haine antistatice la domiciliu - un necesare și indispensabile

Țesături sintetice vin în viața noastră, și nu ne putem imagina că poți face fără aceste produse puternice și atractive. Există doar un singur inconvenient mic - electricitatea statică, care este inevitabilă atunci când poartă articole din dulap sintetice. In timp ce ingrijora anulat, pentru că în condițiile de astăzi este ușor de a cumpăra sau de a face haine antistatice la domiciliu. Și apoi scântei și pârâituri vor rămâne pentru totdeauna în trecut.haine antistatice la domiciliu - un necesare și indispensabile

Avem de a face cu antistatic

Ce este acest instrument miracol este capabil de manipulare problema hainelor electrificate? Antistatic - compoziția chimică, după aplicarea care lucrurile nu se lipesc de picioare și nu bate o descărcare de gestiune mic curent. haine antistatice vin în diferite forme, dar spray este considerat a fi cel mai eficient. Este simplu de utilizat: pulverizat direct pe haine si elimina inconvenientele.

Spray-urile, la rândul lor, au, de asemenea, un sub-specii:

  • agent antistatic, cu adaos de alcool etilic;
  • antistatic pe bază de apă.

Primul este caracterizat prin faptul că, în doar câteva minute pentru a se evapora de îmbrăcăminte. Cu toate acestea, ea are un dezavantaj major: un miros neplăcut, toxic, care este, de asemenea, mai mult și durează o perioadă lungă de timp. Când utilizați este mai bine pentru a deschide fereastra, și aproape, numai pentru a finaliza întreaga procedură. Ai nevoie să se spele hainele de multe ori bine după aplicarea unui agent antistatic cu etanol.

Nu trebuie să uităm că o astfel de pulverizare poate provoca o reacție alergică. Observând aspectul său, da imediat la aplicarea sa. Ar fi o pastă excelent înlocuitor care se dizolvă în apă sau agent de clătire.

În prezent, aparatele de aer condiționat disponibile, Balsam pentru albituri cu adăugarea unui agent antistatic, acesta permite chiar și în timpul spălării pentru a rezolva problema urgentă.

În ceea ce privește antistatic pe bază de apă, este mult mai sigur, și numai în cazuri rare, provoca o reacție alergică atunci când ajunge pe piele, deoarece suprafața de haine el dispare numai cu trecerea timpului.

Înlocuirea magazin antistatic

Achiziționați antistatic - soluția perfectă. Dar există mai multe căi de atac populare. Și pentru a determina ce este cel mai bine, este în valoare de o încercare, iar cei și alții, și apoi pentru a compara și alege.Metodele de preparare diferite antistatic, aceasta este una dintre cele mai comune.

haine antistatice la domiciliu - un necesare și indispensabile

Procesul întâi. Simplu și ieftin

Va folosi oțet regulat. Adăugarea în timpul hainele de clătire, va fi capabil să livreze materialul din acumularea de electricitate statică. Plus oțet este faptul că se afișează orice reziduu de săpun. Și dacă este amestecat cu sifon (6: 1) și se adaugă o jumătate de ceașcă de acest amestec, materialul este moale și parfumat.

Metoda doi, creând efectul de balsam

Pentru a prepara un agent antistatic, în acest mod, aveți nevoie de:

Raportul dintre componentele de mai sus - 2: 3: 6.

O jumătate de ceașcă de această soluție va face minuni și lucruri va scuti de energie electrică inutile.

haine antistatice la domiciliu - un necesare și indispensabile

A treia cale - cu aplicarea de sare

1 linguriță de sare, a adăugat la 10 litri de apă ar fi un înlocuitor excelent pentru un agent antistatic disponibil în comerț.

Metoda patra - apă rece citric

Folosindu-l să clătiți, vă puteți ameliora lucrurile preferate de electrificare.

Metoda cincea - soluție pe bază de balsam de rufe

Cateva linguri de dedurizare a adăugat la un pahar de apă, amestecul rezultat se agită bine și se toarnă într-un flacon spray. Disipate obține fonduri direct pe haine, decideți problema curentului de descărcare de gestiune și pârâituri. Deci, te poți descurca și covoare.

haine antistatice la domiciliu - un necesare și indispensabile

Sfaturi exercitarea

În plus față de metodele enumerate mai sus, există încă mici secrete pentru fiecare zi.

  • Chilot sau ciorapi freca pe fusta si rochia ei și a provoca o pocnituri caracteristică. Evitati-l la fel de ușor ca și picioare doar răspândit în crema de obicei de mână. Acesta formează un film pe picioare, prin care se reduce frecarea. În această situație, puteți utiliza, de asemenea, o bucată de săpun: să fie suficient pentru a le ține în ciorapi sau fusta din interior.
  • mijloace simple, care nu cunoaște fiecare femeie este apa. Netezit fusta ei cu mâinile ude, electrificare pot fi eliminate. Singurul negativ - acest lucru are efect pentru mult timp.
  • extravagant Destul este o respingere completă a synthetics: articole din acest material - nici o problemă. Nu se acumulează descărcare de materiale naturale, cum ar fi matase, in, bumbac. Puteți da preferință pentru ei.
  • Ei bine, dacă nu absolut refuza, puteți încerca o combinație de elemente de garderobă realizate din țesături naturale și sintetice.

Cele mai multe dintre fete au ales deja mijloacele care sunt cele mai eficiente, si a rezolvat problema cu electricitate statică.

Hudey ușor (rezultatul de 25 de zile)

De ce dieta persistente nu aduce rezultate vizibile, și duce numai la frustrare și depresie, și modul în care toate la fel pentru a pierde în greutate, în scopul de a:

Arde de grăsime în special în zonele cu probleme