Guzman de îngrijire la domiciliu competentă

Guzman de îngrijire la domiciliu competentă

Exotice de plante luminoase Guzman creste in padurile tropicale din India și America de Sud. În natură, există mai mult de 100 de specii.

La acasă, cultivatorii preferă să planteze soi minor sau o limbă Guzman. Planta nu este capricios în îngrijire, astfel încât cultivarea interioară a florii este puterea chiar cultivatorului novice.plante caracteristice

Guzman este o plantă erbacee decorativă având forma lungă de frunze care formează un orificiu de evacuare grațios. Flori în casa ajunge la o înălțime de 30 cm. În tufiș sălbatic poate crește până la 80 cm.

Cu toate acestea, planta flori frumoase și este în curs de dezvoltare în mod activ în casă, dar nu este suficient de umiditate și lumină solară pentru a ajunge la o astfel de dimensiune la care crește în natură.

Bush este decorat cu bractee roșu strălucitor, există, de asemenea, portocaliu maro, culoare, visiniu. Bractee mult mai plăcut decât flori albe mici, în umbră, în care o cantitate mare de semințe. proces Înflorire destul de lung - aproximativ trei luni. Se crede că Guzman aduce liniște și armonie în casă. Aceasta floare imbunatateste starea de spirit și vitalitate a gospodăriei.

Cum să aibă grijă de Guzman

Floarea nu are nevoie de ingrijire speciala, dar unele nuanțe care ar trebui să fie luate în considerare în procesul de creștere, este încă acolo. Condiții de îngrijire includ respectarea anumitor condiții. Când tot mai mare nevoie să se țină cont de faptul că:

 • Guzman este planta termofile care necesită căldură, este necesar să se asigure că temperatura camerei nu scade sub 15 grade
 • place umiditate, ea ocazional frunze se stropesc cu apa, acest lucru ar necesita apa la temperatura camerei, are proprietăți bune de apă de ploaie
 • este important să se asigure că camera nu a fost elaborarea
 • sol de plantare este selectat acrișor

Pentru flori este foarte convenabil pentru un vas larg, dar de mică adâncime, la răspândirea ei de jos stratul de drenaj. Guzman este necesară din timp în timp pentru a fertiliza, pentru această soluție utilă stimularea îngrășământ. În cazul în care nu există suficientă lumină și putere, florile nu vor apărea pentru o lungă perioadă de timp.

Cerințe pentru udare

proces de udare necesită o abordare specială. Punerea în aplicare a procedurii de irigare, este important să se ia în considerare anumite reguli:

 • Guzman este umiditate iubitoare de plante, dar excesiv de udare aceasta pentru excesul de umiditate periculoasă la rădăcini se pot usca
 • în apă pentru irigare nu este turnat în sol, în timp ce frunzele rozetochki, excesul de apă care nu este absorbit în sol, trebuie golit
 • dacă temperatura camerei este mare, nevoia de a uda floare de multe ori
 • flori de iarnă udat de două ori pe săptămână, în vara aceasta se face mai frecvent în timpul verii trebuie să apă în fiecare zi
 • apa nu trebuie să stagneze, la udare următoare solul ar trebui usuce


Guzman de îngrijire la domiciliu competentă

Pentru a îndepărta praful și dăunătorilor din plante, o dată pe săptămână, ștergeți frunzele cu o cârpă umedă. Când pulverizare, oala cu o floare ascunsă de razele solare, altfel frunzele sunt formate arde sub formă de pete negre. În cazul în care tulpina a început să putrezească - acesta este un semnal că planta este obtinerea o mulțime de umiditate. Udarea necesară pentru a reduce, în caz contrar floare moare.

Cerințe pentru iluminat și fertilizare

Guzman iubește lumina, dar în lumina directă a soarelui este mai bine să nu, în caz contrar frunzele se pot usca. Ghiveciul cu planta este plasat în penumbră. Cel mai bun dintre toate vor simți floarea pe partea de vest sau est. Floare pune în cel mai cald cameră din casă.

Temperatura optimă în timpul iernii trebuie să fie sub 18 grade. Și în vara trebuie să vă asigurați că acesta nu se ridică mai sus de 25 de grade. Atunci când o floare în creștere se poate face fără îngrășăminte. Și totuși, pentru a accelera procesul de înflorire și durata acestuia, este necesar fertiliza periodic floare.

Pentru acest îngrășământ ideală proiectat pentru orhidee. Soluția preparată se toarnă într-o priză. Pentru a alimenta, puteți cumpăra într-un magazin de flori mix concepute special pentru plante bromeliad, la care se referă Guzman.

Controlul dăunătorilor și Înflorire

Guzman înflorească în al treilea an de viață. proces de înflorire durează timp de mai multe luni. Aceasta este etapa finală în viața acestei flori. După planta Bud, moare, frunzele încep să se usuce încet.

De obicei, Guzman infloreste vara sau primavara. După ce a terminat înflorire, tulpini tăiate și frunze. Acum aveți nevoie pentru a pune oala într-o cameră întunecată pentru a accelera apariția copiilor. După ceva timp, ar trebui să apară muguri proaspeți, din care putem dezvolta noi flori.

Planta tolerează condiții nefavorabile, dar este susceptibilă la contaminare cu dăunători. Ei sunt dușmani:

 • acarian
 • scară Jose
 • mealybug

Guzman de îngrijire la domiciliu competentă

Paraziți se așeze pe frunze și să le mănânce. Pentru a scăpa de dăunători. Este nevoie de ștergere cu un burete umed sau o cârpă îmbibată cu apă cu săpun. În cazul în care infecția a dobândit cantități semnificative, puteți utiliza mijloace chimice. Insecticidele sunt necesare pentru a umple în priză.

pete gri pot forma pe frunze. Cel mai adesea se spune că ciuperca rana. Cu el a luptat cu o soluție de fungicid. Dacă încălcați regulile de ingrijire, poti distruge o floare. Așa că planta este activ în creștere și în curs de dezvoltare, are nevoie de îngrijire competentă.

 • Guzman de îngrijire la domiciliu competentă
 • Guzman de îngrijire la domiciliu competentă