungă, distins prin compactitatea si versatilitatea sa, kit-ul include trei atașamente și geantă de transport convenabil. În timpul funcționării este asigurată hrana uscător de aer rece, viteza de schimbare și ionizarea.

bosch PHA5363

hairbrush păr bun - revizuirea cele mai bune modele cu fotografii și prețuri
Foto: Uscator perie de păr Bosch PHA5363

Cost redus și creează caracteristicile corespunzătoare ale modelului - suficient de putere mică, unele descrieri discrepanță de produs și, de fapt, destul de repede eșec din cauza unor circumstanțe dincolo de consumator.

Braun AS 330

hairbrush păr bun - revizuirea cele mai bune modele cu fotografii și prețuri
Foto: Perie de păr Braun AS 330

Uscător este convenabil potrivit pentru bucle mici, de stabilire și bucle mari, puteți adăuga rapid volum și aspectul îngrijit. Modelul are 2 moduri 2 și viteza de încălzire, setul include trei duze de dimensiuni diferite.

Modelul nu oferă lucruri plăcute - ionizare și aer rece. De-a lungul timpului, carcasa uscător de păr începe să se încălzească, și în modul de operare viguros nu menține materialul în și în afara sistemului de duze. O astfel de achiziție va costa o medie de 2300-2700 de ruble.

Rowenta CF 9320

hairbrush păr bun - revizuirea cele mai bune modele cu fotografii și prețuri
Foto: Uscator de par styling perie Rowenta CF 9320

hairbrush păr tradițională cu toate funcțiile necesare - furnizarea de rece funcția de ionizare a aerului a duzelor de rotație. Sunt incluse 2 duze diametru diferite. Ergonomie excelentă vă permite să dețină în mod convenabil părul în timpul coafării.

Unul dintre dezavantajele majore ale produsului este greutatea sa - pentru utilizarea pe termen lung a modelului este destul de greu, pentru a primi periodic mâinile obosite. Modul de aer rece furnizat flux cald, iar temperatura de modul de funcționare uscător suficient de mare, care poate deteriora părul și duzele. Costul dispozitivului de aproximativ 2500-2700 de ruble, ceea ce este destul de îndeplinește calitatea prescrisă.

Panasonic EH-KA81

hairbrush păr bun - revizuirea cele mai bune modele cu fotografii și prețuri
Foto: Uscator de par perie Panasonic EH-KA81 cu duze

Un număr mare de duze vă permite să experimenteze diverse metode de stivuire și de uscare a părului. Duzele convenabil fixat pe șasiu și fixat în siguranță. Toate perii sunt fabricate din silicon, care permite de a proteja pielea capului si extinde in mod semnificativ durata lor de viață. Modelul este prevăzut cu trei regimuri de temperatură și operarea cu 3 viteze. În același timp, toate acestea distractiv poate costa aproximativ 1.500 de ruble.

Consumatorii act de deficiențele de comutator incomodă, care, uneori, provoacă includ alt mod de viteză. De asemenea, rețineți duzele mari de dezordine inutile, care nu sunt utilizate, și sac de depozitare dimensiuni prea voluminoase.

Valera Turbo Style 1000 Tourmaline (603.01 / B)

hairbrush păr bun - revizuirea cele mai bune modele cu fotografii și prețuri
Foto: Valera Turbo Style 1000 Tourmaline

Consumatorii sunt extrem de apreciat calitatea înaltă a uscătorului, să aibă respectarea deplină cu toate cerințele. Acesta vă permite să creați o stivuire elegant, alinierea păr, trage pufos. Modelul are un design elegant, de culoare strălucitoare, simplitatea și ușurința de utilizare. Acest uscător de păr va costa o medie de 3000-3300 de ruble, în funcție de locul de achiziție.

deficiențe evidente cu greu văzut, ceea ce nu este surprinzător, deoarece acest model este produs de tehnologia elvețiană. Unii utilizatori au raportat numai duzele de încălzire în timpul funcționării continue.

