gutiera pentru albirea dintilor albire acasă

Albirea dintilor - aceasta este cea mai populara procedura in cosmetica dentara. Pacienții care doresc să aibă o culoare albă ca zăpada a dinților, și expunerea constantă pentru a le produce. ceai tare și cafea, nicotină și alimente contribuie la o schimbare în culori de smalț. Și tu vrei să ai un „zâmbet Hollywood“.gutiera pentru albirea dintilor albire acasă
Smalțul dinților are o compoziție chimică care apare transparentă. Ele pot cumpăra tentă alb, galben, albastru - acesta este transmis la nivel genetic. Se crede că smalțul cu o tentă galben este cel mai durabil.

Schimbarea culorii smaltului se numește decolorare. Acesta poate fi congenitală sau dobândită în timpul vieții. Gentle albire cavitatea dintelui cu capace de capăt a fixa culoarea smalțului fără a deteriora. Chiar dacă nu aveți timp pentru a participa la clinica.

Stomatologii aprecia problemele și au inventat o gardă specială gura cu gelul de albire. Prin urmare, posibilitatea de a albeasca smalțul dinților la domiciliu. Rezultatul este de înaltă calitate, la un mod complet sigur.

Albirea dinților la domiciliu

Multe sunt utilizate pentru albire la domiciliu:

Experții împotriva unor astfel de proceduri, deoarece utilizarea prelungită a deteriorat smalțul dinților și devine sensibil la influențele externe. Acest lucru poate duce chiar la pierderea acesteia.

Acasă albire se efectuează folosind capacele de gel și speciale. Puteți veni la farmacie și să cumpere, dar este mai bine pentru a comanda în mod individual de către un medic.

Există mai multe avantaje:

  • Mouthguards sunt realizate dintr-o distributie;
  • Ele sunt ideale pentru tine;
  • În aplicația nu va rani gingiile.

Produceți-le, probabil, cu un dispozitiv special - vakuumrormera. Puteți obține sfaturi cu privire la regulile de utilizare a gelului și capac de fixare. Folosind un condensator pentru albirea dintilor la domiciliu este considerat cel mai eficient mod și în același timp economic. Prin urmare, acesta este disponibil pentru toată lumea.

Ca albirea dinților cu ajutorul unei gutiere

gutiera pentru albirea dintilor albire acasă
mouthguards albire permit obținerea de înaltă calitate și un efect de lungă durată. Rezultatele nu vor fi diferite de condițiile clinice generate.

Aceasta nu este o afacere mare, mai ales dacă acestea au făcut în mod individual. Aplicați gelul și se pune capace pe dinti. În ziua în care trebuie să le poarte timp de aproximativ opt ore. Cel mai adesea se face în timpul somnului de noapte. Rochie de seara, iar in sedinta de dimineata. Această procedură va trebui să facă 14 la 30 de zile. perioada de aplicare ar trebui să recomande la medic. Acasă albire capace de capăt cavitatea dintelui necesită un cost minim și economisește timp.Înainte de utilizare, asigurați-vă că pentru a efectua testul privind toleranța gelului. Se compune din:

Aceste componente pot avea diferite concentrații. Pentru a selecta adresa corectă la medic. Pentru a face acest lucru, se aplică pentru o perioadă scurtă de timp și dacă iritația guma scăzută - Capacele pot fi utilizate cu gel. Și când te simți inconfortabil, există o inflamație puternică și roșeață - pentru a aplica această metodă nu este recomandată. În procesul de albire în acest mod poate fi îndepărtat de sensibilitatea dintelui crescută la cald și la rece. dinți Acasă albire cu capace vor fi vizibile în câteva aplicații.

gutiera pentru albirea dintilor albire acasă
După un ciclu complet de efectul tratamentului va fi menținut pentru o lungă perioadă de timp, o medie de aproximativ 3 ani. O a doua procedură poate fi utilizată în această perioadă, dar nu mai mult de trei sau patru zile la rând. Acest lucru este necesar pentru a se evita deteriorarea smalțului dentar.

Durata efect vizibil din capacele de albire depinde de stilul de viață. nutriție adecvată și un stil de viață sănătos poate păstra dintii albi si 5 ani. În această perioadă, asigurați-vă că respectați toate regulile pastei de dinți. vizita la dentist de două ori pe an. Acest lucru va preveni deteriorarea dintilor.

gutiera pentru albirea dintilor poate fi folosit din nou în câțiva ani. Este necesar doar pentru a obține un gel special. Dar, dacă din anumite motive nu a supraviețuit - puteți comanda altele noi.

Pentru a arata foarte simplu pentru ei. După fiecare utilizare, clătiți-le cu apă din reziduul de gel. Păstrați mai bine într-un loc inaccesibil praf.

Indicații medicale pentru albirea dinților

Stomatologii preferabil efectuat albire procedură smalțul dinților în scopul capace de capăt și protezare de etanșare. Acest lucru va facilita în mare măsură activitatea unui specialist, iar zambetul tau va fi perfect.
Când se folosește un gel, acesta afectează numai smalțul dinților, și de umplere sau false dinți vor rămâne culoarea originală. Prin urmare, pentru selectarea corectă a culorii materialului folosit pentru a produce o mai bună albire în avans.

gutiera pentru albirea dintilor albire acasă
Dar există unele limitări cu privire la capacele de la capete de albire:

  • Această procedură se efectuează numai după atingerea 18 ani;
  • În prezența cariilor, periodontita;
  • O reacție alergică la gel sau un material de construcție a capacului;
  • Perioada sarcinii și alăptării;
  • Piercing pe buzele si limba ei;
  • extracția dentară, de mai puțin de 4 luni în urmă;
  • Instalarea acolade ortopedice.

Recomandări pentru îngrijirea orală

Dintii trebuie neapărat să fie curățate de două ori pe zi. Pasta trebuie să fie ales la recomandarea medicului dentist, mai ales în cazul în care există un fel de boli dentare.

După capace de utilizare pentru albirea dintilor nu este necesar să se aleagă o pastă de dinți cu efect de același. Este mai bine să acorde prioritate consolidării și orientare preventivă. După fiecare masă se clătește gura, este mai bine să clătiți. Dacă sunteți acasă, curățați-le lipiți. Rigiditatea periuta de dinti ar trebui să fie individualizat. Dacă aveți boli parodontale, sau sângerări gingivale, alege o perie de rigiditate medie și ușoară.

Înainte de albire capace de capăt, se referă la un specialist pentru a obține o consultare individuală.