Guzman de îngrijire la domiciliu

Guzman, floarea care stă în familia bromeliad, probabil, în primul rând. Poate că în clasificarea „academică“, acesta nu este cazul, dar la nivel de gospodărie, este atât. Cele mai multe gradinari novice cunoștință lui cu această familie glorioasă începe cu Guzman. Și numele, de altfel, oarecum distorsionate. De fapt, scrie și să vorbească în mod corect - Guzman, după cum numele ei a fost numit A. Guzman, botanică din Spania. În sălbăticie, familiar nouă cameră de flori Guzman găsite în America de Sud și Centrală.Un pic despre planta

Guzman, o floare luminos, culoare cea mai mare parte monocromatice, dar sunt, de asemenea, colorate, cu dungi, cu dungi transversale sau longitudinale. În zonele din habitatul său natural este un plante cu adevărat gigant. Diametrul orificiului de ieșire ajunge, de obicei, o jumătate de metru, dar sunt mai mult. Frunzele florii precum frunzele altor reprezentanți bromeliads (vrieziya. Ehmeya. Ananas și așa mai departe). La baza plantei în contact strâns una cu cealaltă, formând astfel un fel de vas în care se colectează apa si mentinute consumate de flori în funcție de necesități. Înflorire Guzman fenomen de lux! Bractee în acest moment vopsite în culori vii luminoase: rosu, portocaliu, galben strălucitor. Da, și durata de înflorire Guzman a lovit nu mai puțin. Aceasta poate dura până la 17 săptămâni (care este mai mult de 4 luni!)
La domiciliu, cel mai adesea cultivate Guzman Minor Rondo limba, sau pur și simplu - Guzman Minor.
Îngrijirea la domiciliu pentru Guzman nu complicat. Judecător pentru tine:

Guzmán. Îngrijirea la domiciliu.

Lumini și locație

Guzman, o planta cu flori, și cele mai multe flori, îi place locuri bine luminate. Prin urmare, este necesar să se dea lumină maximă, protejând în același timp de lumina soarelui.

temperatură

In timpul unei înfloririi Guzman temperatura camerei extinse destul de potrivite și de obicei, sau chiar mai mici (cel puțin 12). Dar acum, că floarea ta inflorit Guzman, el are nevoie de o temperatură mult mai mare - de la +25 grade.

Udarea, umiditate, fertilizat

irigare tradițională Guzman la rădăcină nu este deosebit de principială, pur și simplu nu dau sol prea uscat și toate. Mai mult decât atât, udare rădăcină, Guzman poate distruge cu ușurință. Rădăcinile plantelor sunt umiditate foarte slabă și excesul poate putrezi cu ușurință. Apa numai atunci când solul sa uscat. Udarea de bază, efectuate în priză, acesta trebuie să fie permanent acolo. Singura excepție este iarna. În ciuda faptului că apa trebuie să fie constant în priză. Nu ar trebui să stagneze! Regulat ea (nu mai puțin de două luni de timp) schimba. Pentru utilizarea apei pentru irigații moale este cel mai bun, perfectă - ploaie. În cazul în care o sursă de apă nu este prezent, este posibil să se înmoaie și obișnuite, de la robinet. Fă-l simplu. În primul rând trebuie să-l apere (cel puțin zilnic), să fuzioneze cu sedimente și puneți-l în aceeași zi învelite în tifon, pânză și sub. turbă. La borcan de trei litri de ajuns pentru o sută de grame de turbă de apă.
Asigurați-vă că pentru a pulveriza vara Guzman. Acest lucru este foarte important! Planta nu-i place aerul uscat.
Având în vedere că planta este alimentat prin frunze și apoi hrana pentru animale trebuie să fie aceleași. Pentru a asigura pansamente Guzman, de câteva ori pe lună, adăugați în porțiunea de apă a îngrășământului lichid. Păstrați în minte - pentru a alimenta Guzman numai în timpul perioadei de înflorire! Pentru pansamente pot fi utilizate sau îngrășăminte sau îngrășământ pentru flori specializate plante de apartament.In transplanturi Guzman nu au nevoie de ea. Sistemul de rădăcină are o foarte slabă și se dezvoltă foarte încet. Dar există cazuri de urgență: boală, golf și sub. În acest caz, Guzman este transplantat într-un substrat special pentru bromelide. Pot, în același timp, nu ar trebui să fie mare și înalt. flori frumos crește Guzman și în hidrogel. În fotografia din partea de jos a acestei opțiuni.

Guzman de îngrijire la domiciliu

reproducere

La domiciliu, se multiplica Guzman mai ușor și mai sigur toți copiii au format în partea de jos a soclului. Cand copilul creste suficient, formeaza o rozeta, frunzele cresc 5-7 centimetri, acesta poate fi separat de planta mamă și plantate în sol amestec de lumină. Pentru o oală înrădăcinare mai mult succes de tineri Guzman au nevoie pentru a se incalzi.

Aceste sfaturi pot fi utile pentru tine:

Guzman de îngrijire la domiciliu
Cum să aibă grijă de Amaryllis
Guzman de îngrijire la domiciliu
Haemanthus: cultivarea și îngrijire la domiciliu
Guzman de îngrijire la domiciliu
Îngrijire la Chlorophytum acasă
Guzman de îngrijire la domiciliu
vrieziey Îngrijire

Uvazhaemaya Svetlana, copilul Guzman infloreste de multe ori pe al treilea sau al patrulea an. Dar au existat momente când un an mai târziu. Înflorire Guzman, de fapt, ca și alte Bromelii poate stimula. Pune-o lângă un măr și se acoperă cu sac PE. Țineți-le împreună timp de zece zile. Dar este mai bine să facă acest lucru imediat, să grow detke puțin. Dacă nu înfloresc anul viitor, încercați „cu mere“. Apropo, în cazul în care Babe nu este separat de planta mama infloreste inainte.

Vă mulțumim pentru răspunsul dumneavoastră, voi aștepta, mai ales că am 4 guzmaniy10 varsat de diferite ghivece pentru copii, rădăcini și bine crescute

 • Guzman de îngrijire la domiciliu
  • Unchiul Cactus pe articol -
   dormitor Hydrangea: cultivarea și îngrijirea la domiciliu
   Motivele pot fi diferite. Pentru a determina cauzele ...
  • Nina pe articol -
   camera de îngrijire (în miniatură) a crescut
   I-am cumpărat de pe piață într-o cameră cu preț redus stand întuneric ...
  • Marina la articol -
   dormitor Hydrangea: cultivarea și îngrijirea la domiciliu
   Zdravstvuyte.V acest an hortensia floare, fierbinte ...
  • Unchiul Cactus pe articol -
   Îngrijire Azalea
   Nu e de mirare. Vara înflorire foarte nepotrivit ...
  • Unchiul Cactus pe articol -
   grenade de cameră. Îngrijirea la domiciliu.
   Da, este foarte posibil. Și va trebui să tăiați n ...
  • Zosia la articol -
   grenade de cameră. Îngrijirea la domiciliu.
   Într-adevăr vreau o grenadă, dar semințele nu sunt cumpărate WCC ...
  • Lena articolul -
   Îngrijire Azalea
   Azalea Am deja o jumătate de an, infloreste a doua oară. Aici ...

  articole populare

  • Guzman de îngrijire la domiciliu
 • Guzman de îngrijire la domiciliu
 • Guzman de îngrijire la domiciliu