Lamark LK-1245

Foto: uscator de par perie Lamark LK-1245

Perie are un design luminos - un stilou elegant arată luminos și rândul său, imediat atrage atenția. Este suficient dispozitiv simplu de 1000 de wați. Acesta vă permite să utilizați un uscător de păr în două moduri, de uscare convenabil și păr punerea. Astăzi, acest model va costa aproximativ 1.500 de ruble, care, de asemenea va mulțumi consumatorilor.

Unii utilizatori au raportat flux de aer prea puternic, care deshidrata parului si scalpului. De asemenea, nu este foarte confortabil atașament-perie, care va fi greu pentru parul foarte sensibil. Prin urmare, este important să se acorde atenție acestui fapt, în cazul în care parul necesită îngrijire mai atentă.

SUPRA-2040N PHS

hairbrush păr bun - revizuirea cele mai bune modele cu fotografii și prețuri
Foto: SUPRA-2040N PHS

Membrii spun capacitate uscător de păr bun, prezența atașamentelor funcționale care permit tragerea și coafa părul. uscător de păr pot fi de asemenea folosite pentru uscarea normală a părului, fără atașamente. Modul de lucru la rece furnizate efectiv de aer rece. Deosebit de mulțumit de faptul că produsul este destul de scump - achiziția va costa 1000 de ruble.

Dezavantajele modelului este stabilitatea scăzută a periei - în condiții de utilizare grele și de lucru cu temperaturi ridicate își pierd rapid vilozităților aspect îngrijit.

Vitek VT-2378

Foto: Vitek VT-2378

Acest model are un design elegant, o combinatie de succes de scară roz și gri, astfel încât este în primul rând plăcerea estetică. Pentru toate setat pentru a crea o husa convenabil cu Velcro, care vă permite să stocați în mod convenabil și transporta uscător de păr. Pentru a proteja părul și chiar de distribuție a căldurii în modelul prevăzut o duză ceramică și ionizarea aerului. Toate acestea va proteja parul în timpul coafării.

mecanism de rotire destul de fragil se pot distinge între dezavantajele modelului, care de multe ori chiar și sparge este utilizat pentru scurt timp. Dar părul lor valoare este destul de decente.

În cazul în care pentru a cumpăra un uscător de păr-perie

hairbrush păr bun - revizuirea cele mai bune modele cu fotografii și prețuri
Fotografii: În cazul în care pentru a cumpăra un uscător de păr-perie

O gamă largă de echipamente pentru îngrijirea părului și styling oferă numeroase magazine online, site-ul AliExpress și piețele de desfacere, cum ar fi. În fiecare oraș, cele spumante de Vitrine centre comerciale oferă o mare selecție de produse. Atunci când cumpără uscătoare de păr important să se acorde o atenție nu numai cu privire la caracteristicile modelului, dar, de asemenea, pentru fiabilitatea vânzătorului. Pentru aceasta trebuie să acorde o atenție la următoarele lucruri:

  • Ambalarea trebuie să respecte conținutul să fie întregi și nedeteriorate;
  • caracterul complet al mărfurilor specificate în instrucțiunile și trebuie să fie exact la fel;
  • funcționarea dispozitivului poate fi verificată la fața locului în magazin sau în prezența unui angajat de livrare expres, conectarea la sursa de alimentare;
  • fiecare furnizor oferă o garanție pentru produsul dvs. - aceasta poate varia în funcție de marca, dar întotdeauna prezent. Standardul este disponibil pentru cel puțin 1 an de utilizare de garanție.

Aceste sfaturi simple va ajuta să evitați lucrul cu vânzătorii fără scrupule și escroci simple care încearcă să vândă produse false sau defecte.

Dacă aveți nevoie de o perie de păr de încredere, feedback-ul consumatorilor va ajuta să înțeleagă principalele caracteristici ale produsului. Dar, în același timp, fiecare cumpărător potențial rămâne propriile lor interogări la calitatea și funcționalitatea produsului. De aceea, fiecare model este o gamă foarte mare de bunuri de uz casnic găsește un cumpărător. După ce a studiat cu atenție pe piață, veți găsi convenabil pentru tine păr-perie, care va satisface așteptările dumneavoastră pentru prețul și calitatea muncii.